depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

A zenekar üzenete

A zenekar üzenete

Azoknak a rajongóinknak, akik eddig megőrizték jegyeiket a törölt koncertekre… Mély és őszinte bocsánatkérésünket szeretnénk kifejezni a törölt koncertekkel kapcsolatosan, és némi magyarázatot kívánunk adni arra vonatkozóan, miért nem tudjuk pótolni ezeket a koncertdátumokat. Számunkra sem könnyű, hogy törölni kényszerültük ezeket a fellépéseket, de megértjük a csalódást és a csalódottságot, amelyet ezzel okoztunk. Mi magunk is csalódottak vagyunk.
 

A sikeres 2006-os Kelet- és Dél-Európai koncertjeinket követően nagyon izgatottak voltunk, hogy visszatérhetünk kedvenc városainkba, és hogy találkozhatunk az odaadó rajongóinkkal olyan új városokban is, ahol korábban eddig soha sem játszottunk. Amint realizálódott, hogy az eredetileg beütemezett dátumokat nem tudjuk tartani, elkezdtünk újabb lehetséges időpontokat keresni ezek megtartására menedzserünk és a foglalásokért felelős ügynökünk segítségével. Az információ késedelmét az okozta, hogy ezen időszak alatt erősen próbáltunk minden lehetőséget felkutatni az új időpontok lekötésére, illetve azok a logisztikai nehézségek, amelyek a turné méreteiből adódnak. Mindezt még jobban megnehezítette az, hogy fellépéseink többsége - ahol nem tudtunk játszani, mind stadionokban került volna megrendezésre. Ez azt jelenti, hogy csak nyáron tudtuk volna pótolni ezeket a show-kat. Mint tudjátok, az európai turnészakaszt követően már beütemeztük az Észak- és Dél-Amerikai koncertdátumokat, így a nyári ütemtervünk már teljesen telített. Sajnos, végül csak azokat a koncertjeinket tudtuk új időpontra kitűzni, amelyek fedett helyszíneken kerültek volna megrendezésre. Kizárólag ezeket a koncerteket tudtuk elhalasztani a téli európai szakasz megkezdéséig. Bár fellépéseinket nem tudtuk új időpontra tenni Athénban, Isztanbulban, Bukarestben, Szófiában, Belgrádban, Varsóban, Rigában és Vilniusban, ezek a helyszínek lesznek azok a városok, ahová elsődlegesen visszatérünk majd a közeljövőben.

Még egyszer, köszönjük a türelmet, a megértést és a támogatást ezen időszak alatt. Őszintén bocsánatot kérünk, amiért nem tudtunk fellépni az előre meghatározott ütemtervünk szerint.

Martin, Andy és Dave
 
Forrás: dM.com
 


 
To all our fans who held tickets to the recently cancelled shows,

We want to express our deep and heartfelt apology for having to cancel these shows and want to also provide a bit of explanation for why we are not able to replay these dates. We do not take cancelling shows lightly and understand your disappointment and frustration with the cancellations - we are disappointed as well.

After our successful Eastern and Southern European shows in 2006, we were excited to return to some of our favorite cities and to meet our devoted fans in new cities where we had never played. Once we realized we would not be able play the dates as originally scheduled, we started looking at all possible rescheduling options with our manager and booking agent. The delays in getting information to all of you during this period were due to our strong desire to fully explore all options, and the logistical difficulties of rescheduling shows on a tour of this size. All of this was made more difficult by the fact that the majority of the shows we were unable to play were stadiums, which meant that we could only replay the dates during the summer. As many of you are aware, we had already scheduled dates in North and South America following our current European tour, so our summer schedule is completely full. Unfortunately, in the end, we were only able to reschedule our missed shows that were to be played in indoor venues, as we could postpone these until our winter European tour leg. Although we were unable to reschedule the shows in Athens, Istanbul, Bucharest, Sofia, Belgrade, Warsaw, Riga and Vilnius, we will make it our priority to come back to these cities in the near future.
Again, we want to say thank you for you patience, understanding and support during this period. We apologize sincerely for not being able to perform for you as originally planned.

- Martin, Andy and Dave




Ajánlott videók
1986.02.10. But Not Tonight Wrong - magyar felirat Wrong - Berlin Echo 2009 Sajtótájékoztató - magyar feliratok Personal Jesus – Stars On Ice 2008 2005.10.17. Clean [Bare version]

2009.06.16. 02:41 | Cívis Target | 5514 Olvasás | 14 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: A zenekar üzenete
 
14. Hozzászóló: Fekete Ricsi | Időpont: 2009.06.17. 01:11
Fekete Ricsi

Az én Lipcsei koncertem is elmaradt, erről nem tesznek említést. Persze itt a tervezett 2. már meg lett tartva, csak akkor már dolgoztam, hiába mehettem volna át rá. De visszakaptam a 200 ? jegyárat, csak 80 ? postaköltség ugrott… Sajnálom, pláne most: látva a németországi koncertrészleteket…. Mindegy, bulizunk Pesten.

 
13. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2009.06.16. 11:46

Lesz Zágrábban!

 
12. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.06.16. 07:40
Useless-girl

Azért (attól függetlenül hogy ki tudja mi volt a dolgok mögött), rendes volt tőlük, hogy legalább egy ilyet közzé tettek. Egy kicsit talán lendített az amúgy kiritkán aluli kommunikáción a rajongókkal.
Én is sajnálom a hoppon maradtakat, de csatlakoznom kell Tatuhoz…

MÁR CSAK EGY HÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(úristen egy hét múlva éjjel már hogy be leszek b…. XDDDD
(szerintem most pénteken azért befigyel egy Filter is, aztán szombaton póló átvétel, aztán kedden KONCERT + after party… juhúúúúúúúú!!!! - és no vizsgák! XDDD)

 
11. Hozzászóló: fj76 | Időpont: 2009.06.16. 06:53

Jantar!
Ha tudsz valamit amit mi nem és ezek pénteken jönnek oszd meg velünk is mert akkor hétfőn nem is indulok el Pozsonyba!:)
meg a Belgáknak is dobj egy infót,hogy a szombati koncert “cancelled”

 
10. Hozzászóló: stoki81 | Időpont: 2009.06.16. 06:49
stoki81

Na most ezt nem értem!  :[
Lesz Zágrábba koncert, vagy válthatom vissza a jegyem???

 
9. Hozzászóló: Insight | Időpont: 2009.06.16. 06:19
Insight

Ez poénos, én is szigorlatozok hétfőn.

 
8. Hozzászóló: jantar | Időpont: 2009.06.16. 06:01
jantar

Nagyon király lesz már csak 7 nap. :D De már valószínűleg pénteken megérkeznek ide a drágák. :D Hétfőn mikor szigorlatozni fogok rájuk gondolok. :D

 
7. Hozzászóló: tatu | Időpont: 2009.06.16. 05:50
tatu

Én egy nagyon megértő ember vagyok…..ezért én is elnézést kérek minden olyan rajongótól akik sajna “benézték” a bulikat.Viszont egy egoista állat is vagyok és most csak az érdekel,hogy 7 NAP MÚLVA MI AKKORÁT BULIZUNK,MINT AZ ÁLLAT :-)

 
6. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.06.16. 04:37
Angelus

Na, itt egy hiteles fordítás.  :-)  Reggel csak körvonalaztam a dolgot.

 
5. Hozzászóló: fj76 | Időpont: 2009.06.16. 04:28

Szerintem is ez van!Az Athéniakkal szúrtak ki a legjobban!

 
4. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2009.06.16. 03:48
Precious101

Ezek után már az is kétséges hogy Dave-et megműtötték (meg sem említik a cikkben). Egyszerűen nem akartak fellépni mert gondok voltak a szervezőkkel…  És nem is akarnak a jövőben sem :-P

 
3. Hozzászóló: k_haludka | Időpont: 2009.06.16. 03:23

Szerintem ez nagyon korrekt volt!Persze én is dühöngenék,ha a mi koncertünk maradt volna el,de legalább így meg lehet érteni a miérteket.Ez egy szerencsétlen időszak volt a fiúk életében,így alakult,senki nem tehet róla.

 
2. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.06.16. 03:16
Mode93

hát..én nem tudok mit mondani erre :)  Szerintem mindenki sajnálja, hogy így alakult..de sem DAve, sem Andy, sem pedig Martin nem tehet Dave betegségéről szerintem :)

 
1. Hozzászóló: fj76 | Időpont: 2009.06.16. 03:14

Tőlem is kérjenek bocsánatot mert nem tudok se Decemberbe se Januárban elmenni Zágrábba!:)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©