depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Depeche Mode “Remember 1987” Party

Depeche Mode “Remember 1987” Party

1987. szeptemberében, kalandos körülmények között, néhány eltökélt rajongó kitartó munkájának köszönhetően megalakult az Első Magyarországi Depeche Mode Fan Klub. Az akkor lelkes tízen-huszonéves alapítók ma 30-as 40-es éveiket tapossák.



DM 1987

A Black Head Team a szeptember 25-i bulival arra vállalkozik, hogy az egykori klubvezetést összetrombitálja, és a régi DM klubok mintájára, új lendülettel, korszerű módon megidézze a régi bulik hangulatát.

A ma már családdal rendelkező, másodfiatalságát élő legendás alapító-generációt szeretnénk újra megmozgatni, táncparkettre hívni. Nem nosztalgiázni, hanem újra jókat bulizni. Nagy szeretettel várjuk a mai tízen - huszonéveseket is, hiszen közös nevezőnk a Depeche Mode. Ugyanazokat a dalokat szeretjük, csak egy kicsit másképp, de ugyanannyira. Mi, az alapító generáció meg akarjuk mutatni, hogy még tudunk bulizni. Bulizzunk tehát együtt, fiatalok!

Nem tervezünk minden hónapban összejövetelt, de ha a régi arcok a mai fiatalsággal együtt újra megszeretnek bennünket, két- háromhavonta rendezünk egy-egy összejövetelt. A sorozat a Depeche Mode Classic Night nevet viseli. Az első alcíme: Remember 1987. Party.

Nem kívánunk a hivatalos DM klub konkurenciája lenni, már csak a rendezvények száma miatt sem. Viszont mindent picit másképpen teszünk mint Ők szokták.

A Diesel Clubot választottuk helyszínként. Ez a régieknek új, a maiaknak nem ismeretlen helyszín. Egy helyszín, amely alkalmas baráti, klub jellegű rendezvények lebonyolítására, ami kiváló tere lehet ennek a régi – új kezdeményezésnek.

A klub házigazdája a legendás alapító tag NOVÁK JÓZSI lesz. Ő viszi a szót, mint egykor.  Ott lesznek régi segítői, de új arcokat is megismerhettek. Mint akkor, most is, EBM szól majd a kisteremben FATMAN vezényletével, és KRAAK közreműködésével.

Bízunk benne, hogy rengeteg régi arcot fedezünk fel, és sok fiatalt is látunk majd a tömegben!

Mindenkit arra bíztatunk, hívja fel a régi ismerőseit és újságolja el nekik, hogy megint „novákjózsis” módklub lesz, és újra lehet egy jót bulizni… !

ÚGY MINT RÉGEN, CSAK MÁSUTT. A Diesel Clubban, szeptember 25-én este 8-tól.

Fellép a nyolcvanas évek egyik ikonja: a Dr. Beat! Reméljük ott lesztek! „DEPECHE MODE mindig lesz, ha máshol nem hát a Szívünkben!”

A jegyek elővételben a METRO-NÓM-ban már kaphatók!
A nyereményjegyek szintén a Metronómban vehetők át!
www.metro-nom.hu


További információk: Depeche Mode “Remember 1987” Party

Bővebben: www.black-head.eu



In Memoriam Gruber Ági





FIGYELEM: Az első 10 hozzászóló ingyen belépőt nyer!







Ajánlott videók
Precious - Compare Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó Dave Gahan - Interview at Spinner.com 1990.09.17. World In My Eyes RECOIL EVENT with ALAN WILDER - Prague Dave Gahan - Use You [Live at Spinner]

2010.09.13. 05:44 | Faith | 10577 Olvasás | 46 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©