depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

VIII. Depeche Mode Tábor

A Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre megrendezi az első Depeche Mode táborát az idén, ami összességében már a VIII. Depeche Mode Tábor!

Két hónappal ezelőtt tartottuk az első Western Black Night Partit Szombathelyen, aminek célja az volt, hogy újra összehozzuk az ország különböző pontjain élő rajongókat! Ennek sikerén felbuzdulva gondoltuk úgy, hogy egy nyári összejövetelt is megtartunk, egy tábor formájában! Tudjuk, hogy ez már nem új keletű kezdeményezés, és hogy pár rajongó eddig szervezett tábort már, de próbálunk újítani, új helyszínekre vinni ezt az eseményt is! Terveink szerint, ez is mint a parti sorozat, mindig más és más helyszínen lesz, így minden évben új élményekkel, látványokkal lehet gazdagodni a Depeche Mode zenéjén, és zenekarokon kívül is!
 
Tervezett program:
 
2010. augusztus 6-7.
Fehérvárcsurgó, The Beach, Tópart Büfé
 
1.nap
18:00 - 06:00 Depeche Mode, Synth Pop, Ákos, Bonanza, Industrial, EBM, Gothic Parti
22:00 - Élőben fellép az Apokrif Depeche Tribute Band
 
2.nap
16:00 - 18:00 Dave Gahan délután –interjúk, ritkán látott felvételek, videók
18:00 - 06:00 Depeche Mode, Synth Pop, Ákos, Bonanza, Industrial, EBM, Gothic Parti
22:00 - Élőben fellép a Damage Depeche Mode Tribute Band
 
Vetítés:
Nappali programként csalogató lehet a komplett The History Of Depeche Mode 1981-2009-es videók vetítése, és amennyiben lehetőségünk lesz rá a „The Posters Came from the Walls” című Angliában vetített filmet is le fogjuk nektek játszani, ha megvalósítható magyar felirattal!
 
Játék:
Mindkét nap délutánján 15:00 órától egy – egy kvízjáték veszi kezdetét, melyben cd-ket, Freestate pólókat lehet nyerni! Az első 3 helyezett fog különféle díjakban részesülni! Szabályok egyszerűek: a három legjobban válaszoló fog nyerni, amennyiben többen lesznek ilyenek azonos eredménnyel, úgy a gyorsaság fog dönteni! A kvíz 20 kérdésből fog állni, melyben a Depeche Mode albumaival, Alan Wilder Recoil sorozatával, és a tagokkal történt emlékezetesebb esetekkel foglalkozunk!
 
Gyermek programok:
Amennyiben igény van rá, és 10-15 gyermek is részt vesz a rendezvényen, a szülőkkel egyeztetve programokat fogunk nekik tervezni, megvalósítani! Jelenleg amik lesznek: lufihajtogatás, arcfestés, bohóc. Várjuk ötleteiteket is!
 
DJ-k:
Mindkét nap rengeteg Dj-vel kedveskedünk Nektek az ország szinte minden szegletéből, klubjából!! Folyamatosan egyeztetünk velük, és kérjük fel Őket, hogy változatos zenéikkel szórakoztassanak Bennetek!

A lemezeknél: Chris [Tatabánya], AMS [Pécs], Josef [Nyíregyháza], Storm [Győr], Richie, Calman [Székesfehérvár], Józan Géza [Budapest], Csicsa [Debrecen]
 
Belépés:
2.napos jegy 3800 Ft elővételben / 4500 Ft helyszínen
1.napos jegy 2000 Ft elővételben / 2500 Ft helyszínen
 
Elővételi jegyrendelés: 2010. július 30.-ig lehetséges, a bankszámlaszámra történő utalás és érkezés után, a megadott postai címre küldjük a karszalagot és a jegyet!
 
Szállás:
A sátorozás /saját sátrakkal/ Ingyenes a helyszínen! Sajnos a helyszín melletti faházakat eladásra kínálják, így nem adják ki szállásnak egyelőre!
 
Szálláslehetőségek Fehérvárcsurgón:
 
Margaréta Vendégház: +36 30 586-1280‎ - itt még két ágy van szabadon, egy szobában
Károlyi Kastély: +36 70 702-7619
 
Étkezés:
Mindkét nap az árban belefoglaltatik egyszeri meleg étkezés is, amit a helyszínen bográcsozással fogunk megoldani! Előreláthatólag bográcsban főtt gulyás lesz az első nap, a második nap bográcsban főtt vörösboros marhalábszár pörkölt! A bográcsoknál Denevér keveri a kanalat! A vacsora 17:00-18:00 között lesz „tálalva”, de étkezés addig lesz amíg csak van a bográcsban!
 
Megközelítés, fotók a helyszínről:
Székesfehérvárig mindenki eltalál, úgy gondolom, onnan több lehetőséget vázolunk fel nektek! Aki gépjárművel jön, annak térképet tudunk biztosítani a következő oldalon, ahol fotókat is találtok a helyszínről!
thebeach.on.hu
 
Aki tömegközlekedéssel szeretné megközelíteni a helyszínt itt tájékozódhat: menetrendek.hu
 
Illetve aki kényelmesebben és kicsit drágábban akar utazni: taxi Székesfehérvártól-Fehérvárcsurgóig 6.000 Ft - telefon: +3630-2764275
 
Szervezők, segítők:
Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre, SDMFC, Judy – partifotó, Bizarre Club Győr, Depeche Mode Club Tatabánya, Depeche Mode Club Pécs, Depeche Mode Club Székesfehérvár, Depeche Mode Club Nyíregyháza, Depeche Mode Club Békéscsaba, Blasphemous Club Budapest, New Life Depeche Mode Club Budapest, Depeche Mode Club Debrecen!
 
Várjuk jelentkezéseteket, további információk, és jegyrendelés:
.(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet)
 
Üdvözlettel
Szervezők



Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre - Depeche Mode tábor



Ajánlott videók
Martin Gore vásárol Ghost - Russian Version Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú 1985.04.29. Shake The Disease 1993 Enjoy The Silence - Live - Magyar felirat Recoil - 2011

2010.05.10. 04:54 | Jackal76 | 23123 Olvasás | 175 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©