depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Fletch Santa Barbarába utazott

Fletch Santa Barbarába utazott

Úgy tűnik, beigazolódnak az év elejére prognosztizált csapat-meeting híresztelések a depeCHe MODE háza tájáról. Andy “Fletch” Fletcher ugyanis a múlt hétvégén Los Angelesbe repült, felesége, Grainne társaságában.

Grainne Fletcher a napokban “elcsiripelte” a Twitter-en, hogy férjeurával, a depeCHe MODE “tapsgépével”, Andy-vel Los Angelesbe utazik nyaralni - azaz, telelni -, és nagyon örül, hogy végre kicsit kettesben lehetnek a gyerekek nélkül. Eddig ez egy szokvány web2-es bejegyzés, ám ha azt is hozzávesszük, hogy Andy időközben már át is ruccant Santa Barbarára, akkor szinte biztos, hogy a napokban lezajlik az új depeCHe MODE album munkálatait előkészítő band-meeting. A találkozóra várhatóan Martin és Dave is elhozza az eddig elkészült demoit, és ha nem csalnak az információk, akkor kb. 20 dalból tud majd válogatni a csapat.

Grainne twitterezése szerint, a Fletcher házaspár két hetet tölt Kaliforniában, így hamarosan újabb izgalmas hírekre számíthatunk depeCHe MODE-os körökből!




Ajánlott videók
1990.05.07. Policy Of Truth 1988.05.16. Little 15 Alan Wilder exkluzív buli meghívója Precious - Magyar felirat 2005.10.17. Clean [Bare version] 1997 Ultra EPK - magyar felirat

2012.01.11. 07:31 | Janurik János | 12231 Olvasás | 64 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  <  1 2 3 4 >
44. Hozzászóló: OLI-911 | Időpont: 2012.01.20. 14:20
OLI-911

Huuuh
Kicsit itt túl komolyan vesz mindenki mindent !!!
Egy együttesről beszélünk, akit “elviekben” itt mindenki szeret.
Ez mindössze csak zene, ami a mi szórakoztatásunkra van.
A DM folyamatosan mást hoz elő. Valakinek vagy bejön vagy nem.
Én is a 83-90-ig terjedő korszakukat szeretem legjobban. ÉS?
Ez se jelent semmit. Ilyen zenét nyílván már nem fognak csinálni, ezt el kell fogadni. Nekem is a DM, az Alannel volt az igazi, de “ha” visszajönne, lehet, hogy olyan elvontra sikerednének a számaik, mint a Recoil, akkor azt hiszem nem lenne ekkora sikerük.
De tök mind1, ezek is csak feltételezések.
Lényeg, hogy léteznek, és mindig más zenével jönnek elő és mindenkinek más korszakuk meg számuk jön be.

Itt olyan csatát indítanak egyesek, mintha ezen az életük múlna.
Én inkább arra fektetem az energiámat, hogy hogyan tegyem jobbá és szebbé az életemet.
És mindig azokat a DM számokat hallgatom, ami éppen passzol a kedvemhez, ha éppen DM-et akarok hallgatni.

A héten nekem az INSIGHT a nyerő!!! :D

 
43. Hozzászóló: zsolek | Időpont: 2012.01.20. 11:15
zsolek

Ezt klasszul megmondtad barátom! Én is ott voltam 93-ban, na az volt az igazi buli!

 
42. Hozzászóló: Neo71 | Időpont: 2012.01.19. 10:47
Neo71

fletch100 kamurajongó, ha annyira érdekel a korom, hát elárulom, hogy az a 71 nem véletlenül van a nevemben. Nagy dolog, hogy hány koncerten voltál ott ha egyszer fikázod őket! Én meg már ott voltam 93-ban az MTK pályán! Gűjteményem nekem is van, lehet hogy te szarnád/hugyoznád össze magad ha látnád! Ha már a korról van szó, mutatkozz már be te is!

 
41. Hozzászóló: dmkid | Időpont: 2012.01.18. 16:17

Egy par teny:
A magam 22 evevel nem mondhatom azt, hogy negyon regota Depeche rajongo lennek, igaz mar 8eves kormom ota hallgatom a DM. Eddig 2001tol az osszes Dm Pesti koncerten ott voltam, meg Dave koncertjen is. Szoval szeretem, oket, igaz mar nem hallgatom oket akkor hevvel mint regen.

Eloszoris hagyjuk Alant. Kedvelem a ficko munkassagat, de szerintem ha marad/visszajonne, tuti nem lenne ugyanaz a zenekar. Ami nem biztos, hogy rossz, de nem feltetlenul jo sem. Szeretem amit muvelt az albumokkal es a koncerteken, de azota igen nagyott valtozott a banda is.

A setlistekrol annyi lenne a velemenyem, hogy nem a legjobb. Sajonos tul repetativ es nem mernek tobbett valtani, mint mondjuk a masik kedvenc bandam, a Pearl Jam akik minden este mas setlistet jatszanak. Aki nem hiszi nezzen utanna. Szoval igen, szivesen meghallgatnek koncerten egy Rusht vagy Black Celebrationt Personal Jesus vagy Walking In My Shoes helyett. A masik oldala a dolognak, hogy ha belegondolok hogy nem jatszanak ezeket, egesz biztosan csalodott lennek, hogy nem jatszottak, akar hanyszor lattam mar eloben.

A videokrol meg annyit, hogy manapsag, mar csak a fiatalok koreben fontos a videoklipp. nem mintha magam is tul oreg lennek. De errol pont megint a Pearl Jam jut eszembe akik a 90es evekben (amikor a leghiresebbek lettek/voltak)  5videot keszitettek….4klipp az elso album 91ben) az 5. pedig 4albummal es 7evvel kesobb szuletett es az is animacios…

Szamomra a legjobb producer Atticus Ross (es Trent Reznor) lenne. O(k) szerintem pont megtalalnak a regi es az uj kozotti hangzast.

A legnagyobb almom a DMmel pedig egy akusztikus/unplugged album lenne, ahol nem egy zongora mellette hanem KROQ koncertes Enjoy the Silencebe jatszanak el a dalokat!

 
40. Hozzászóló: kram | Időpont: 2012.01.18. 15:39

T. Tharsis!

Tökéletesen semmit sem számítanak az évek és évszámok. Ez az érvtelenek érve.

Egyébként én kifejezetten jobban kedvelem az újkori DM-et, mint például a SAS, ABF, CTA vagy SGR albumokat. (Persze azokon is vannak jó dalok.)

 
39. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2012.01.18. 12:41
Tharsis

Én a BC előtti albumokat kb. két évente ha egyszer meghallgatom akkor sokat mondok. Az újabbakat a viszont szinte mindig szoktam hallgatni. Ez nem jelent semmit. Attól meg, hogy valaki már 1856 -ban is DM -et hallgatott az mennyivel ér többet másoknál?

 
38. Hozzászóló: kram | Időpont: 2012.01.18. 04:48

Akartam volt írni: érettnek. (Nem is baj, hogy meg kellett ismételnem.)

 
37. Hozzászóló: kram | Időpont: 2012.01.18. 04:42

Az rendben van, hogy mindannyiunknak más az izlése (és még ez a más is változik évről évre). Az is ténynek tűnik, hogy a DM elég sokszínű zenekar ahhoz, hogy a kedvelői (már a rajongó szót nem is merem használni) jól össze tudjanak veszni attól függően, hogy a zenekar melyik korszaka és hangulata áll éppen közelebb hozzájuk. (Megjegyzem, én a 80-as évek közepén lettem rajongó, de legalább annyi új alkotásukat kedvelem, mint amennyi régit.) Az is valószínű, hogy csak az tud ennyire csalódott és frusztrált hangon szólni, aki valóban rajongó (volt).

De.

Ez a fajta véleménynyilvánítás szerintem semmin nem fog változtatni, és azt sem hinném, hogy ez érdemben segíthet valakinek feldolgozni az egyéni csalódást. (Mellesleg ha valaki 85-ben már ott volt, akkor elég éretnek kell lennie ahhoz, hogy ezt gond nélkül meg tudja tenni.)

Viszont.

Teljesen méltatlan az oldalhoz, és tiszteletlenség azokkal szemben, akik értelmesen szeretnének beszélgetni ezen a fórumon.

 
36. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.01.18. 04:13
EL GRECO

...hál’istennek még az a jó, hogy “erőlködnek” tovább :-P

 
35. Hozzászóló: mansell | Időpont: 2012.01.18. 04:01
mansell

fletch100. Én bizonyos szempontból igazat adok neked,a zenével kapcsolatba,véletlen vettem észre én saját magamon,hogy a Speak&Spell;-től,a SOFAD-ig halgatok DM-ot. Ami utánna van az annyira már nem érdekel,persze van egypár jó szám,de szerintem az már mássabb.Hogy ez most Alan miatt van igy,?jó kérdés,szerintem igen.De ha vissza jönne akkor sem lenne már olyan mint régen |-|  8-)

 
34. Hozzászóló: fletch100 | Időpont: 2012.01.17. 16:37

Ja most olvasom a többi hozzászólás.-nem mondtam, hogy Alan jöjjön vissza!! Újra elmondom: gyenge pop albumokra nincs szükség, töltelék mocsok van elég.DM is elkurvult mint annyi más nagy zenekar, a varázs elveszett!!

 
33. Hozzászóló: fletch100 | Időpont: 2012.01.17. 16:32

Neo71 Megmutattam az írásodat néhány barátomnak( kamu rajongó vagyok azt írtad). Hány éves vagy Neo71? 85-ben már ott voltam a Volán pályán, te hol voltál? Olyan gyűjteményem van ( cd, vinyl…), ha meglátnád beszarnál kedves Neo71! De valahol igazad van már inkább gyűjtő vagyok, de 76 koncertjükön voltam ott! Ha valami nem megy már nem kell erőltetni!

Kamu rajongó

 
32. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2012.01.16. 15:46
Tharsis

Köszi kram! Faith már tudna róla ;)

 
31. Hozzászóló: kram | Időpont: 2012.01.16. 15:42

Nagyjából azt, hogy sok rajongó szeretné producernek, de ennek egyelőre semmi jele sincs.

 
30. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2012.01.16. 14:16
Tharsis

Ebben a hírben is írnak AW -ről. De mit is? :)

 
29. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.01.16. 09:30
EL GRECO

...egy német oldal szerint, valószínűleg B.Hillier nem lesz újra producer

sztem Gareth Jones kiváló lenne, társproducer pedig Alan Wilder, sztem
   
http://www.sonic-seducer.de/index.php/News_2012/Gipfeltreffen_in_Santa_Barbara_Depeche_Mode_sprechen_ueber_neues_Album.html

 
28. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.01.16. 04:47
EL GRECO

...ahogy a szólás is mondja : “1 szónak is 100 a vége!”

 
  ” Jó lenne már inkább az új album munkálatainak friss híreiről olvasni!”

...ez így van, akár végszó is lehetne és most már csak lesz vmi igazi hír is   |-|

 
27. Hozzászóló: kram | Időpont: 2012.01.15. 13:38

90-ben azért nem jöttek, mert éppen cirkusz volt Kelet-Európában. Romániában 89 őszén utcai harcok folytak, a szovjetek még itt vacakoltak, nem tudták mi várható. Nem gondolkodtak egy pillanatig sem Kelet-Európában!

Azért számítanak rá, hogy a koncertek teltházasok lesznek, mert azok lesznek. Legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják. A menedzsmentjük már megfogalmazta: a DM megingathatatlan intézménnyé vált - és ebben nincs semmi nagyképűség. De mindez azért van, mert egy bizonyos (szerintem magas) színvonal alá azért eddig nem mentek. Akkor sem, ha esetleg mindezt már csak rutinból csinálják is. Egyébként meggyőződésem, hogy még motiváltak, és szeretik.

Van aki kifogásolta, hogy nem jelennek meg a videókban. Na ilyen az, amikor a művész akarata a marketing fölé kerekedik. Nem mindig jó, és általában mindenki felháborodik, hogy nem a megszokott árucikket kapja. Harminc év után úgy tűnik már nincs kedvük videoklip forgatásokon szorgoskodni.

Sebaj, ez számomra azt bizonyítja, hogy elég “nagyok” már ahhoz, hogy valóban azt tegyék, amihez kedvük van. Ha stúdióba mennek, lemezt csinálni van kedvük. Akkor meg nincs gond.

Ami a koncertek dalait illeti, valószínűleg ők sem ezeket játszanák szívük szerint. Erre már több interjúban is utaltak. Csakhogy megint jön az üzlet, és a menedzsment bizonyosan beleszól, igényli a rádiókban a mai napig játszott slágereket, mert gondolnak a nem fanatikus alkalmi koncert látogatókra is, akik a fejükhöz kapnak és azt gondolják az ETS derekán: Ú megvan, ez jó szám! ...és az utóbbi időben alighanem úgy hiszik, hogy belőlük is sokan vannak a lelátón. Ezért kell “best of” koncertekkel előállni. Ez sem olyan csodálkozni való körülmény egy 30 éves nemzetközi “intézmény” esetében. Azért próbálnak egy-egy különlegességet is becsempészni a programba a fanatikusok kedvéért, ezt észre kell venni.

Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen dalokat választanának, ha egy igazi “művész” koncertet adhatnának. Nemigen integethetnénk a Never let me down fináléján.

Ami pedig a marketing szavát illeti. A legjobb példát szerintem pont a SOFAD egyik dala szolgáltatja. Minap ha jól emlékszem valaki azon gondolkodott ezen oldal lapjain, hogy miért kellett az In Your Room single verziója.

Szerintem egyszerű: mert az eredeti (egyébként remekmű!) túl elvont és súlyos, eladhatatlan lett volna a TV-ben és a rádióban. Valami, a nagyközönség számára is ehetőt kellett belőle csinálni. Megesett ez más DM számokkal is. Előtte is, utána is. No de nem tragédia. Elfér a marketing is a polcon, és amíg áram jön a konnektorból, az albumról élvezhető az igazi!

Szerintem ennyi elég a művészet és üzlet egyensúlyának morális dilemmáiról. 

Jó lenne már inkább az új album munkálatainak friss híreiről olvasni!

Harminc év és megannyi nagyszerű dal után én már nem várok el különösebben semmit, ha pedig olyat kapok, ami tetszik, annak örülök. Annak is, hogy még kapok újdonságokat! Nem túl sok “nagyöreg” zenekar rajongója mondhatja ezt el. Azt sem bánom, ha megint a NLMDA fináléjára kell integetnem. Jöjjön aminek jönnie kell!

 
26. Hozzászóló: zsolek | Időpont: 2012.01.15. 08:10
zsolek

Szerintem is sokkal jobb az In Chains Alan verziója. Néha tartok bulikat és azt szoktam játszani az eredeti helyett. Kezdő számnak iszonyatosan hatásos egy buliban.
És jut eszembe!!!
Közvélemény kutatást végzek, hogy szeretnétek-e egy DM bulit Szekszárdon a közeljövőben? Dark rooM party néven fut a dolog, a facebook-on szoktam hirdetni.
Olyan buli , ahol az ínyencek is megtalálják a nekik való zenéket. Érdekes remixekkel is várok mindenkit, és pár hasonlóan jó zenével. Például ilyenekre gondolok, hogy Camouflage, Covenant, Nine Inch Nails, Rammstein, The Cure, Recoil, Bonanza Banzai, Neo, Massive Attack és hasonlók!
Kb 300 fős buli lehetne belőle, mert akkora a hely, a belépő 500 Ft körüli összeg.
Rendszeressé válhat, ha meg tudjuk tölteni a klubot. Eddig kisebb helyszínen játszottam, de szeretném bővíteni és lehetőséget adni az ilyen zene rajongóinak egy jó bulira havonta.

Várom a visszajelzéseket!!!
Szivér Zsolt

 
25. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2012.01.15. 06:09
Tharsis

Hello mönye. :D

 
Lapozás:  <  1 2 3 4 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©