depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Fletch Santa Barbarába utazott

Fletch Santa Barbarába utazott

Úgy tűnik, beigazolódnak az év elejére prognosztizált csapat-meeting híresztelések a depeCHe MODE háza tájáról. Andy “Fletch” Fletcher ugyanis a múlt hétvégén Los Angelesbe repült, felesége, Grainne társaságában.

Grainne Fletcher a napokban “elcsiripelte” a Twitter-en, hogy férjeurával, a depeCHe MODE “tapsgépével”, Andy-vel Los Angelesbe utazik nyaralni - azaz, telelni -, és nagyon örül, hogy végre kicsit kettesben lehetnek a gyerekek nélkül. Eddig ez egy szokvány web2-es bejegyzés, ám ha azt is hozzávesszük, hogy Andy időközben már át is ruccant Santa Barbarára, akkor szinte biztos, hogy a napokban lezajlik az új depeCHe MODE album munkálatait előkészítő band-meeting. A találkozóra várhatóan Martin és Dave is elhozza az eddig elkészült demoit, és ha nem csalnak az információk, akkor kb. 20 dalból tud majd válogatni a csapat.

Grainne twitterezése szerint, a Fletcher házaspár két hetet tölt Kaliforniában, így hamarosan újabb izgalmas hírekre számíthatunk depeCHe MODE-os körökből!




Ajánlott videók
Wrong - magyar felirat 1993 Enjoy The Silence - Live - Magyar felirat NLMDA - Búzamező Budapesten Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században 1997.10.20. Useless Sounds Of The Universe - Reklám

2012.01.11. 07:31 | Janurik János | 12213 Olvasás | 64 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©