depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Fletch Santa Barbarába utazott

Fletch Santa Barbarába utazott

Úgy tűnik, beigazolódnak az év elejére prognosztizált csapat-meeting híresztelések a depeCHe MODE háza tájáról. Andy “Fletch” Fletcher ugyanis a múlt hétvégén Los Angelesbe repült, felesége, Grainne társaságában.

Grainne Fletcher a napokban “elcsiripelte” a Twitter-en, hogy férjeurával, a depeCHe MODE “tapsgépével”, Andy-vel Los Angelesbe utazik nyaralni - azaz, telelni -, és nagyon örül, hogy végre kicsit kettesben lehetnek a gyerekek nélkül. Eddig ez egy szokvány web2-es bejegyzés, ám ha azt is hozzávesszük, hogy Andy időközben már át is ruccant Santa Barbarára, akkor szinte biztos, hogy a napokban lezajlik az új depeCHe MODE album munkálatait előkészítő band-meeting. A találkozóra várhatóan Martin és Dave is elhozza az eddig elkészült demoit, és ha nem csalnak az információk, akkor kb. 20 dalból tud majd válogatni a csapat.

Grainne twitterezése szerint, a Fletcher házaspár két hetet tölt Kaliforniában, így hamarosan újabb izgalmas hírekre számíthatunk depeCHe MODE-os körökből!




Ajánlott videók
Alan Wilder Prágai Meghívója 2005.12.12. A Pain That I’m Used To 1981.09.07. Just Can’t Get Enough 1998.09.15. Prága - Meet & Greet Dave Gahan - Favorit interjú Üzenet a magyar rajongóknak - 1997

2012.01.11. 07:31 | Janurik János | 12212 Olvasás | 64 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás: « Első  <  2 3 4
4. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2012.01.12. 12:33
Tharsis

Kedden találkoztak állítólag, és nagyon jó volt a hangulat. :) Most nem azért, de az ilyesfajta meetingre már a producer is menni szokott nem? A SOTU -nál Hillier már az első összeröffenésen is ott volt.

 
3. Hozzászóló: depechegoth | Időpont: 2012.01.11. 19:54

“band-meeting”? Úgy szebben hangzik, hogy zenekari találkozó / megbeszélés. “Band-meeteing” - még olvasni is borzalmas…

További jó munkát! Üdv!

 
2. Hozzászóló: Arsenal | Időpont: 2012.01.11. 11:30
Arsenal

Naaaaaa ne szidd őt:))))))))))))))))))))) :-)  :-)

 
1. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.01.11. 10:36
EL GRECO

...Fletch, lécci-lécci inkább csak kamerázz a stúdióban,
    aztán oszd meg velünk…...ennyi éppen elég lesz tőled….thx   :-)

 
Lapozás: « Első  <  2 3 4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©