depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A rövidebbet húzták a kansasi koncertlátogatóknak

A rövidebbet húzták a kansasi koncertlátogatóknak

A szerda esti Kansas City Starlight Theatre-beli Depeche Mode koncertre benevező 5500 rajongó nem azt kapta, amire számított. A koncertet félbe kellett szakítani nem sokkal azután, hogy a zenekar turnémenedzsere bejelentette: 'Az énekes Dave Gahan nem tudja tovább folytatni az koncertet.'

2006. május 11.
TIMOTHY FINN

A szerda esti Starlight Theatre-beli Depeche Mode koncertre benevező 5500 rajongó nem azt kapta, amire számított. A koncertet félbe kellett szakítani nem sokkal azután, hogy a zenekar turnémenedzsere bejelentette, hogy az énekes Dave Gahan nem tudja tovább folytatni az koncertet:
“Képtelenek vagyunk folytatni, mert időközben elveszítettük az emberünk.”

Gahan énekelte az első 6 dalt, a Stripped-del bezárólag. Miután a csapat elügyetlenkedte a dalt az elején, újrakezdték. Ekkor kezdődtek a dolgok furcsává válni. Gahan ekkor már harmadszor keverte össze a dal szövegének sorait, majd nyújtotta a közönségnek a mikrofont, hogy ők folytassák az éneklést. Néhány elől álló rajongó szerint kimerültnek tűnt, mások úgy érezték, hangszálai nem volt csúcsformában.

“Amikor a csapat elszúrta az előadást, eléggé zaklatottnak tűnt.” - nyilatkozta Diane Plymale, a helyi Overland élménypark dolgozója.
“Elég felkavartnak láttam őt a Stripped előadása közben.” - mondta Mike Winkler - “A hangja teljesen rendben volt, de ez nem az a magávalragadó bariton volt, amiről oly ismert.”

A Stripped után Martin Gore lépett elő, a zenekar dalszövegírója, aki a Home-ot adta elő, majd valaki “technikai nehézségek” miatt kért a közönségtől elnézést és következett az It Doesn’t Matter Two. Ezek után kövtkezett (volna) a második Dave-blokk az In Your Room-mal, de ekkor is le kellett állniuk.

A színpadon támadt zűrzavart és a zenekar menedzserének bejelentését követően, megkérdezték az egybegyűlteket, hogy Martin folytassa-e a showt. A legtöbben a folytatásért éljeneztek. Gore közölte, hogy Dave Gahan “sürgős kórházi kezelésre” szorult, majd elénekelt még 3 számot. Ezután jelentették be, hogy a koncert ezzel tulajdonképpen véget is ért, alig 50 perccel az elkezdése után.

A rajongók (akik közül volt, aki St. Louisból és Omahából (Nebraska állam) autóztak a koncert helyszínére) reménykednek abban, hogy a félbemaradt koncertet pótolni fogja az egyébként ritkán túrnézó zenekar. A szerdai koncertre $75 (azaz kb. 15.500 Ft) volt egy jegy, plusz az esetlegesen felmerülő költségek.

“Nagy rajongójuk vagyok” mondja Plymale, akinek a tizedik sorba szólt a jegye. “Nem a pénzről van szó, látni akarom őket újra. Az INXS is képes volt pótolni a koncertjét, ők miért nem?”

Winkler szerint, Martin Gore menthetett volna a helyzeten, ha nem csak hat dalt játszik el. “Vígaszul szolgált a történtekre, hogy Martin ráadást adott a koncertblokkjában,” - mondta - “de bárcsak több dalt vállalt volna.”

Forrás: The Kansas City Star




Ajánlott videók
Sajtótájékoztató - magyar feliratok 2005 Making The Angel - dM in the Studio Wrong - Studio Session Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest 2009.02.23. Wrong

2006.05.12. 07:16 | markbell | 5365 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©