depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Das Shadow

Das Shadow

Biztos többeteknek nem ismeretlen ez a név. Dave Gahan legutóbbi albumáról kiemelt dalok remixei fűződnek ugyanis hozzá. Már akkor találgatások láttak napvilágot a Das Shadow elnevezéssel kapcsolatban. A projekt mögött nem mások állnak, mint a depeCHe MODE és Dave Gahan alkotótársai Christian Eigner és Andrew Phillpott személyében.

 
 

Das Shadow

Az említett remixeken kívül a Yazoo egy nemrégiben kiadott korongján is dolgoztak. A Reconnected névre keresztelt kiadványon az Ode To Boy nótát dolgozták fel, ill. a Veto You Say Yes, I Say Yes dalát is. A duó legfrissebb szerzeménye az igencsak kapós Navigate The Menus című kompozíció,melyet MySpace oldalukon meg is tudtok hallgatni. Kíváncsian várjuk az újabb dalokat!

Szintén fontos megjegyezni, hogy a csapat mögött a menedzseri poszton nem más áll, mint Martin, Andy és Dave gyerekkori barátja és munkatársa, Daryl Bamonte. Érdemes lesz figyelemmel kísérni ezt a projektet!
 
2008.12.02.

Das Shadow - Navigate The Menus

 
 
Das Shadow: MySpace
 
 
Forrás: Side-Line




Ajánlott videók
2010.01.11. RTL Klub - dM - Live In Budapest - Mix Barrel Of A Gun - Forgatás 2009.09.07. Corrupt - True Blood - Promó 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) Alan Wilder - Update 3 Suffer Well - The Sim Version

2008.12.01. 09:13 | Faith | 5393 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Das Shadow
 
2. Hozzászóló: Uselink | Időpont: 2009.12.12. 06:29
Uselink

Elvileg majd ki fonak adni egy albumot “Slew” címmel. Ez kb mikorra várható? NAgyon tetszik ez a “Navigate The Menus” c. szám. Olyan elvont, de mégis jó.

 
1. Hozzászóló: Stripped. | Időpont: 2008.12.03. 18:04

DM 4ever! ;)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©