depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Videó | Videóklipp / Video clip
Kihagyhatatlan

Suffer Well - The Sim Version

Suffer Well - The Sim Version

A méltán híres számítógépes játékokat készítő Electronic Arts (EA) bejelentett a depeCHe MODE Suffer Well dalának kiadását Sims nyelven. Így a játék új bővítő csomagjának az Open for Buseness-nek a kísérő zenéjévé alakul a szám. S mit mond erre Dave? „A depeCHe MODE mindig nyitott volt dalainak bármilyen terjesztése irányában, de a Suffer Well Sims nyelven felvenni kívánt változata teljesen bizaran hangzott. Természetesen, pont ezért nem tudtunk ellenállni.”

A Sims fejlesztő csapata egy egyedi nyelvet a hozott létre, melyet az ukrán és tagalog (a Fillippínek nyelve) nyelvfoszlányokból állítottak össze. A II. világháború rejtjelezői által inspirálva, Will Wright a Sims megalkotója a Navahó nyelvvel való kísérletezést is szorgalmazta.

 Ajánlott videók
Sajtótájékoztató - magyar feliratok Dave Gahan - Favorit interjú NLMDA - Búzamező Budapesten SZTAROCK 1993 / depeCHe MODE 1994.01.10. In Your Room Dave Gahan - Saw Something [Live at Spinner]


2007.06.18. 13:52 | Faith | 14665 Olvasás | 1 Hozzászólás
 
 
1. Hozzászóló: rodínia | Időpont: 2010.04.18. 07:36
rodínia

Mit mondhatnék, kedvenc számítógépes játékomban a kedvenc együttesem. Ez maga a mennyország. Amúgy ehhez a játékhoz más előadók is hozzátettek zeneileg, persze Sim halandzsa nyelven, például Lola és Lilly Allen.

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
TOP Hírek
Hirdetés


www.depechemode.com
www.depechemode.sk
www.depeche.hu
slowblow.uw.hu
101klub.hu
www.dm-party.hu

FREESTATE.hu ©