depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Quart: Rossz időben, rossz helyen.

Quart: Rossz időben, rossz helyen.

A depeCHe MODE végre elszakad a múlttól, és egy fiatalabb rendezőnek köszönhetően hosszabb idő után ismét egy jó klipet szállított le.

Első látásra akár azt is mondhatnánk, hogy az új depeCHe MODE-klip hozza a szokásos kliséket, a borongós atmoszférával, az esős nagyvárosi háttérrel és az állig begombolt nagykabátban bámuló tagokkal. Pedig a Wrong hideglelős klipje sokkal jobb, mint az utóbbi idők bármelyik Depeche Mode-videója, ami elsősorban annak köszönhető, hogy az együttes végre nem Anton Corbijnt vagy más unalmas régi arcot, hanem egy feltörekvő fiatal rendezőt kért fel direktornak.

Patrick Daughters az utóbbi öt évben rendezett klipet a Yeah Yeah Yeahsnek, az Interpolnak, a Muse-nak és Feistnek is (az utóbbi 1234 című dalához készült videó lett a leghíresebb munkája is), most pedig több mint egyéves szünet után tért vissza a Wronggal. A hátramenetben száguldó autóról eszünkbe juthat a Coldplay és a The Scientist is, de itt nincs hasonló slusszpoén, hiszen csak az autó megy hátrafelé, az idő nem. Az autó sofőrülésére került férfi (a szám szövegének megfelelően) kétségtelenül rossz időben van rossz helyen, és nagyon nem is lennénk a helyében, mert a sorsát nem kerülheti el. Vagyis nincs csodálatos megmenekülés és happy end, de pont egy depeCHe MODE-klipben nem is várná ezt az ember.
 
Forrás: Quart - Inkei Bence [2009. március 03. 18:24]

 




Ajánlott videók
Samsung - Kingdom reklám Alan Wilder & Recoil - 2007 ÚJ ALBUM 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 5.rész Dave Gahan - Endless [Live at Spinner] FREESTATE Videó Mix 2007 Dave Gahan - Interview at Spinner.com

2009.03.05. 02:41 | Faith | 5572 Olvasás | 12 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
12. Hozzászóló: noro80 | Időpont: 2009.03.21. 13:25
noro80

Jó klip, látványos, de egyszerű történettel. Nem árt Anton mestert néha szabira küldeni. Az én kedvenc kilpem az “Only when i lose myself”.  Azt sem ő rendezte, és tényleg elrugaszkodott a megszokott képi világtól. A legborzalmasab Mode kilpeket Kevin Hewit (Get the balance right!), és Julian Temple (See you, Meaning of love,stb) készítette.

 
11. Hozzászóló: Bertone | Időpont: 2009.03.11. 10:26
Bertone

Figyeltem!  :)

 
10. Hozzászóló: Vik | Időpont: 2009.03.11. 10:12
Vik

Figyelted a szöveget is?  :x

 
9. Hozzászóló: Bertone | Időpont: 2009.03.11. 09:46
Bertone

A többséggel ellentétben nekem kissé horrorisztikusra, durvára sikeredett a képi világ. Tökéletesen tükrözi a mostani szemléletet, ez a trend, ami azt jelenti, hogy minden, ami durva, erőszakos manapság eladható, már csak erre vevő a társadalom, ill. ezt akarják ránk erőszakolni. Kár, hogy a DM is beállt ebbe a sorba…

 
8. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.03.07. 11:07
Mode93

ray-101 : igazad van szerintem, mert amikor először megnéztem, egyik pillanatban mintha Martint véltem volna felismernia maszk mögött :)  Azt hittem, hogy Ő az :D és talán Ő is volt |-|  8-)

 
7. Hozzászóló: neozed | Időpont: 2009.03.06. 02:35
neozed

Dgahan1
Ne haragudj, de ahogy te írsz, az minimum szánalmas a sok x-eddel, meg w-dell!
Ember elméletileg magyar vagy.

 
6. Hozzászóló: Dgahan1 | Időpont: 2009.03.05. 10:23
Dgahan1

Szerintem is jo a klipp de nekem wan még másik is ami tetxik.miwel szeretem a horrorfilmeket (pláne ha nix happy end) ezért is ximpatikus.. Ettöl függetlenül antont egyáltalán nem irnám le.xerencsére ök sem texik és miwel ö elsösorban fotomüwéx a képei ugyanolyan brutálisan jók ma is! És 80?n neki köszönhetjük a Dm arculatát ami nagyon jó!szóval összeségében minden jó elfogulatlanul

 
5. Hozzászóló: ray-101 | Időpont: 2009.03.05. 09:45
ray-101

nemcsak pillanatra tűnnek fel de a maszk mögött is néha feltűnnek elsőnek andy mert egy kicsit magasabb a többieknél majd martin szőke hátra fésült feje látszik majd dave papa a következő a végén pedig husibox béla:)

 
4. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.03.05. 07:03
Capricornus

Nekem is nagyon bejön a klip, és szerintem is jót tett, hogy nem Anton lett az alkotó. Engem kifejezetten nem zavar, hogy a srácok 3 másodperc erejéig tűnnek fel, sőt, nagyon is tetszik, mert pont jó pillanatban, jó helyen vannak :D Egy kis extra a kliphez :D Egyébként filmekben is szeretem az ilyen “önkéntes igazságosztós” témákat, elvégre az autó “sofőrje” is valószínűleg azért került ilyen helyzetbe, mert van egy zseni egyén, aki elkapta, beültette és kieszelte ezt az egészet :D Nekem legalább is :D És végre, vééégre passzol a klip a szöveghez, zenéhez.

 
3. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2009.03.05. 05:18

A klipp szvsz az utóbbi tizenakárhány év legjobbja. Igaz, hogy a tagok csak kis időre tűnnek fel, de ez nekem nem jelent problémát. (Milyen szánalmas volt az APTIUT-ban, ahogy autóverseny közeben zenélnek, mintha ez hozzá tartozna egy versenyhez.)
Azért annak örülök, hogy erre a munkára nem Anton-t kérték fel. Az öreg szerintem kiégett vagy egyszerűen nincs már benne ebben a közegben. Az Exciter lemezborítója óta nem csinált kiemelkedőt. (Az SW kilppje sem tetszik.)
Szvsz, de legjobb lenne feltörekvő, tehetséges fiatalok kezébe adni a művészeti részleget, akik képesek teljesen más szemszögből megközelíteni a mode-ot. Erre nagyon jó példa a Wrong klippje. Gaatula hozzá.

 
2. Hozzászóló: Jackee | Időpont: 2009.03.05. 05:05
Jackee

Csatlakozom.
Nagyon nagy!

 
1. Hozzászóló: k_haludka | Időpont: 2009.03.05. 04:11

Szerintem is hatalmas klip készült a Wrongból!
Teljesen hűen idézi a szöveget a képi világ,és ami a legjobban tetszik benne,hogy(bár nagyon sajnálom)de csak egy pillanatra tűnnek fel a tagok,mint egyszerű járókelők,akik felfigyelnek a mellettük elhaladó autóra.

UI: Azért Anton-t ne szídjuk,és ne nevezzük unalmasnak! ;)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©