depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Kislemezek | depeCHe MODE | Cover Me
Kislemezek

Infó <<<   |   >>>
Cover Me
Katalógus kód: BONG-COLUMBIA-G0100037948755
Megjelenés: 2017.10.06.
Címadó dal: COVER ME
Szerző: Dave Gahan, Peter Gordeno, Christian Eigner
Énekes: Dave Gahan
Dalszöveg: COVER ME
 
Album: Spirit [2017]
Megjegyzés: Viszonylag hamar kijött a harmadik kislemez is a Spirit-ről. Ahogy azt megszokhattuk 2005 óta, ismét egy Dave-szerzemény az utolsó maxi a lemezről. Az énekes ezúttal Peter Gordeno és Christian Eigner közreműködésével alkotta meg a dalt. A lemez egyik legjobb dala, gyönyörű hangképekkel, Pink Floyd és Tangerine Dream hangulatokkal, amely a végére igazi Simian Mobile Disco-s négynegyedes partyba torkollik. James Ford nagy bűvészmutatványa. Dave aggodalmas szövege is jól illik a dal hangulatához, amely a Global Spirit Tour egyik csúcspontja volt. A remixek készítői között a szokásos klubremixek mellett újra vannak blues-country "kakukktojások", ezúttal a Texas Gentlemen, Josh T. Pearson és az amerikai turné előzenekara, a Warpaint újraértelmezésében. A kiadványon található egy So Much Love remix is. Hosszú idő után újra egy kitűnő, hangulatos videó készül a dalhoz, Dave főszereplésében (amelyet a turnén a kivetítőn is élvezhettünk). A Spirit album többi kislemezéhez hasonlóan ez a dal sem került fel a brit slágerlistára.
Kapcsolódó anyagok: Album dalszövegei
További információk
Teljes kislemez lista
Cover Me - Vedd meg most!   Vedd meg most! Cover Me  
Előző kislemez: Going Backwards
Következő kislemez: Ghosts Again
 
Slágerlisták
UK Single Chart US Billboard 100 US Dance Chart US Modern Rock
- - - -

Borító & Ízelítő
Kislemezlista | 9311 Olvasás | 0 Hozzászólás <<<   |   >>>
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©