depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Kislemezek | depeCHe MODE | Going Backwards
Kislemezek

Infó <<<   |   >>>
Going Backwards
Katalógus kód: BONG-COLUMBIA-0886446662923
Megjelenés: 2017.09.15.
Címadó dal: GOING BACKWARDS
Szerző: Martin Lee Gore
Énekes: Dave Gahan
Dalszöveg: GOING BACKWARDS
 
Album: Spirit [2017]
Megjegyzés: A Spirit-korszak második kislemezes dala az album lendületes, vészjósló nyitódala lett. Lépegetős, zongorás, már-már popos kezdéstől jutunk el zseniális építkezéssel egy grandiózus, "huhogásos" dalorgiáig, ami kis túlzással mintha a Rush és a Pimpf szerelemgyermeke lenne. Az album talán legjobb dala. Végletekig elkeseredett szövegek az elállatiasodó társadalomról. B-oldal "természetesen" nincs, helyette viszont gazdag mixcsomagot kapunk, ezúttal ismét inkább négynegyedes, finom elektronikával a túlsúlyban. Itt van az aktuális menő nevektől (Solomun) a régi nagy DJ hatásadóktól (The Belleville Three, Chris Liebling) az előzenekarként foglalkoztatott aktuális trónkövetelőkig (Maya Jane Coles) mindenki. Található egy You Move és egy Poison Heart újraértelmezés is, ez utóbbi szó szerint értendő: a korszak zenei hangzásán amúgy is némiképp uralkodó Soulsavers formálta magára Dave szerzeményét, elsőrangúan. "Természetesen" teljesen visszhangtalan kislemez, viszont a rajongók általában kedvezően nyilatkoztak a nyáriasabb, visszafogottabb hangulatú mixcsomagról.
Kapcsolódó anyagok: Album dalszövegei
További információk
Teljes kislemez lista
Going Backwards - Vedd meg most!   Vedd meg most! Going Backwards  
Előző kislemez: Where's The Revolution
Következő kislemez: Cover Me
 
Slágerlisták
UK Single Chart US Billboard 100 US Dance Chart US Modern Rock
- - - -

Borító & Ízelítő
Kislemezlista | 13501 Olvasás | 2 Hozzászólás <<<   |   >>>
 
 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©