depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

MUTE esemény Jeruzsálemben

MUTE esemény Jeruzsálemben

Egy speciális eseményre kerül sor Jeruzsálemben, a Givat Ram Egyetemen, ahol a MUTE Records történelmének széles-skálájú kínálata kerül reflektorfénybe.

A vetítéseken természetesen felbukkan majd pár ritkaság a kiadó sereghajtó csapatának repertoárjából a depeCHe MODE anyagaiból is.

A „God is Electricity” egy videó bemutató show, amely a kiadó inkább kísérletibb jellegű csapataival hivatott foglalkozni, ezek mellett a program részei lesznek olyan előadók videói is, mint a Laibach, Einstuerzende Neubauten vagy a The Residents. Az esemény célja, hogy megmutassa a zene, művészet, tudomány, ideológia és spiritualitás közötti kapcsolatot.

Az este műsorvezetője Robert Schilling lesz a MUTE kiadótól.
 
 
Bővebben: www.mute.com/complexity




Ajánlott videók
2009.11.11. Number One - Német Interjú - 2.rész 2009.02.23. Wrong Route 66 [Yadsloof Mix - 2008] Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 2 1985.04. UK Interview 2004.10.18. Enjoy The Silence [2004]

2008.09.01. 06:42 | Faith | 5365 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©