depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Júniusban új bulival jön a depeCHe MODE

Júniusban új bulival jön a depeCHe MODE

Eszükbe sem jut, hogy valaha is feloszlanak


BUDAPEST - Fantasztikus bulit tartott tegnap este a depeCHe MODE a Papp László Sportarénában. Az utolsó férőhelyekig megtöltötte a csarnokot a lelkes tömeg, amely már délelőtt gyülekezni kezdett. A koncert előtt a zenekarról Martin L. Gore az Aktív című műsor riporterének, beszélt - a teljes interjút az együttes tagjával ma este láthatják a TV2-n.

 
 
- Hogy érezték magukat Magyarországon? Belekóstoltak a budapesti éjszakába?
Martin L. Gore: Jól! Hétfő este egy fergetegeset buliztunk a stábunkkal együtt!
- És mivel töltötték a keddet?
Gore: Pihenéssel. Egész nap a hotelben voltunk, nem nagyon mozdultunk ki, onnan pedig egyenesen a koncerthelyszínre jöttünk.
- Sokan kíváncsiak arra, hogy mi lesz a depeCHe MODE-dal. Valaha megfordult a fejükben, hogy abbahagyják?
Gore: Az utóbbi időben minden lemezünk megjelenése után szárnyra kapnak olyan hírek, hogy feloszlunk. Ez nem így van; ezen nem is gondolkoztunk!
- És mi a következő lépés, terveznek új lemezt?
Gore: Most leginkább az lebeg a szemünk előtt, hogy befejezzük ezt a turnét. A Playing The Angel a második leghosszabb turné a zenekar történetében, így amíg nincs vége, nem kovácsolunk újabb terveket!
- Júniusban újra visszatérnek Magyarországra. Az akkori közönség mást hall majd, mint a mostani?
Gore: Más programot játszunk majd, igen. De ez nem jelenti azt, hogy este ne nyújtanánk a maximumot! Igazi, fergeteges bulit csinálunk!
 
(klátyik)


Az év koncertje volt


BUDAPEST- Talán annyian még nem töltötték meg az újjáépített Papp László.Sportarénát, mint tegnap este. A depeCHe MODE buliján a színpadtói legtávolabbi sarok is zsúfolásig megtelt, alig várták a rajongók, hogy színpadra lépjenek kedvenceik. Aztán pontosan 21 órakor felcsendült a zene. Az első két szám a legújabb albumról szólt (A Pain That I’m Used To, John The Revelator), de a közönség a harmadik nótánál lött igazán tűzbe, amikor felcsendültek az A Question of Time ismerős dallamai. Ugyan korábban olyan kósza hírek kaptak szárnyra, hogy az együttes történetében a második leghosszabb turnét már nem bírja az énekes Dave Gaham hangja, ebből szerencsére egy szó sem volt igaz, mintha stúdióban szólt volna az összes nóta.
 
H. G.

 
A teljes cikk: Képgaléria - Újságcikkek

Forrás: © Blikk




Ajánlott videók
The Ultimate Video Mix 2007 1989.08.29. Personal Jesus SZTAROCK 1993 / depeCHe MODE Samsung - Kingdom reklám 1998.09.07. Only When I Lose Myself Üzenet a magyar rajongóknak - 2005

2006.03.23. 02:22 | Faith | 5364 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©