depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

FREESTATE PARTY 2007 - Részletek

FREESTATE PARTY 2007 - Részletek

A FREESTATE PARTY hamarosan itt van, már csak négyet kell aludni. :) Így néhány további információval szolgálunk az este programjával kapcsolatban.

Részletek

Az este folyamán a nagyterem (2. terem) végig depeCHe MODE-lázban ég majd, mindezt a 101-es Klub rendezésében. A programba természetesen beépülnek majd az általunk kifejezetten erre az alkalomra készített speciális videóklipek, melyek többsége magyar felirattal lett ellátva, nem hagyományos módon, így téve azokat még érdekesebbé. Szintén láthatóak lesznek videómontázs jellegű érdekességek is, köztük egy 47 perces videómix, mely pontban éjfélkor ér véget. Éjfélkor természetesen szülinapi tortával koszorúzzuk meg az eltelt egy évet. Ezt követően pedig csokorban vetítünk le néhányat az említett klipekből. Éjfél előtt egy órával tehát mindenkinek a NAGYTEREMBEN a helye! A budapesti koncertek pillanatait is többször idézzük majd.

A moziteremben (1. terem), a mennyezetről lógó MADARAK társaságában 22:00-tól hajnalig folyamatos videóvetítés. A sok-sok Remaster-anyag mellett olyan videók látnak napvilágot, melyeket már hónapok óta készítünk és tartogatunk erre az alkalomra! A vetítések részletes és pontos programja a klub több pontján is olvasható lesz, méltó vizuális köntösbe bújtatva. Érdemes tehát a klub labirintusaiban is barangolni!

A Recoil / Electro teremben (3. terem), Alan Wilder magyarországi helytartója Fabe és LZed izzítják majd a hangulatot, dallamos és táncra buzdító mixek özönével.

A 80-as évek teremben (4. terem) a 101-es Klub és DJ Falcon várja a korszak rajongóit a megszokott bulis hangulatban.
 
Megközelítés

Helyszín a Kashmir 2, azaz K2, IX. Budapest, Üllői út 51. Megközelíthető 4-es és 6-os villamossal és a 3-as metróval [Ferenc körút megálló]. A hely a régi Kashmir Underground fölött van, a második szinten.

Kashmir 2 - K2

Kapcsolódó cikk: 2007.03.31. FREESTATE PARTY
Ajánlott videók
1985.04. UK Interview RECOIL EVENT with ALAN WILDER - Prague 1993.02.15. One Caress 1982.04.26. The Meaning Of Love Sajtótájékoztató 2013 - Online videó Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 1

2007.03.27. 10:50 | Faith | 9936 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©