depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

Megújult fórumunk

Megújult fórumunk

Örömmel értesítünk benneteket, hogy teljesen megújult régi fórumunk, amelyet a felső menüből, illetve a forum.FREESTATE.hu címen érhettek el.

Az utóbbi időben alaposan megszaporodtak a hozzászólások portálunkon, aminek természetesen nagyon örülünk, főleg a hosszú uborkaszezon után. Sokszor viszont – főleg 300 hozzászólás környékén – már nem igazán a hírhez/cikkhez szólnak a hozzászólások. Valamint egy kicsit talán nehézkes is a hozzászólások bejegyzése a portálon. Ezt az is okozza, hogy a portál motorja eléggé túl van terhelve, s nem is igazán fórumra specializált. Ráadásul minden bejegyzés után át kell nézni az összes korábbi hozzászólást, és az őket feladó felhasználókat emailben értesíteni – ha nem iratkoznak le a hírkövetésről.

A fórum ettől kicsit kifinomultabb. Pl. tud akár csak napi egy vagy heti egy értesítést is küldeni beállításoktól függően. Valamint sokkal könnyebb a hozzászólásokat szerkeszteni, ráadásul könnyen csatolhatók képek is! Továbbá vizuálisan is jelzi, hol melyik témában mi frissült, s nagyon könnyen jutunk el a legfrissebb hozzászólásokhoz. Egy nehezítés van a dologban. Mégpedig az, hogy a két rendszer teljesen különálló. Így a fórumon ismét regisztrálni kell.Ez ne riasszon el senkit, a regisztráció folyamata nagyon hasonló a portáléhoz.

A belépés után – a bal alsó sarokban – két téma közül lehet választani. Az új Aero –Windows Vista – dizájn fogad minket alapértelmezettként, és a korábban használt Old Style téma a másik választható opció. Az új téma friss és energikus, viszont lehet, hogy sokak számára egy picit keskeny, ennek okairól a fórumon találtok pár mondatot. Mindenesetre a választási lehetőség adott. Ami a támogatott nyelveket illeti a magyar és az angol nyelv használható.

Nem is szaporítom tovább a szót, további kellemes böngészést!

A fórum elérhetősége: Fórum | Regisztráció

az új Aero téma

forum.FREESTATE.hu - Aero téma

a korábbi Old Style téma

forum.FREESTATE.hu - Aero téma

Butított szöveges verzió

forum.FREESTATE.hu - Aero témaAjánlott videók
Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó Alan Wilder Prágai Meghívója Recoil - Berlin - Release Party Dave Gahan - Deeper And Deeper [Live at Spinner] 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 5.rész 1986 It’s Called A Heart [Cocoricoboy TFI France]

2008.11.13. 18:25 | Faith | 5374 Olvasás | 6 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©