depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

FREESTATE Pólók - a METRO-NÓM-ban

FREESTATE Pólók - a METRO-NÓM-ban

A nagy érdeklődésre való tekintettel úgy gondoltuk, szülessen meg közösségünk pólója is! A minta a korábbi csapatpólóink jegyében készült, kibővítve azt a budapesti koncertek dátumaival, így adva hozzá egy kis turnéhangulatot. A póló limitált példányszámban lesz elérhető és csak oldalainkon regisztráltak által rendelhető.

A rendeléseket június 10 8. 23:59-ig lehet leadni személyes üzenetben “Póló” témával! Mégpedig azért, hogy a depeCHe MODE koncerten már bevethető legyen a viselet! Minden rendelést visszaigazolással erősítünk meg. Az üzenetnek tartalmaznia kell a megrendelő nevét, pontos címét, telefonszámát a kívánt darabszámot, a méreteket, a póló melyik oldalára kéritek a nyomatot, valamint az átvétel módját. A póló személyesen vehető át Budán vagy Pesten, ill. utánvétellel postázzuk, ezért is a szűkös határidő.

Igyekeztünk ár-érték arányában minőségi pólókat illetve kiváló minőségű technológiát használni azok mintázásakor. Rendelhető unisex, női és teniszpóló (galléros) verzióban és több méretben is. A teniszpóló gombolása miatt, azon a hátsó nyomás javasolt.

A limitált szériára való tekintettel és a megrendelt pólók mennyiségéhez szükséges gyártási idő rövidsége miatt a megrendelési határidőt előbbre hoztuk. Így 2009. június 8-ig, azaz hétfő éjfélig kell leadni a rendeléseket. Továbbá kérjük azokat, akik valamilyen adatukat lefelejtették – erről értesítettük is őket válaszunkban – pótolják azt eddig az időpontig. Hiányos adatok esetén a megrendelést semmisnek tekintjük.

Köszönjük a megértést!

 
Még mindig sok hiányos megrendelés érkezik, ezert segítségként a szükséges adatok listája újra:
 
Teljes név:
Postai cím (IRSZ, város, utca, házszám):
Telefonszám:
Póló: darab / típus / méret / nyomat (elől/hátul)
Átvétel módja: személyes/utánvétel


Lássuk a pólót:

FREESTATE Póló - Unisex
FREESTATE Póló - Unisex


FREESTATE Póló - Női
FREESTATE Póló - Női


FREESTATE Póló - Minta
FREESTATE Póló - Minta


FREESTATE Póló - Teszt nyomás
FREESTATE Póló - Teszt nyomás


FREESTATE Póló - Teszt nyomás
FREESTATE Póló - Teszt nyomás




Az árak a következőek:

Unisex2.100 Ft
Női2.200 Ft
Teniszpóló2.800 Ft



FREESTATE Póló - Mérettáblázat




Számítások alapján a póló csak a 250 grammos határba fér be, ami utánvétellel 905 Ft postaköltséget jelent. Aki ezt sokalja, az próbálja megoldani a személyes átvételt. [Köszönjük Angelus-nak a számításokat!]






2009.06.21. Frissítés

Sajnos volt egy-két ember aki simán elfeledkezett a találkáról, pedig nekik csak erre az egy dologra kellett figyelniük velünk ellentétben. Volt akivel legalább tudtunk egyeztetni más időpontot, mert komoly oka volt az elmaradásra. Viszont, a megmaradt pólókat azoknak is szeretnénk így felkínálni, akik valamilyen oknál fogva lemaradtak a rendelésről. Ez tényleg a legeslegutolsó pillanat. Így a 8 megmaradt pólót az viszi, aki hamarább értejön. Ezek maradtak:
 
1db - Női - S - elől nyomott
1db - Női - S - hátul nyomott
1db - Női - M - hátul nyomott
2db - Unisex - L - elől nyomott
1db - Unisex - XL - elől nyomott
1db - Unisex - XXL - elől nyomott
1db - Tenisz - XL - hátul nyomott

Akit érdekel, holnap késő délutántól kaphatóak a Metro-Nóm hanglemezboltban! Így aki szeretné, még a koncert napján reggel is tud pólót venni!




Ajánlott videók
2005.12.12. A Pain That I’m Used To 2009.06.09. Peace Fókusz: A depeCHe MODE boszorkánykonyhája 2001.04.23. Dream On Martin +Mas-Nescafe interjú Dave Gahan - Miracles [Live at Spinner]

2009.06.04. 03:30 | Faith | 49954 Olvasás | 485 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©