depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

NÉGYÉVES a FREESTATE.hu

NÉGYÉVES a FREESTATE.hu

Ma NÉGYÉVES lett a FREESTATE.hu! Újabb évfordulóhoz érkeztünk. Néhány héttel ezelőtt ért véget a depeCHe MODE turnéja, melyet Alan Wilder a Somebody erejéig tartó visszatérése koronázott meg. Az elmúlt időszakban egy új albummal, 3(+1) kislemezzel és 123 estét magába foglaló turnéval lettünk gazdagabbak.

Az új év az Alannel közös koncert után, Recoil turnéval is meglep bennünket, melynek előkészületeiben csapatunk is részt vett. Ezek múlt év októbere óta zajlottak. A budapesti estét igyekeztünk évfordulónkhoz igazítani, ám erre logisztikai szempontok miatt április 16-án kerül sor. Az esemény nem is adhatna jobb otthont szülinapi bulinknak. Még egy meglepetéssel készülünk az alkalomra, ám ez egyelőre hadd maradjon titok.

Köszönjük, hogy olvastok bennünket és hozzászólásaitokkal életet leheltek az általunk magyar dM-lexikonnak szánt oldalakba! Reméljük, nem kell sokáig várnunk, hogy újabb dalokkal lepjen meg bennünket a depeCHe MODE!

Találkozunk a Diesel Klubban, április 16-án! ;)


THANK YOU





Kapcsolódó hírek:


EGYÉVES a FREESTATE.hu


KÉTÉVES a FREESTATE.hu


HÁROMÉVES a FREESTATE.hu




Ajánlott videók
Tour Of The Universe - Promó videó 1989.08.29. Personal Jesus John The Revelator - magyar felirat Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó Samsung - Kingdom reklám Dave Gahan - MTV EMA07 díjátadó

2010.03.20. 07:00 | Faith | 7652 Olvasás | 26 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©