depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

Discográfia

Discográfia

Így az év vége közeledtével végre bemutathatjuk új modulunkat, ami nem más, mint egy részletes discográfia. Valamint büszkén mondhatjuk, hogy immár elérhető nálunk az összes dM és Dave dalszöveg magyar fordítása is.

A discográfia adatbázisában megtalálható a dM, Martin, Dave és Alan összes hivatalosan megjelent kis- és nagylemeze, a videó kiadványok még hátra vannak. Igyekeztünk minden érdekes infót összegyűjteni. A szöveges információk mellé képi illusztrációk is társulnak – a borítók képében, valamint 30 másodpercnyi online meghallgatható anyag is felkerült minden kislemezen és albumon szereplő dalból.

A folyamatosan bővülő funkcionalitásunk elérte a főmenü határát, így azon is módosítani kellett. Immár könnyebben elérhető sok olyan modul, amit sokan figyelmen kívül hagytak eddig (profil, személyes üzenetek).

A vezércikk alatt látható lesz egy új információs doboz, abban az esetben, ha az adott nap valamelyik korábbi évben megjelent valamilyen kiadvány, esetleg koncert volt. Bízunk benne, hogy ezen újításnak hála sokak kedvet kapnak majd belehallgatni egy-egy kiadványba, és ha még az nem része gyűjteményének, ösztönözheti annak bővítését. Mivel az együttes történetében a Karácsony előtti időszak mindig holtzóna kiadványok megjelenésének szempontjából, az elkövetkező napokban csak koncertekkel lehet, majd találkozni ebben az információs dobozban. Ezért, hogy illusztráljuk az elmondottakat, íme egy kép:

 

A bal oldali oszlopban eddig is megjelent kiadványokra ütve, már nem egy kapcsolódó cikkre, hanem az új discográfia részbe jutunk. Kivételt képeznek az onnan hiányzó anyagok.

Kellemes böngészést kíván a FREESTATE.hu csapata!

Discográfia: Albumok | Kislemezek
Ajánlott videók
Dave Gahan - Interview at Spinner.com RECOIL - SELECTED - Television Archives Alan Wilder Prágai Meghívója 1984.03.12. People Are People Enjoy The Silence - Hands And Feet Video Mix by 101 Klub EMA 2006 Best Group - Nyert a depeCHe MODE!

2007.12.19. 14:00 | Faith | 4228 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©