depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

Discográfia

Discográfia

Így az év vége közeledtével végre bemutathatjuk új modulunkat, ami nem más, mint egy részletes discográfia. Valamint büszkén mondhatjuk, hogy immár elérhető nálunk az összes dM és Dave dalszöveg magyar fordítása is.

A discográfia adatbázisában megtalálható a dM, Martin, Dave és Alan összes hivatalosan megjelent kis- és nagylemeze, a videó kiadványok még hátra vannak. Igyekeztünk minden érdekes infót összegyűjteni. A szöveges információk mellé képi illusztrációk is társulnak – a borítók képében, valamint 30 másodpercnyi online meghallgatható anyag is felkerült minden kislemezen és albumon szereplő dalból.

A folyamatosan bővülő funkcionalitásunk elérte a főmenü határát, így azon is módosítani kellett. Immár könnyebben elérhető sok olyan modul, amit sokan figyelmen kívül hagytak eddig (profil, személyes üzenetek).

A vezércikk alatt látható lesz egy új információs doboz, abban az esetben, ha az adott nap valamelyik korábbi évben megjelent valamilyen kiadvány, esetleg koncert volt. Bízunk benne, hogy ezen újításnak hála sokak kedvet kapnak majd belehallgatni egy-egy kiadványba, és ha még az nem része gyűjteményének, ösztönözheti annak bővítését. Mivel az együttes történetében a Karácsony előtti időszak mindig holtzóna kiadványok megjelenésének szempontjából, az elkövetkező napokban csak koncertekkel lehet, majd találkozni ebben az információs dobozban. Ezért, hogy illusztráljuk az elmondottakat, íme egy kép:

 

A bal oldali oszlopban eddig is megjelent kiadványokra ütve, már nem egy kapcsolódó cikkre, hanem az új discográfia részbe jutunk. Kivételt képeznek az onnan hiányzó anyagok.

Kellemes böngészést kíván a FREESTATE.hu csapata!

Discográfia: Albumok | Kislemezek




Ajánlott videók
RECOIL EVENT with ALAN WILDER - Prague Walking in My Shoes - STAR WARS verzió LézerSzínház és a FREESTATE a HírTV-ben 2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom Recoil - A Strange Hour - back to Europe Suffer Well - magyar felirat

2007.12.19. 08:00 | Faith | 5415 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©