depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

Megújult képgalériánk!

Megújult képgalériánk!

Mostanáig képgalériánk szinte tisztán az alapértelmezett dizájnnal működött. A hétvégén viszont megszületett az új verzió. Ahol nemcsak a külső, de a funkcionalitás is bővült.

A külalak merész fekete lett az aktuális narancs színekkel ötvözve. A főoldalon a galériákat láthatjuk listázva. Pár véletlenszerű kép és néhány az utolsók közül bukkan fel csalogatás gyanánt.


Képgaléria - Főoldal

A galériákra ütve egy 3D képböngésző jelenik meg – Vetítés menüként (COOLIRIS). Itt a képek egy virtuális falon láthatóak, amin belül az egérrel tetszőlegesen mozoghatunk, a görgő segítségével nagyíthatunk, kicsinyíthetünk is. A képekre ütve, azok jó minőségben is láthatóak, ezeken a jobb felső sarokban megjelenő nyílra ütve a kép saját oldalára jutunk. A lejátszó gomb segítségével automatikusan vetítésre kerülnek a képek. Először furcsának hat, de kis ismerkedés után nagyon kellemes ilyen módon szörfözni a képek között. A teljes képernyős megjelenítéshez automatikusan települni próbál a program Windows verziója, viszont erre nincs szükség.


Képgaléria - Vetítés - A fal


Képgaléria - Vetítés - Nagyított kép


Képgaléria - Vetítés - Lejátszás


A 3D nézetből jutunk el az Ikon nézethez. Itt 5x4-es rácsban láthatók a képek miniatűrjei. Ezekre ütve természetesen teljes felbontásban is megtekinthetőek azok.


Képgaléria - Ikon nézet

A képeknél immár hozzászólásokat is lehet hagyni, hasonló módon, ahogy az oldalainkon már megszokott.


Képgaléria – Teljes méret

A vetítéshez és a teljes méretű képek megtekintéséhez be kell jelentkezni oldalunkra!
 
Kellemes böngészést!
 

 




Ajánlott videók
Samsung - Kingdom reklám 1984.08.20. Master And Servant Cluster - X Factor - Enjoy The Silence 1994.01.10. In Your Room HDMFC a Cool TV-ben 1998.09.07. Only When I Lose Myself

2009.01.27. 17:50 | Faith | 5393 Olvasás | 4 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©