depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

NÉGYÉVES a FREESTATE.hu

NÉGYÉVES a FREESTATE.hu

Ma NÉGYÉVES lett a FREESTATE.hu! Újabb évfordulóhoz érkeztünk. Néhány héttel ezelőtt ért véget a depeCHe MODE turnéja, melyet Alan Wilder a Somebody erejéig tartó visszatérése koronázott meg. Az elmúlt időszakban egy új albummal, 3(+1) kislemezzel és 123 estét magába foglaló turnéval lettünk gazdagabbak.

Az új év az Alannel közös koncert után, Recoil turnéval is meglep bennünket, melynek előkészületeiben csapatunk is részt vett. Ezek múlt év októbere óta zajlottak. A budapesti estét igyekeztünk évfordulónkhoz igazítani, ám erre logisztikai szempontok miatt április 16-án kerül sor. Az esemény nem is adhatna jobb otthont szülinapi bulinknak. Még egy meglepetéssel készülünk az alkalomra, ám ez egyelőre hadd maradjon titok.

Köszönjük, hogy olvastok bennünket és hozzászólásaitokkal életet leheltek az általunk magyar dM-lexikonnak szánt oldalakba! Reméljük, nem kell sokáig várnunk, hogy újabb dalokkal lepjen meg bennünket a depeCHe MODE!

Találkozunk a Diesel Klubban, április 16-án! ;)


THANK YOU

Kapcsolódó hírek:


EGYÉVES a FREESTATE.hu


KÉTÉVES a FREESTATE.hu


HÁROMÉVES a FREESTATE.hu
Ajánlott videók
Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest Walking In My Shoes - Magyar felirat 2009.06.09. Peace 1982.04.26. The Meaning Of Love HDMFC a Cool TV-ben EMA 2006 - Interview

2010.03.20. 13:00 | Faith | 5390 Olvasás | 26 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©