depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században

Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században

Ágyékkötőben fotózta le David Bovie-t, megzsarolta a Metallica zenészeit, akik az ő kedvéért nyíratták le loboncos hajukat. Királyt csinált klipjében a depeCHe MODE-ból. Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században!

Anton Corbijn az a művész, akinél sorban állnak a szupersztárok, hogy fényképezze le őket, vagy elkészítse videoklipjüket. Ő adott lelket a depeCHe MODE zenéjéhez, és kialakította a U2 arculatát.

Munkássága első éveiben David Bowie-ról készült portréja volt az egyik leghíresebb. A fotón az akkoriban Nagy-Britannia egyik legnagyobb sztárjának kikiáltott énekes egy szál ágyékkötőben, smink és minden díszlet nélkül volt látható egy fekete-fehér képen. Már ekkor is feltűnt Corbijn mindenkitől elütő, erőteljes, puritán stílusa, amely éles kontrasztban állt a popkultúra színes világával.

Anton Corbijn világhírét azonban a depeCHe MODE-dal való találkozás alapozta meg a 80-as évek közepén. Az együttes tagjai Anton fotójának megjelenése után teljesen összenőttek vele: a művész tucatnyi videóklipet, lemezborítót és fotósorozatot készített az együttesről.

Természetesen Corbijn nemcsak a depeCHe MODE-dal dolgozik. Anton kamerája előtt állt már szinte minden híres zenész, színész, vagy politikus.

XXI. Század, kedden 2009.12.01. 23.20-tól!

Forrás: RTL Klub | Megtekinthető: www.RTLMOST.hu

Videók: Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században




Ajánlott videók
1985.04. UK Interview Alan Wilder’s History Morph 2009.09.22. Perfect - Fringe - Promó 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 3.rész Üzenet a magyar rajongóknak - 1997

2009.11.30. 07:52 | Faith | 13557 Olvasás | 25 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©