depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Teotihuacánba látogatott a depeCHe MODE!

Teotihuacánba látogatott a depeCHe MODE!

A zenekar billentyűs-gitárosa, Martin Gore és a dobos Christian Eigner átélhette a teotihuacáni holt kultúrák csodáját…
2006. május 08. 13:06:02

A zenekar billentyűs-gitárosa, Martin Gore és a dobos Christian Eigner átélhette azt a csodát, amelyet a mexikóban letűnt kultúrák Teotihuacánban hagytak hátra. A zenészek közel 3 órát töltöttek a feltárt régészeti területen, ahol megcsodálhatták a múzeumi szobrokat és a Nap Piramisának mérhetetlen nagyságát.

Délután fél háromkor érkezek a helyszínre néhány barátjukkal, de csapattársaikat, Dave Gahant és Andy Fletchert hátrahagyva. Elsőnek a múzeumba látogattak, majd elgyalogoltak a piramisig és felmentek a legtetejére, ahol csak öt percet töltöttek, kalapba és sálba rejtőzve a napsütés elől.

“Ez a környék legnagyobb piramisa, amelyet tömör kőből építettek.” - mesélte nekik a velük tartó idegenvezető. A zenészek kedvesen végighallgatták az angol nyelvű beszámolót, utána Martin készített egy fotót.

Miután visszaértek a piramis lábához, a Holtak útjára tértek, ahol egy hölgy kézműves portékákat próbált nekik eladni, de ők kedvesen visszautasították. Már a Hold Piramisánál járt a csoport, amikor rajongók egy csapata felismerte és megrohanta őket, autógramokat kértek, valamint hogy lefotózhassák őket.

Christian a rajongók kedvéért még a piramis lépcsőjére is letelepedett pár pillanat erejéig úgy, hogy a kőút a háttérben látható legyen.
Fél hat körül a zenekari tagok elhagyták a helyszínt és a hoteljükben szálltak meg.

Forrás: diarioolmeca.com




Ajánlott videók
Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században 1990.05.07. Policy Of Truth Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 1 1997.10.20. Useless Dave Gahan - Saw Something [Live at Spinner] 2001.04.23. Dream On

2006.05.09. 14:39 | markbell | 5359 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
1. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2006.05.09. 15:31
Useless-girl

mi mindenhol ott vagyunk?  szegények tényleg mindenhol autógrammokat osztogatnak… :D ;)  |-|

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©