depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

San Francisco 1990 - az interneten

San Francisco 1990 - az interneten

Kikerült az internetre a sokat emlegetett 1990-es World Violation turné során felvett San Francisco-i koncert audió verziója.

A felvételek idáig is több dM-rajongó gyűjteményét gyarapították, ám egy közös megegyezés alapján mindmáig nem jelent meg teljes egészében és minőségében az interneten. A felvételt abban a reményben tartották vissza, hogy a depeCHe MODE kiadója egyszer hajlandó lesz kiadni hivatalos audió vagy videó formátumban. Ennek a reménye valószínűleg a mai kikerüléssel teljesen meghiúsult, viszont itt egy remek minőségű soundboard felvétel az együttes egyik legsikeresebb korszakából. A FLAC kiterjesztés ne tévesszen meg senkit, amint az majd hallatszik, ez a verzió is MP3 formátumból lett CD-re mentve, majd újra FLAC formátumba tömörítve. A letöltés mellett a felvétel részletes története olvasható angolul.

A részletes információk a következő oldalon találhatóak: Demonoid

Kapcsolódó információk: Koncertek szekció




Ajánlott videók
EMA 2006 Best Group - Nyert a depeCHe MODE! 2010.01.11. RTL Klub - Fókusz 1994.01.10. In Your Room LézerSzínház és a FREESTATE a HírTV-ben John The Revelator - magyar felirat 2009.09.07. Corrupt - True Blood - Promó

2006.10.06. 09:09 | Faith | 5370 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©