depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Őrült film őrült rajongókról

Őrült film őrült rajongókról

A depeCHe MODE 2006-ban adja ki válogatás-lemezét „The Best of vol. 1.” címmel. Ezek mellett egy filmet is megrendel a csapat, melyet a „Brown Owl Productions” készít el a dM rajongókról világszerte. Viszont az eredmény borzalmasra sikeredik. A rajongókat, mint agyatlan őrülteket mutatja be, akik bármire képesek.

A depeCHe MODE elutasítja az elkészült filmet, a webmesterük pedig egyenesen bojkottra szólít fel.

Most viszont ez a film a „The Times BFI London Film Festival” filmfesztiválon debütál Jeremy Deller és Nick Abrahams rendezésében. Címe „The Posters Came From The Walls” (A poszterek lehullnak a falakról), alcíme pedig a „Stories of faith and devotion, a fascinating and inspired documentary study of depeCHe MODE fans from around the world” (A hit és odaadás történetei, egy megragadó és inspiráló dokumentum tanulmány a depeCHe MODE rajongóiról világszerte) lett.

Néhány felvétel a castingról: Schniep.de | Schniep.de

Brown Owl Productions – Casting

Brown Owl Productions - The Posters Came From The Walls

Brown Owl Productions - The Posters Came From The Walls

Brown Owl Productions - The Posters Came From The Walls

Brown Owl Productions - The Posters Came From The Walls


Forrás: dM.sk
 
 
 
Kapcsolódó hírek:
 
depeCHe MODE-dokumentumfilm
 
Brown Own Films - Amatőr videók kerestetnek
 
2 videó nem jelenik meg!




Ajánlott videók
John The Revelator a Megatáncban LézerSzínház és a FREESTATE a HírTV-ben 2009.06.25. M1 - Este - Anton Corbijn Interjú Route 66 [Yadsloof Mix - 2008] 1993.09.13. Condemnation 2010.01.11. RTL Klub - dM - Live In Budapest - Mix

2008.10.02. 06:19 | Faith | 5530 Olvasás | 7 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
7. Hozzászóló: Martyr | Időpont: 2008.10.04. 09:19
Martyr

Hát Debrecenben bizony jócskán akadnak “módosok”.... csak keresni kell őket :-)

 
6. Hozzászóló: Uselink | Időpont: 2008.10.04. 07:30
Uselink

Én a Debreceni Egyetem parkjában láttam az egyik pad oldalán egy barna graffitit, hogy D.M. Mode.

 
5. Hozzászóló: Caroline | Időpont: 2008.10.03. 16:14
Caroline

Komolyan Faith and Devotion? :)  Én már 23 éve élek, vagyis éltem itt, és még egyszer sem láttam a feliratot. Mondjuk nem sűrűn jártam vonattal…

 
4. Hozzászóló: Faith and Devotion | Időpont: 2008.10.03. 14:42
Faith and Devotion

Nem tudom, hogy még mindig ott van-e, de Nagyváradon a vasútállomás aluljárójában volt egy nagy Depeche Mode graffiti, olyasmi, mint a második képen. Valahogy nagyon megmaradt bennem, gondoltam, itt az alkalom, hogy megosszam Veletek. :)

 
3. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2008.10.03. 13:39
Faith

Én inkább arra gondolok, hogy azért határolódtak el a filmtől, mert csak negatívumokat gyűjtött össze, csak kirívóan gáz rajongókról, és mindezt úgy tálalta, hogy minden dM rajongó ilyen. Ami nem vet jó fényt sem a rajongókra, sem a dM-re. De majd kiderül a filmből… De az sem szép, hogy az illetékes emberek nemet mondtak a filmre, hogy jobb azt nem mutogatni, aztán a két rendező arcátlanul, de nem hagyja veszni munkáját (méga akár silány is) és betolja egy fesztiválra. Nem egy fair hozzáállás…

 
2. Hozzászóló: Zútika | Időpont: 2008.10.03. 12:04
Zútika

Teljesen jó, hogy végre születik egy film erről a jelenségről, én csupán attól félek egy kicsit, hogy sok emberben az fog lejönni, hogy micsoda korlátolt, fanatikus, őrült rajongók a DM-fanok…mert könnyű ebbe a csapdába esni. Valaki egyáltalán nincs képben, meglátja a sok Dave-imitátort, és szörnyűlködik…nem minden alap nélkül. Pedig minden sikeres és ismert együttesnek (legyen zeneileg értékes vagy értéktelen divathóbort) vannak fanatikus rajongói, akik semmi mást nem hajlandóak meghallgatni, csak a kedvencüket, velük álmodnak, más nem is létezik a számukra stb. Ez nem kizárólag a Mode-ra igaz.
Szóval valahol én megértem az együttes tagjait, hogy elhatárolódnak a legnagyobb őrültektől. Először biztos jópofa, ha az embert istenítik, de egy idő után nagyon terhes tud lenni a túlzott rajongás. Annak biztos örülnek, hogy a rajongók elismerik a munkájukat, elmennek a koncertjeikre, de a fanatikusokat elég nehezen tűri a normális, józan ítélőképességű ember. Én imádom a DM-et, de sok minden más is azért létezik az életemben, a legtöbbünk ilyen, miért nem rólunk forgatnak filmet?:-D
Persze tudom a választ: sokkal érdekesebb nálunk egy bőrfétises Mart hasonmás…

 
1. Hozzászóló: mata-hari | Időpont: 2008.10.03. 07:43
mata-hari

Hát ez tök franyák!
Modnjuk a szőke kiskrapek inkább hasonlít a fiatal Martra.
Tök nagy élmény lehetett!

Hát igen, azért kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor az együttes tagjait ez mennyire érinti meg? Érdekli őket, foglalkoztatja őket az, hogy ennyi idő után is mekkora erővel, hatással tudnak lenni emberekre, generációkra?!?!?!

Fel tudják fogni, hogy mit jelentettek/jelentenek? Hogy egy akkora rajongást, akkora életérzést ébreszttetek fel sok millió emberben, amit ők “csapaton belül élték” meg mint depeche mode-ot. De nekünk kívülállóknak az érzéseit vajon fel tudják fogni, át tudják élni?!?

Az általános suliban az öltőzőben egy csomó DM véset volt a fa padokon, polcokon. Mennyi csajnak volt dajertupír haja! Úúú! :-)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©