depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Nyerd meg a TELJES LHN kollekciót!

Nyerd meg a TELJES LHN kollekciót!

Január 2-ig küldheted el a válaszod

 
 A depeCHe MODE hivatalos oldalán, a Live Here Now-val (LHN) közösen egy nem mindennapi nyerményt nyerhetsz meg és nem is kell mást tenned, mint egy nagyon egyszerű kérdésre válaszolni!
Ha szerencséd lesz, megkapod az összes LHN felvételt amit rögzítettek a nyári Playing The Angel Tour-on, ami nem kevesebb, mint 43 DUPLA CD!!!
 
Aki esetleg nem értené, íme a kérdés:
 
Válaszolj erre az egyszerű kérdésre! Melyik számot rontotta el a dM, a 2005. november 3-ai koncertjükön? Dave leállítatta a számot, miközben ezt mondta: “Whoa, whoa, whoa… Mi a sza* volt ez???” A videót megtekintheted az Archives részlegben. Fontos hogy az elrontott szám címe (1) mellett meg kell adnod az eredeti kiadás évét (2), és az Angliai katalógus számát (3) is ilyen formában pl.: [(1)Strangelove, (2)1987, (3) BONG 13]
 
A katalógus számokról és a kiadási évekről ITT kaphatsz infót!
 
SOK SZERENCSÉT!!!

Link: dM.com Contest

Link: Live Here Now




Ajánlott videók
Lengyel videó tisztelgés Dave Gahan - Endless [Live at Spinner] Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 2.rész 1993 Enjoy The Silence - Live - Magyar felirat Corrupt - Studio Session

2006.12.10. 11:24 | Precious101 | 5363 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©