depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Martyr…for love

Martyr…for love

„Martyr” az új kislemez

Október 30-án a depeCHe MODE ismét visszatér ‘Martyr’ című új dalával - amely az első új szerzemény a Playing The Angel megjelenése óta. A Best Of gyűjtemény megjelenésének alkalmából a dalszerző, Martin Gore egy remek, erőteljes és hipnotikus dalt írt ezzel is megerősítve a banda jelenlegi státuszát.

A producer Ben Hillier, Doves és Blur fame által rögzített új dal kérlelhetetlen, abszolút depeCHe MODE és hibátlanul illeszkedik a banda eddigi pályafutásához. Kavargó és szinte izzó szinti hangzások, és Dave Gahan szinte borotvaéles hangja és érzelmi léte „egy mártír szeretete”, ez egyszerre ellenállhatatlan és elfojthatatlan.

A végleges 17 dal között szerepel - többek között a „Jus Can’t Get Enough”, „Everything Counts”,”Personal Jesus”, „Enjoy The Silence” és a „Precious” mellett - a megjelenés előtt álló
Best Of válogatáslemezen, amelyek 11 album legjobbnak vélt dalaiból kerülnek ki 1981 és 2006 között.

A speciális 3-lemezes kiadvány a „Touring The Angel: Live In Milan” szeptember 25-én kerül kiadásra. A február 18-19-i Fila Forumbeli koncert a hihetetlenül sikeres európai turné közepette került rögzítésre, mely a banda egyik legjobb élő koncertje, lüktető hangokkal, színpadi show-al és magával ragadó hangzással gazdagítva, amely rövidesen kapható lesz 2DVD-n illetve egy audio CD-n.

Október 2-án kerül a boltokba a Remaster-sorozat második csomagja. „A Broken Frame” „Songs Of Faith And Devotion” és a „Some Great Reward” kerül kiadásra egy speciális, az alkotók szemszögéből bemutatott, minden eddiginél hosszabb terjedelmű rövidfilmekkel.

Forrás: dM.com




Ajánlott videók
1987.12.28. Behind The Wheel Dave Gahan - Saw Something 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) 1990.09.17. World In My Eyes 1990.02.05. Enjoy The Silence Wrong - magyar felirat

2006.09.22. 01:00 | Looking | 5362 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Martyr…for love
 
1. Hozzászóló: Zútika | Időpont: 2006.09.22. 14:20
Zútika

Na,remek,jó sok történés van továbbra is kedvenc Depechünk körül!!:D:D

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©