depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

I Feel You a ČT1 műsorán

I Feel You a ČT1 műsorán

Lecsillapodtak a hullámok a depeCHe MODE körül, egyre kevesebbet hallani róluk. Legutoljára a cseh tévében (ČT1) a “Lazuljanak el” nevezetű talk-show-ban kerültek szóba.

A műsorvezető, Ján Kraus fia, David Kraus minden alkalommal fellép valamilyen feldolgozással – bár ne tenné! Most az I Feel You-t választotta áldozatául. Még annyi fáradságot sem vett, hogy a szöveget megtanulja. Nem beszélve a hihetetlen rossz angol kiejtésről, és nyelvtani hibákról – amiket az összevissza éneklésnél ejtett. A zenekar is nagyon triviálisan játszott, a szintetizátor akár egy General MIDI PC hangkártya. Sokat kritizálták Puskás Péter Megasztáros Strangelove feldolgozását, ám ezt a felvételt visszanézve, Péter talán még Grammy díjat is kaphatna. :)

A videó letölthető innen: I Feel You – 18,7 MB

Forrás: www.depechemode.sk




Ajánlott videók
Suffer Well - The Sim Version Precious - Magyar felirat Recoil - A Strange Hour - back to Europe Dave Gahan - RTL - Punkt6 Dave Gahan - MTV EMA07 díjátadó 2009.04.29. RTL Klub - Fókusz - Anton Corbijn Interjú

2007.01.17. 16:09 | Faith | 5379 Olvasás | 4 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: I Feel You a ČT1 műsorán
 
4. Hozzászóló: mode13 | Időpont: 2007.01.18. 12:14

Én most töltöm, de nagyon várom.

 
3. Hozzászóló: lackókácska | Időpont: 2007.01.18. 09:06
lackókácska

Azt a 7szentségit !!!!!!! Kb. a 1/4-énél kikapcsoltam! grrr

 
2. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2007.01.18. 07:49
Faith

:) Nyelvtanilag is gáz, ha picit is tudna angolul, akkor nem hagyná el az S betűket a 3. személynél. A hihetetlen cseh akcentusról nem is beszélve.

 
1. Hozzászóló: Kucced | Időpont: 2007.01.18. 07:42
Kucced

A srác apjának korábban biztosan kozmetikai szalonja volt, és a gyerek folyton ott lóghatott… Különben mire véljem, hogy minduntalan I Peel You-t énekelt?:-)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©