depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Dave diagnózisa: Gégehurut! [Frissítve]

Dave diagnózisa: Gégehurut! [Frissítve]

Dave Gahan-nek, a dm.com közleménye szerint, laryngitis-e van!

A laryngitis-t gyakran vírusok vagy baktériumok okozzák. További oka lehet dohányzás, allergia, a nyelőcső megbetegedései és a hang túlerőltetése, pl. éneklés által.

Ismert énekesek, mint Chris Cornell és Kurt Cobain is közdött már ezzel a hangszálbetegséggel.

A mára tervezett chicago-i koncertet le kellett mondani, az együttes azzal számol, hogy Dave május 13-ára, szombatra ( Jones Beach Amphitheatre New York-ban) újra fit lesz.

Forrás: © depechemode.at

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

© The Hungarian depeCHe MODE Fan Club - Mailing List

A depeCHe MODE lemondani kényszerült ma esti fellépését Chicagoban, illetve a tegnap esti előadást Kansas City-ben is a vártnál korábban fejezték be, mivel az énekes, Dave Gahan gégegyulladást kapott.

A zenekar őszintén sajnálja a történteket, elnézést kér a rajongóktól, illetve köszöni azok hosszú távú támogatását.

Sajnálatos módon, a depeCHe MODE le kényszerült mondani ma esti koncertjét (május 11., csütörtök) az Allstate Arénában, Chicagoban, mivel Dave Gahan gégegyulladást kapott. Miután ma délelőtt egy chicagoi orvoshoz fordult, a medikus javaslatára lemondta a koncertet hangszálai pihentetése érdekében. Jelen pillanatban, pótlólagos koncert nincs betervezve már csak az együttes szoros turnémenetrendje miatt sem, jóllehet a menedzsment keresi a lehetőséget. A chicagoi koncertre szóló jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók.

Sajnálatos módon, a probléma miatt, a tegnap esti koncertet –amely a Starlight Amphitheatre-ben volt, Kansas City-ben– is a vártnál korábban be kellett fejezni. Három mexikói fellépés után, Gahan hangja nagy megpróbáltatásnak lett kitéve a koncert közben, az aréna szokatlanul hideg hőmérséklete miatt.

Egyórányi koncert után, miután a Martin Gore által énekelt dalok blokkja véget ért, Gahan képtelen volt visszatérni a színpadra, lévén elvesztette hangját. Gore a következő 25 percben saját maga énekelte el néhány dalt.

A depeCHe MODE őszintén sajnálja a történteket, elnézést kér a rajongóktól Kansas City-ben és Chicago-ban egyaránt. Illetve köszöni azok hosszú távú és elkötelezett támogatását.

A depeCHe MODE soron következő koncertje május 13-án, szombaton lesz New York városában, a Jones Beach Amphitheatre-ben.




Ajánlott videók
2005.10.03. Precious 1981.09.07. Just Can’t Get Enough 1993 Enjoy The Silence - Live - Magyar felirat LaserTheater - depeCHe MODE Show Tour Of The Universe - Promó videó Dave Gahan - A Little Lie [Live at Spinner]

2006.05.12. 00:17 | DeeDee83 | 5365 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©