depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Andy Fletcher a médiában

Andy Fletcher a médiában

Andy nem pihen…

 
 Mialatt Dave és Martin jól megérdemelt pihenését tölti, Andy Fletcher még mindig talál időt arra, hogy az aktuális megjelenések keretén belül beszámoljon.
A SONIC SEDUCER következő, 2006/10-i számában egy interjú található Andy Fletcher-rel, amelyben Blue Leach rendezővel együtt nyilatkozik, visszapillantva a “Playing The Angel”-turnéra és az ehhez megjelentetett “Live in Milan”-DVD-re. A Depeche Mode jövőjéről is idézik Andy-t.
A Musikexpress aktuális, 06/10-i számában Fletch még egyszer “5 kérdésre” válaszol, többek között egy jövőbeli Depeche Mode-lemezről, a röviddel ezelőtt befejezett turnéról, valamint a “Best of”-lemezről, beleértve a “Martyr”-kislemezt.




Ajánlott videók
Dave Gahan - Interview at Spinner.com EMA 2006 Best Group - Nyert a depeCHe MODE! Suffer Well - magyar felirat Martin Gore üzenete a magyar rajongóknak - 2003 Precious - Compare Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 2

2006.09.20. 14:12 | DeeDee83 | 5363 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Andy Fletcher a médiában
 
2. Hozzászóló: somebodri | Időpont: 2006.09.28. 09:30
somebodri

ő a koncerteken már kipihente magát :-)

 
1. Hozzászóló: Zútika | Időpont: 2006.09.22. 14:00
Zútika

Hmm….nem akarok rossz májú lenni,de jó,h Andy így nyílatkozik,végülis ez a dolga!:D

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©