depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Wrong - Promo első hallásra

Wrong - Promo első hallásra

Lesz-e jobb, mint az eredeti?

 
Kicsit kétkedve kezdem hallgatni a Wrong (Promo) PCDBONG40-et, mert a BBC Radio 1 műsorában Pete Tong már leadott egy részletet a Thin White Duke Remix-ből és attól nem dobtam hátast, talán ez azért is van, mert a Wrong -számomra- egy hihetetlenül erős szám, telitalálat. Na, de térjünk vissza a promohoz és ne várakoztassuk meg a CD-t, végül is van rajta újdonság bőven.
 
01. Wrong (Radio Version) 3:06 - 10/10
02. Wrong (Thin White Duke Remix) 7:43 - 7/10

 
Igen, ezt a két számot már volt alkalmam (és gondolom nektek is) teljes hosszában meghallgatni, ezért nem is húzom az időt, továbblépek.
 
03. Wrong (Thin White Duke Dub) 6:06 - 5/10
 
Kevesebb az ének - hisz’ Dub :) - és van végig egy nyekeregő vékony hang ami végképp elveszi a kedvem ettől a mixtől.
 
04. Wrong (Frankie’s Bromantic Club Mix ) 8:26 - 5/10
 
Na ne, egyszerű 2 ütemes remix egy kis Dave énekkel, hozzuk a PTA remixek színvonalát? Kár…
 
05. Wrong (D.I.M. Vs Boys Noize Remix) 5:11 - 6/10
 
Ezt a mixet sokan várták! Semmi köze a Wrong-hoz - ahogy vártuk -, egy teljesen más szám. Talán a Never Let Me Down Again - Digitalism remixhez hasonlítanám, elszállt kollégák legnagyobb öröme lesz ez! :)
 
06. Wrong (Magda’s Scallop Funk Remix) 6:25 - 4/10
 
Na ez lehetne a Legyen Ön is milliomos játék 20 milliós kérdése. Melyik dM szám remixe ez? 3 és fél percig senki nem jönne rá, csak akkor amikor Dave Wrong-ozik egyet! Kedvem lenne leállítani a CD-t… :(
 
07. Wrong (Caspa Remix) 5:07 - 6/10
 
Igen, végre valami jól indul! Mintha Alan tökéletes dobolása hallatszana a háttérben - akár egy devotional - ! De nem tart az örömöm sokáig, mert úgy látszik Scooter-től vették át a folytatást, pedig jó is lehetett volna!
 
08. Wrong (Trentemøller Club Remix) 6:57 - 9/10
 
Ez igen, ez nagyon ott van, a szám az első másodperctől kezdve magával ragad, a ritmus, az energia tombolásra késztet és a végén valami őrült zúzás kezdődik. dM bulikon kötelező darab! Talán azért tetszik, mert ez rugaszkodik el az eredeti daltól a legkevésbé, persze senki ne számítson arra, hogy ugyanaz. Mondhatnám, hogy ez a remix megmentette a promot, de sajnos túl sok volt a negatív élmény.
 
09. Wrong (Trentemøller Club Remix Dub) 6:41 - 9/10
 
Mint a remix, csak kevesebb szöveggel! Ez is üt!
 
Hát ez lett volna a legfrissebb Wrong promo első hallásra a saját szemszögemből, röviden. Lehet persze, hogy nektek az fog tetszeni ami nekem nem, de azért Trentemoller-t meghallgatom még egyszer! ;)




Ajánlott videók
Fókusz: A depeCHe MODE boszorkánykonyhája 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 2.rész 2009.06.25. RTL Klub - Reflektor Recoil - A Strange Hour - back to Europe Walking In My Shoes - Magyar felirat 2001.04.23. Dream On

2009.03.06. 15:48 | Precious101 | 12785 Olvasás | 30 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  <  1 2
10. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2009.03.07. 05:46

Azért jó lenne meghallgatni ezt a kiadványt. Vagy esetleg megszerezni.. ;)
Számomra Alan neve összeforrt a DM-el. Csak sajnálni tudom, hogy már nincs a csapatban! Mélységesen tisztelem a munkásságát!!

Tharsis: Kucced szokta elkészíteni őket (nem is akárhogy)! Szerintem Őt “molesztáld”..:-)

 
9. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2009.03.07. 01:43
Tharsis

Faith! Az Exciterhez nem készül ilyen remasteres felirat? Már oly’ rég várom. :)

 
8. Hozzászóló: Dgahan1 | Időpont: 2009.03.06. 18:25
Dgahan1

Ez már walahol elérhetö?szivesen meghallgatnám

 
7. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2009.03.06. 18:16
Precious101

Alan tényleg nagyon jó fej volt, amikor mondtam neki, hogy az a CD a bátyámnak lesz, megkérte, hogy betűzzem le a nevét, (György) mert nem szeretne hibásan dedikálni…
Nagyon tisztelem! A munkássága pedig, na de már nagyon elkanyarodtunk a topiktól ;)

 
6. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2009.03.06. 18:10
Faith

Alan nem Alain, és Dave volt a legjobb barátja (jó kis orgiákat csaptak annó), máig csak vele tartja a kapcsolatot. Alan az első akinek Dave elküldi az új anyagait! Nagyon is érthető indokai voltak a távozásához, nem becsülték meg eléggé. Ezt Martin az Ultra dokumentumfilmben és későbbi anyagokban ki is mondja, nem is egyszer. Alan-ra haragudni??? Kérdezd meg azt a 300 embert, aki Prágában összefutott Alannal, hogy milyen is ő! A biztonságiak már az első 50 ember után leállították volna az autógramm-osztást, de Alan ragaszkodott hozzá, hogy mindenki találkozhasson vele, aki ezért ment oda. Nem sokan teszik ezt meg a rajongókkal. Volt alkalmam vele elbeszélgetni, s máig tartjuk az email kapcsolatot, hidd el kevés ilyen hírés fazon van, aki ennyire jófej tud lenni!

Ajánlom ezt a két cikket:
ULTRA - Remaster / Feliratok

Daniel Miller: “Alan Wilder otthagyta őket a Songs of Faith and Devotion-turné után. Elvitathatatlan szerepe volt a korábbi albumok hangzásának kialakításában, a stúdiómunkákban - ám az Ultra felvételeikor már nem volt velünk. Rengeteget dolgozott az évek során, és talán úgy érezte, hogy társai a kelleténél kevesebbre értékelik a munkáját. Szerintem senkit sem ért meglepetésként a távozása - ám ennek bekövetkeztekor a Depeche Mode ismét megváltozott. Ahogyan Vince Clarke hatása érződik a Speak and Spellen, Alané is kihallható az ezt követő lemezeken. Hiánya olyan volt, mintha kirúgták volna a csapat egyik lábát.”

Martin Gore: “Mindig is tisztában voltunk vele, mennyire fontos szerepe van az együttesben, ám az érzéseinket sohasem tudtunk igazán kifejezni.”

Dave Gahan: “A mostani fejemmel úgy vélem, hogy egyikünk sem állt ki érte. Nem mondtam a többieknek, hogy ne hagyják elmenni őt… Azt hiszem, végül még Martin is elérzékenyült egy kicsit. De Alan mindig is ilyen volt, szerette magára vállalni a munka oroszlánrészét. Sokszor mondogatta is… A dolgok másképp alakultak… Megpróbálta megvalósítani az ötleteit… Nehéz dolga volt, mert magas falakon kellett átverekednie magát…”

Songs Of Faith And Devotion - Remaster / Feliratok

Thank You Alan Wilder!

 
5. Hozzászóló: wgd | Időpont: 2009.03.06. 18:06
wgd

Szerintem az utóbbi időben egyre rosszabb remixek készültek….ezzel az erővel hallgathatnék ilyen Tiesto féle bakelithúzogató kisiparosokat is…de nem igazán tudom értékelni azt a fajta “művészetet”.

 
4. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2009.03.06. 17:57
Precious101

Nem várom, hanem az ugrott be elsőre, mivel dM-ot sokat hallgattam és hallgatok. És talán egy dM oldalon nem olyan meglepő ha vele példálozok ;)

 
3. Hozzászóló: ildi.dm | Időpont: 2009.03.06. 17:54
ildi.dm

Jézusom!Te még Alain dobolását várod?Karácsony óta van NET-ünk,egy DM-s haverom ajánlotta ezt az oldalt,én egyből rákattantam és le sem tudok kattani annyira tetszik,de azt nem értem miért foglalkozik Alain-el és együttesével!Jó,én haragszom Rá szívem mélyén,mert akkor vált ki,mikor Dave a padlón volt.Inkább össze kellett volna tartania a többiekkel!Menekült,mert azt hitte süllyed a hajó!Pedig mindíg nagyon büszke voltam rá,hogy egy napon van a születésnapunk!Ki ne újságolta volna büszkén a helyemben?Mostmár nem!

 
2. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2009.03.06. 17:37
Precious101

Mit is?  ;)

 
1. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2009.03.06. 17:04
Tharsis

Preci! Mikor fogsz referálni az Oh Well -ről?  :-)

 
Lapozás:  <  1 2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©