depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Oh Well - Előzetes

Oh Well - Előzetes

Wrong - b oldal

Az alábbi linken belehallgathattok az Oh Well című dalba, ami a Wrong ‘b’ oldalas száma (az eredeti verzió csak limitált bakeliten!).
 
 
 
 

Wrong

 

Wrong




 
Hallgass bele: Oh Well
Hallgass bele: Oh Well (black light odyssey remix)




Ajánlott videók
Cluster - X Factor - Enjoy The Silence Suffer Well - magyar felirat Recoil - Berlin - Release Party 1998.09.15. Prága - Meet & Greet 2001.04.23. Dream On 1990.09.17. World In My Eyes

2009.04.02. 09:32 | Precious101 | 5975 Olvasás | 66 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Oh Well - Előzetes
Lapozás:  1 2 3 >  Utolsó »
66. Hozzászóló: Jazz thieve | Időpont: 2009.04.09. 08:54

Jókis rapzene, mint a wrong.
+Jó ez a vibrálás alatta!

 
65. Hozzászóló: Vick | Időpont: 2009.04.07. 08:01
Vick

Érdekes,érdekes…nekem a Black Light Odyssey Dub -verzió van meg.Ha már feldolgozás akkor már inkább az a hallgathatóbb…

 
64. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.04.06. 03:15
Useless-girl

”Én nem mindig az összerakottság felől közelítek egy számhoz. A lényeg, hogy szórakoztasson, felszabadítson bennem valamit, hogy jól érezzem magamat a hallgatása közben. A többi nem érdekel.” - pontosan, Tharsis!
Én teljesen kész vagyok a Miles awaytől és a Corrupttól például, de mivel nem értek a hangszerekhez, a zeneíráshoz/kivitelezéshez, én csak az összhatást nézem, meg hogy milyen érzelmeket kelt bennem az adott szám/album, épp ezért nem tudnám megfogalmazni konkrétan, hogy most egy számban melyik x/y prüntyögés tetszik, melyiket tartom korrektül összerakottnak, mert lehet, hogy én annak tartom, de aki jobban benne van a zeneiparban (akár érdeklődőként), az jobban rálát a szám részleteire, mint én, és esetleg kritikusabban mond véleményt róla. :)

Preci: Valóban új lett a SOTU és én örülök neki, hogy úgy látom, mintha folytatták volna a PTA-t, ami nem rossz album, de ez a SOTU szerintem továbbvitte az elgondolást, ráépített a PTA-ra. Egyszerűen komplexebb a számomra, mélyebb dalszövegekkel és érzésekkel. Én így látom. :) És tényleg nem hiányzik egy Violator 6 vagy egy 12. ETS. :D

 
63. Hozzászóló: Droid | Időpont: 2009.04.06. 00:52
Droid

Ez az Oh Well jobb dal, mint az albumon egyik-másik.

 
62. Hozzászóló: Screw-Jay | Időpont: 2009.04.05. 15:20
Screw-Jay

Wrong kislemez meg lesz vásárolva. Igazából az Oh Well fura nekem…még nincs véleményem. A Wrong zsenialitása vitathatatlan számomra.
Mint zeneszerző/hangszerelő emberke bátran mondom (zenésztársammal sok bajt okozott már): az agyonhangszerelés nagy hiba…és az egyik legnehezebb dolog elektronikus zenében a “nem agyon hangszerelni mondakör”...mivel azzal sok “hibát” el lehet fedni. a wrong minimalizmusa ezért profi munka…a dallamvilágon és az éneken a hangsúly (Wrong hányszor is…?) a kicsit “Toast”-oló Dave-vel is megbékéltem. Láttam a YouTube-on a sok “kissrácot” nyomatják a Wrong-ot, alázásképp 2-3 hangszerrel. ez azért lol mert más dalát eljátszani nem nehéz…megírni…előtte…jóra…az az okosság. és mint tudjuk egy jó nóta egy zongorán(gitáron) játszva is jó nóta lesz. talán ezért van az, hogy (többek közt) Martin is ezeken kezdi írni a dalokat. szubjektív voltam |-|

 
61. Hozzászóló: Lacer | Időpont: 2009.04.05. 00:39

Úgy kezdem érezni, az a problémátok akik ismeritek egymást,hogy ellenkező a véleményetek.Milyen jó lenne együtt dícsérni vagy éppen az ellenkezőjét mondani.A lényeg,hogy egy állásponton legyetek és akkor lehet rágódni pozitívumon vagy negatívumon.Nem akartam senkit megbántani ez bizonyos szempontból pszichológia még tán rám is hasonló hatással van némilég…

 
60. Hozzászóló: dm81-85 | Időpont: 2009.04.04. 05:27
dm81-85

Faith engemet érdekelne a Rex The Dog új albuma…Szóval megoszthatnád velem.Előre is köszi….

 
59. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.04.04. 05:23
Useless-girl

Uselink: most hogy így mondod, tényleg Kaleides!!! Nem tudtam mire emlékeztet.

Amágy nekem a Dub-os mix jön be eddig a legjobban, ezzel a részlettel nme tok mit kezdeni, a remix verzió meg nem jön be annyira. (de a Dub-os azzz….. ÖH!) :D

 
58. Hozzászóló: Dgahan1 | Időpont: 2009.04.04. 04:16
Dgahan1

ez az oh well már a mixben is nagyon tetszett de az eredetije nálam most a top 3ban van!! mivel már elöttem írták is idézem mert így van :
“Majd szétveti az erő ezt a dalt! Sose gondoltam volna, hogy a DM valaha is ilyen technot fog nyomatni. És hogy ilyen kurva faszán azt meg pláne nem.”
egyet sajnálok csak hogy ez a szám ennyire hátérbe van szorítva.. limitált bakeliten… én albumra tettem volna végre egy kis NEM depi MODE de viszont igazi DEPECHE MODE! uj lendület erő és felszabadultság.
nem tudom ugyan hogy van összerakva azt sem tudom mit csinál egy producer.röviden jó és kész!
Egy jó dolgot tudnék kiemelni belőle az egész számot!

 
57. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2009.04.04. 02:45
Precious101

Miért kéne oldalakat írni? Egy szép nő szép és kész. Mindene rabul ejt. Látod egy sorban leírtam. Ti írtok oldalakat mi meg egy mondattal reagálunk. BEJÖN!  xxx
Egy album miatt gyomorfekélyt kapni? Ti tudjátok!  :D

 
56. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2009.04.04. 02:40
Faith

Tetszik Neked de egyetlen jó momentumot sem tudsz kiemelni, érzésem szerint csak ráerőszakoltad magadra… ez a kenyér hasonlat nagyon gáz…
Próbálj meg írni oldalakat, arról, hogy milyen jó! 5 mondat után feladnád! Ennyi. Részemről is ennyi. Vak vezet világtalant.

 
55. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2009.04.04. 02:26
Precious101

Az a baj hogy műszerekkel méritek a zenét mikor lélekkel kellene. Ez nem egy matematikai egyenlet amit be kell bizonyítani. Elfáradtam. Részemről lezárva. Tetszik és ez még mindig az álláspontom. Akinek meg nem, az ne hallgassa és ne írjon oldalakat hogy milyennek kellett volna lenni. Előre megmondta Martin milyen lesz és nem azt kaptuk? Vettél egy kiló kenyeret és csak 90 deka volt? Na akkor meg ssssssshhhhh. Ez zene. :-P

 
54. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2009.04.03. 17:36
Tharsis

Tudvalévő a kapcsolatom a PTA -val. DTS -ben nagyon jól szól, minden rezdülés kiérezhető belőle. Éppen ezért várom meg a kritikával a fullos SOTU anyagot. Kicsit fura még mindig, hogy ilyen mélységekben vitáztok egy még meg sem jelent lemezről.

 
53. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2009.04.03. 17:13
Faith

10:30-tól már lesem én is, nem gond, minek az alvás, csak életpazarlás! Én se akarnék Enjoyt, de már megint Te hasonlítgatsz, legyen új igen, legyen bármi igen, DE KÉREM, legyen JÓ, legalább rakják össze rendesen, inkább lett volna 9 szám, de azon dolgoztak volna 10-szer ennyit, ha máshogy nem megy, de inkább mással kellene. Én nem érzek benne semmi újat, nekem egyértelműen PTA folytatás, csak még rosszabb irányba.

 
52. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2009.04.03. 17:10
Faith

@Preci: Oldalakon át zengtük pontosan kiemelve mik a hibák, mennyi mindenre nem figyeltek, nem olvasod??? Szerintem a legnagyobb baj, hogy Hillier nem zenész, főleg nem képzett zenész. Összevissza rákever és eltorzít minden az alapokra, úgy gondlja ettő hú de jó lesz, aztán az eredmény egy elkent maszlag, kidolgozatlan. Tegyél be pl. egy Unique CD-t a kocsidba, default EQ-val, minden default beállításon, utána tedd be a SOTU-t, hát lesz különbség, pedig még csak á Unique-hoz hasonlítottam. Látod, most megint elvittél a hasonlítgatásba, de ezt a hangzásra, a keverésre mondom, azt így könnyen lelehet tesztelni. 4-5 CD-t összevetve érdekes tud lenni.

Talán egy éve láttam egy érdekes filmet, már nem emlékszem a címére, lényeg, hogy volt pár amatör, akik összedobtak egy kis pénzt stúdióra, és felvettek egy albumot. S tetszett, hogy mikor a hangmérnök végzett, a lekevert anyagot kipróbáltak egy gagyi autós cuccon egy kocsiba, hogy ott hogy szólt, ha ott jól szól, akkor mindenhol jól fog. Na, érzésem szerint ilyet a Hillier nem tenne. Pedig nézne egyet…

 
51. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2009.04.03. 17:07
Precious101

Ezt több rajongótól olvastam, idézem:
Ki a rák akar egy 12. ETS-t?
És igazuk van! Én új dolgokat akarok és a SOTU új lett, nem retro. Nem lehetne beilleszteni a 80-as évek dM albumai közé. Na még egy dalt kiválasztok utána alvás, 11-től F1 időmérő!  ;)

 
50. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2009.04.03. 17:03
Tharsis

Én nem mindig az összerakottság felől közelítek egy számhoz. A lényeg, hogy szórakoztasson, felszabadítson bennem valamit, hogy jól érezzem magamat a hallgatása közben. A többi nem érdekel. Persze aki összetettséget és precíz hangokat akar hallani, annak lehet, hogy nem a SOTU lesz a legmegfelelőbb kapcsolódási pont a DM -hez. Továbbra is azt mondom, hogy a csapat oly’ sokszínű palettával rendelkezik, amelyből mindenki kedvére csemegézhet. Nagyon szomorú lennék, ha évek óta csak egy kaptafára készült albumokat hallgathatnék tőlük. Biztos jól össze lenne rakva meg hangszerelve, de az nem mentené meg az unalomtól és attól az érzéstől, hogy: “na kijött a Violator 6….semmi extra”.

 
49. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2009.04.03. 16:58
Precious101

Na, bemelegedünk!

A fórumok: ott gyűlnek össze a rajongók! Ahogy itt is. totális képet ad valamiről. Inkább arra adok, mint egy fizetett kritikus véleményére.

Én: Mitől jó? Mert hallgatom és tetszenek a dalok.
Te: Mitől sz@r? Mert sz@r!

Neked nem igényes, nekem igen. Reggelig folytatjuk?
:-)  :)  ;)

 
48. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2009.04.03. 16:57
Faith

Ón jól beszélt! És ez így van jól! 8-)

 
47. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2009.04.03. 16:52
Tharsis

Az a fontos, hogy nekem bejöjjön. A többi embernél bukta lesz? Ez van….ettől én még remekül alszok. :)

 
Lapozás:  1 2 3 >  Utolsó »
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©