depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Never Let Us Down Again

Never Let Us Down Again

Kívánj jobbulást Dave-nek, már több ezer rajongó tette!

Rajongók egy olyan honlapot hoztak létre, ahol a nevünk (lehet becenév is) és országunk megadása mellett lehet gyors felépülést kívánni Dave-nek, sőt még üzenetet is hagyhatunk. Ehhez egy élő email cím kell, mert a jóváhagyó linket oda küldik.

Reméljük Dave-hez is eljut ez a kedves kezdeményezés és még több erőt ad neki a gyógyuláshoz!
 
Forrás: Never Let Us Down Again




Ajánlott videók
2009.11.11. Number One - Német Interjú - 1.rész Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó LézerSzínház és a FREESTATE a HírTV-ben Ghost - Russian Version Personal Jesus – Stars On Ice 2008 dM.com - Videó Blog - Budapest HD

2009.05.19. 13:49 | Precious101 | 5466 Olvasás | 32 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Never Let Us Down Again
Lapozás:  1 2 >
32. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.05.23. 02:12
Angelus

Useless girl!

Köszi, ezt borítékolni merem. :D Bár engem már tegnap is felhúztak, mert hogy ez csak ideiglenes, majd ha lesz pénz, akkor visszahívnak (persze…. ha most nincs már január óta, akkor miből lesz szeptemberben?) Ne mind1 :) Carpe diem.

A külföldiek nagyon édik, amikor próbálnak magyarul beszélni és elvörösödve keresik a szavakat, mondják ragok nélkül.  :) Persze, hogy jól esik.

Dave-el álmodtál? :) Ez aranyos, meg ahogy leírtad maga a szitu is az volt. Én ma reggel a Fly on the windscreen dallamaira ébredtem, de biztos csak álmodtam, hogy szól, mert mikor tudatomra ébredtem már nem hallottam. :) Aztán persze benyomattam a CD-be és a szomszédokat is felráztam vele.  :D Elaludni remekül tudok a Goodnight loversre… még világosban is elringat, pedig nappal nagyon ritka, hogy aludni tudjak. DM-nek még ezt is sikerült belőlem előhozni.  :)

 
31. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.05.22. 14:40
Useless-girl

Angelus: jól teszed, légy csak pozitív, úgyis megkapják előbb-utóbb, ami jár… :P
Amúgy meg persze hogy nem számít, hogy ha valaki nem tud profin angolul, az üzenet akkor is átjön. Te is megérted, ha egy külföldi tört magyarsággal beszél hozzád. :D A gesztus a lényeg. Biztosan jól esne neki, anno a szülinapis albumnak is örült. :D
És szerintem Dave már jobban lehet. Ma vele álmodtam és a rengeteg furcsaságon kívül volt egy rész, mikor finoman megkérdeztem tőle, hogy jobban érzi-e már magát, és mondta hogy igen, noha az nem derült ki pontosan, hogy mi baja volt. :) De a lényeg, hogy azt mondta, hogy jobban van. :D Ez egy kicsit feldobott, noha csak egy álom volt. De hát ki tudja? :DDD

 
30. Hozzászóló: Esté | Időpont: 2009.05.21. 15:34

Ér interjúkat linkelni ide?
Még új vagyok itt… De találtam kettőt a csövön, talán még nem láttátok, Dave csacsog rajta - egyebek mellett - a családjáról is.
Szeretném megosztani veletek, érteni fogjátok, hiszen nektek is fontos ez az Ember.
Szóval: lehet ilyet?
Köszi!

 
29. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.05.21. 03:18
Angelus

nikolett!

Valóban, a zene határok és korlátok nélküli megfoghatatlan valami. Jó lenne, ha az élet más területén is ilyen lenne az összefogás, merthogy ebben nagy hiány van főleg most. :( De nekünk itt a DM, és mint DM-esek egy nagy, globális család vagyunk. Jó ebbe belegondolni, már ettől is mosolygok. :)

 
28. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2009.05.20. 23:44

Kezded elhinni? Azt hittem már régóta tudod ;) a zene minden :)

 
27. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.05.20. 22:40
Angelus

Persze, a lényeg a szándék. És látva ezt a rengeteg üzenetet, a sok magyar zászlót és egyéb nemzetekét, nagyon megható. :) Azért jó lenne tényleg, ha megkapná az üziket, biztos mosolyogna egy jót a több százas papírkupacon még akkor is, ha csak beleolvas. :)

Ha meg valaki nem tud profin angolul az sem baj. :) Mert a szándék a lényeg, ahogy már fentebb írtam, és ez egy nagyon szép gesztus. (Más téren miért nincs ilyen összefogás? Kezdem elhinni, hogy a zene tényleg összehozza az embereket az egész világon)

Visszatérve még a tegnapi kirúgásomra, kicsit lehiggadtam és nem állok bosszút. Úgyis tudom, hogy pár hónap múlva csődbe megy a cég én meg remélhetőleg akkor már máshol fogok dolgozni, s jót mosolygok csak ezen a lépésen. :)

Be pozitív evribádi :D

 
26. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2009.05.20. 15:40

Szerintem is jó ötlet, látom szegény lengyelek most belehúztak.
Valahogy úgy érzem, nincs nagy baja Dave-nek.  :)

 
25. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.05.20. 09:48
Mode93

Jó kis ötlet. Remélem Dave meg is kapja ezeket az üzeneteket, ha már fél órát kínlódtam a magyar szöveg lefordításával… :-)  Így se vagyok biztos benne, hogy értelmes XD De a lényeg benn van :-)

 
24. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.05.20. 06:38
Useless-girl

Angelus: egyetértek, én is sajnálnám a többieket és már csak azért nem tennék semmit ellenük. Egyébként nem hiszem, hogy megkapja (mivel nem hivatalos kezdeményezés, mint anno a 2007-es szülinapi cucc) de hát sosem lehet tudni. :D (haha, ha már egyik tag úgyis be van regelve ide… XDDD so please, registered DM member, tell Dave about this link with the get-well-soon wishes, thank you!  :-) )

 
23. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.05.20. 06:36
Capricornus

Angelus: Nézd, a szülinapi jókívánságokat megkapta… és, ha tekintjük, hogy Brat majdnem egyenesen szerelmes Dave-be (legalábbis iszonyúan rajong érte), akkor meg fogja kapni.

 
22. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.05.20. 06:29
Capricornus

Már “vártam” a ‘Dave halálos beteg’ kezdetű szlogent. Asszem minden sztár életében, különösen amikor beteg, előszeretettel keltenek rémhíreket, a halálával kapcsolatban. Ha tényleg halálos beteg lenne sztem már közölték volna és egy koncert sem lenne megtartva…. persze, ez csak az én véleményem. Nem hinném (sőt, nagyon remélem!!!), hogy Dave tényleg csak összeszedett valami hülyeséget, semmint komolyabb történne vele. A halálhoz kicsit még fiatal. Egészségesen él (fogjuk rá XD), sportol, már nem csapong, életerős férfi, meggyógyul ő, meglátjátok :D

 
21. Hozzászóló: richelieu | Időpont: 2009.05.20. 06:26
richelieu

useless girl….

pontosan erre a kis discrepancy-ra akartam felhívni a figyelmet. A poszt írója nyilván ezt akarta leírni, és ez tényleg kedves tőle, de nem ez sikerült…

 
20. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.05.20. 06:23
Angelus

Szerintem szenvedni is fognak, mert még nem tudják milyen kínos úgy tárgyalni, hogy nem érti meg egymást a két fél… Amúgy bosszúálló típus én sem vagyok, de mikor szarakodnak velem, akkor tudok nagyon szemét lenni. Most is 1 hívással csődbevihetém a céget, csak sajnálom azokat, akik itt maradnak.

Ahogy nézem a kívánságot küldők között rengeteg a magyar. De szerintetek ezt Dave tényleg meg fogja kapni?  :[  Mert szerintem nem.

 
19. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.05.20. 06:22
Useless-girl

nem a Magyarországról származó családja, hanem az író és a családja kíván jobbulást Magyarországról

 
18. Hozzászóló: richelieu | Időpont: 2009.05.20. 06:14
richelieu

Érdemes elolvasni a linken található bejegyzéseket.
Tudom, morbid, de azért…..na…..van, aki azt kívánja, hogy gyógyuljon meg Dave, és a Magyarországról származó családja…

 
17. Hozzászóló: richelieu | Időpont: 2009.05.20. 06:11
richelieu

Hát..izé....

Az én englisem alapján, ha valakinek azt mondod, hogy “never let me down again”, annak van egy kis pirító éle is. Tehát gyakorlatilag azon T. Rajongók, akik ezzel kívánnak jobbulást, azt mondják a beteg Dave-nek, hogy “ne hagyj minket többet @x@@ban”, és nem azt, hogy “gyógyulj meg, szorítunk érted”.

Elnézést….

 
16. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.05.20. 05:52
Useless-girl

Nem megyek most bele, hogy szerintem mi baja lehet, mert hallottunk már elég verziót, de tegnap engem is szíven ütött. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem igaz. Mondjuk Phil körlevele pár dolgot szerencsésen eloszlatott bennem, de hát majd meglátjuk.

Na akkor majd szenvednek egy sort amiért kirúgtak! (Néha édes a bosszú, bár nem vagyok az a bosszúálló fajta, csak ha igazságtalanul vádolnak.)
Drukkolok, hogy találj új munkát, de próbálj egy kicsit relaxálni, amennyire a helyzet megengedi! (Ja egyébként én is gyűlölöm a meleget! A pár hétig tartó hűvös idő nekem teljesen optimális volt! Miért nem lehet olyat? Utálom a nyarat meg a telet, én átmeneti gyerek vagyok :P)

 
15. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.05.20. 05:31
Angelus

Egy felmondást nem így szoktak intézni, nagy plénum előtt…....... hanem egyesével behívják az embereket és úgy mondják meg szemtől-szemben. Nem? Úgy vélem ez lenne a normális. A poén az, hogy én vagyok az egyetlen, aki beszél angolul ennél a tetves cégnél, én csináltam a szerződéseket meg minden levelezést. Most majd makognak magyarul az izraeli beruházónak, hogy mit akarnak? Kíváncsi leszek a kommunikációra ezután, de amúgy meg szarok bele. Majd ha rájönnek, mekkora f@szságot csináltak majd visszahívnak én meg csak azért sem jövök vissza. Hú, de pipa vagyok még mindig.

A másik ez a Dave dolog. Gyomorrák? Hát ez már nagyon betett alapban a reggelemnek, mikor 6-kor elolvastam a fórumon. Nekiálltam keresgetni és sehol semmi hivatalos infó. ÁÁÁ...

 
14. Hozzászóló: sori | Időpont: 2009.05.20. 05:21
sori

Angelus
sajnálom, hogy így kibarbráltak veletek…. :(
ez gusztustalan megoldás volt részükről…  :(

 
13. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.05.20. 05:12
Useless-girl

Angelus: kb. így jártak el az egyik barátnőmmel is pár hónapja miután lejárt a 3 hónapos próbaideje vagy mit mondanak ilyenkor, szegénykém meg a lelkét dolgozta ki annak a boltnak - teljesen ingyen, mert ugyebár nem fizettek. Nagyon sajnálom, hogy így alakult a napod.

Eddig nem akadtam ki olyan marha nagyon, de az előbb azért bekönnyeztem, de lévén, hogy az egyetem könyvtárában vagyok, nem valószínű, hogy elsírom magam. Majd otthon. Mondjuk nekem ehhez az aggódáshoz hozzájön még a vizsgáim miatti feszültség, meg hogy semmire sincs időm, nem tudok ULTRA partira se menni és különben is Dave és áhhh…. kezdednek megint összecsapni a fejem fölött a hullámok!!!  ;;;

 
Lapozás:  1 2 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©