depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Már hivatalosan is hallgatható a Sounds Of The Universe

Már hivatalosan is hallgatható a Sounds Of The Universe

Bő egy héttel a depeCHe MODE legújabb stúdió albumának a Sounds Of The Universe-nek a megjelenése előtt – mivel már szerte az interneten megtalálható az album – a kiadó is úgy gondolta, hogy véget vet a találgatásoknak, így már hivatalosan is hallgatható az album.

depeCHe MODE – Sounds Of The Universe




Ajánlott videók
Recoil - A Strange Hour - back to Europe MTV Rockumentary - Magyar felirat 2009.04.29. RTL Klub - Fókusz - Anton Corbijn Interjú Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész 1997.10.20. Useless

2009.04.10. 02:27 | Faith | 6150 Olvasás | 47 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  1 2 3 >
47. Hozzászóló: Jazz thieve | Időpont: 2009.04.23. 09:49

Végre megszereztem az albumot eredetiben!
És be kell valljam, egész más ócska minőségben feltöltve hallgatni, mint így, dvd lejátszón. Nagyon tetszett az összes számnak megvan a maga hangulata. A peace lett az egyik kedvencem, ki hitte volna. Az a rész hihetetlen, amikor Martin saját magának vokálozik “just wait and see” És a perfectért is gratulálok.

A miles awayyal mi a gond? Van akinek pont ez jön be, (vagy olyan mint én, és minden, ami dm :D )

 
46. Hozzászóló: bereny | Időpont: 2009.04.14. 02:19
bereny

Hello, most már annyit hallgattam,hogy a Miles away lett a húzó szám a lemezről,már csak a Peace-t kell valahogy becsempésznem a zsigereimbe.

 
45. Hozzászóló: Dgahan1 | Időpont: 2009.04.13. 13:22
Dgahan1

En is agyalok mert ha jol látom a képeken a cdk és a dvd csak sima papírtokba van csusztatva.. Jól látom.szerintem jobb tárolást érdemelne..

 
44. Hozzászóló: A Specialista | Időpont: 2009.04.13. 11:58
A Specialista

Sonic: köszönöm szépen, hogy leírtad az érzéseidet a számok alapján !!! Felemelő !

 
43. Hozzászóló: Screw-Jay | Időpont: 2009.04.13. 11:30
Screw-Jay

Annyira nem tudom eldönteni, hogy vegyem-e majd a SOTU dlx box-ot?!? :[  20 guriga? A plusz trackek és a majd 1órás “making of” nagyon vonzó... Megéri vajon éhezni érte? ;;;

 
42. Hozzászóló: jantar | Időpont: 2009.04.13. 10:27
jantar

Mostanában nagyon sokat hallgatom az albumot. Valami tisztaság cseng ki belőle legalábbis számomra. :) Martin hangját hallva sírva fakadok mindig. Annyira csodálatos és gyönyörű a hangja. :D :-)

 
41. Hozzászóló: sonic | Időpont: 2009.04.12. 13:28
sonic

Come Back
Eltévedtem, fizikailag és érzelmileg. Macskaköves sikátorban sétálok. Oldalról falak fognak közre. Az egyik fal sűrű, szilárd zajból épült, véső és kalapács hangját utánozza, a másikból érzelmes dallam árad, kedves virágokkal ékesített. Kozmikus mértékkel csak egy hajszálnyi köztük a távolság, fojtogatóan feszülnek egymással szemben. Mégis harmóniában élnek évszázadok óta. A balkonról fekete fejkötős néni mosolyog rám az idegeneknek járó gesztussal. Nem érti, hogy kerültem ide, kit is keresek reménykedve.

Spacewalker
Párizsi kávéház hajnali terasza. Bámulom a villódzva elhalványuló reklámfényeket és a vizes úttestet. Szemetesautó áll meg az utcán, munkása szomorkás dallamot fütyörészik, kissé elandalít. Mindenem elveszítettem, frissek a sebeim, mégis reménytelenül boldog vagyok belül, mert mindent elölről kezdhetek. Mit kívánhatnék ettől a megkésett hullócsillagtól? Hazamegyek, kialszom magam, majd új életet kezdek, ezen a csodálatos kék bolygón. 

Perfect
Elindultunk, a gépek zakatolva teszik a dolgukat. Egy másik bolygó felé haladunk. A jármű, amivel utazunk nem vár utasításokat, a célpont betáplálva. Szótlanul ülünk egymás mellett, majdnem minden tökéletes. A kísérlet csupán 27 másodpercig tart, számunkra egy teljes nap, magányos égitestek között elhaladva. Ahová érkezünk nincsenek utak, nem épültek kerítések, nem létezik enyém vagy tied, mert ott még senki nem járt. Ott még lehetünk szabadok, azonosítószám nélküli lények. De a programot mi nem módosíthatjuk, azt emberek alkották.

Miles Away
Újra összefutottunk, és azonnal megismertük egymást. A beszélgetést pontosan ott folytattuk, ahol évekkel ezelőtt abbamaradt. A szemeidből olvasom a mondandódat. Vádak és számonkérések. Akkor nem tudtam erre a helyes válaszokat. Most sem mondom ki az igazságot, csak amit látok, távolságot köztünk, amit szavakkal sem lehet áthidalni. Értem már, hogy az idő nem old meg mindent helyettünk, de nem biztos, hogy ezért a találkozásért békétlen maradok, mert sokat tanultam tőled, amíg együtt lehettünk.

Jezebel
Azt mondják jobban tenném ha messze földön elkerülnélek. Te nem az a lány vagy, akit én keresek, csak játszol velem, és titokban másokkal is, de egyszer meglakolsz szörnyű bűneidért. Romlott az erkölcsöd, ítélkeznek feletted, de hiába is állítják, egyszerűen csak nem ismernek. Ők nem érthetik, hogy miért vágyom rejtelmes játékaidra. Azt mondják, te vagy Jezebel.

Corrupt
Azt hiszed különleges vagy és elbűvölsz, pedig hidegen hagy minden mozdulatod. Ha akarnám pillanatok alatt megszereznélek, de nem játszanám el a szeretőd. Csak nézném, ahogyan szenvedsz, értem kiáltasz. Csúnyán becsapnálak. Hozzád sem érnék, majd könnyedén elfelejtenélek. Ha akarnám… 

?There is radar in my heart, I should have trusted from the start?

 
40. Hozzászóló: sonic | Időpont: 2009.04.12. 13:27
sonic

Amit ezúttal is hallok belőle.

In Chains
Űrhangokkal átszőtt tompa morajlás, szirénazúgással, nincs választásom, várok bénultan. Orgonahang, középkori templom ezerszínűre festett ablaküvegén átszűrődő lágy napsugár. Nyugalom, de csak másodpercekre. Egy régi ismerősünk énekel, kattogás, fémes gitárhang, megnyugtató dob és basszus. Azt állítja láncokban vagyok, és csak rád várok. Láncokban vagyok, de ugye te is érzed, hogy nem reménytelen a helyzetem?

Hole to Feed
Ma minden megváltozik. Érzem az erőt és a dinamizmust a testemben. Meglehet, azért vagyunk itt, hogy szeressünk és megosszunk valamit? Ez a ritmus felpezsdít, hogy újra magamra találjak. Soha nem éreztem ilyen magabiztosságot. A világ minden baját túlélem és ezt egyedül neked köszönhetem. Kétségeim nincsenek, az Úr kegyes hozzám, erős a hitem. Nincs több időm tétovázásra, rengeteg még a tennivalóm.

Wrong
Elfogadtam, ez az én rossz döntésem volt. Tudtam, hogy a tűzzel játszom és éreztem, hogy túl sokat kockáztatok. Nem tudom, hogyan tudnék ebből jól kijönni. Talán már késő. Azért meg kellene próbálnom. Nem lehet ilyen kegyetlen vége a történetnek. Egy újabb hazugsággal, egy másik trükkel még megúszhatnám az egészet. Ha sikerülne, soha nem kezdenék hasonló játékba, ígérem, esküszöm, könyörgöm. Miért nem válaszolsz? Szólj valamit! Nevetsz rajtam? Tudnod kell, nem helyes, amit most teszel. Rossz!         

Fragile Tension
Emlékszel arra a nyári napra? Olvastuk egymás gondolatát és hittük ez örökké tarthat. Évek múltak el azóta, és ismét valami hasonlót érzek. A próbatételek elhalványultak, a színek megfakultak, de most is itt vagytok velem gondolatban. Ez megnyugtat, és boldogan sétálok a tengerparton. Hallgatom a hullámokat, őrzöm az illatokat és látom magam előtt mosolygó kis arcotokat. Hamarosan indul a gépem, a taxi már úton van értem. Nemsokára otthon leszek, újra mellettetek.

In Sympathy
Csodálom végtelen türelmedet, amivel mosolyt adsz cserébe az igaztalan vádakért.  Bölcs és erős vagy, csak tanulhatunk tőled. A hazugságok leperegnek, elgyengülve a semmibe vesznek. Nem ejthet sebet rajtad a legaljasabb rágalom sem, mert egyszerűen csak mosolyt adsz nekünk cserébe.

Peace
Egy visszatérő sor kering a fejemben napok óta. Ki mondhatta ki ezt először az univerzumban? Egy szegény halász az indiai óceán kegyetlen viharában? Vagy egy irgalmas nővér a kolostor hűs falai közt?  Émelyítően édes ez a mondat. A háttérben gépek mormognak, futurisztikus hangokkal jeleznek érthetetlen nyelvükön, fülbemászóan kellemes hangok hullámzanak. Érzem, ezúttal a jó oldalnak kell győzedelmeskednie.

 
39. Hozzászóló: Janix | Időpont: 2009.04.11. 12:50

JiHÁÁÁÁ... fergeteges,mint eddig is, csak most jobb minőség :-)

 
38. Hozzászóló: Lacer | Időpont: 2009.04.11. 12:50

Depeche a legjobb az új albumot az életmű részeként kell kezeni és ez mit jelent??? Megint újat alkottak ennyi….

 
37. Hozzászóló: jantar | Időpont: 2009.04.11. 12:25
jantar

Első hallásra nekem is furcsák voltak a dalok, de többszöri hallgatásra nagyon tetszenek. Mostanában egy folytában a Peace-t hallgatom. Amúgy nagy kedvencem még a 1, 2, 5, 6, 10, 11, 12, 13 is. De a legjobban talán a Miles away, Jezebel, Peace és a Hole to feed jönnek be. De már nem tudnék választani. :D

 
36. Hozzászóló: Emyke | Időpont: 2009.04.11. 10:43
Emyke

Nekem a Playing The Angel jobban tetszett, ezeket a dalokat még szokni kell. a 9.számot pl nem is tudom meghatározni. .A Wrong tetszik nagyon, a Perfect is jó, még barátkozom a többivel:D

 
35. Hozzászóló: Chrome | Időpont: 2009.04.11. 10:33
Chrome

Megjelenik Dc-n és kazettán :-)

 
34. Hozzászóló: emi73 | Időpont: 2009.04.11. 09:27

Sziasztok!
Meghallgattam és elég vegyesek az érzelmeim. Nálam a csúcs a Miles Away.
Van 2-3 szám, amit végig sem tudtam hallgatni.
Nem tudom,mit gondoltok(erről még nem nagyon írtatok), de számomra nagy ajándék ez az album, mert hosszú évek óta, először érzem újra Dave hangjában a varázslatot. Az utolsó két albumon egy megfáradt, erőtlen hangot hallottam, most úgy tűnik “visszatért”! :))
Lehet, hogy hülyeség, de így érzem..

 
33. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2009.04.11. 05:13
Faith

fogadunk?  ;)

 
32. Hozzászóló: joeprog | Időpont: 2009.04.11. 00:13
joeprog

A BOX magassága szerintem se 9 cm, legalábbis a képet nézve inkább 5 cm, ha tényleg 30 cm a hossza és a szélessége

 
31. Hozzászóló: qkimuki | Időpont: 2009.04.10. 13:29
qkimuki

:-)
Vagy hússzor megnéztem!
Persze a képeket nem….. :[
Köszi!! ;)

 
30. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2009.04.10. 13:24
Faith

Hát, ha kicsit szétnéznél a főoldalon…

 
29. Hozzászóló: qkimuki | Időpont: 2009.04.10. 13:20
qkimuki

Láttátok tegnap a Fókuszban a DM riportot?
Mi volt benne?Valami érdekes?
Sajna lemaradtam….
Valahol meg lehet nézni?

 
28. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2009.04.10. 13:02
Mode93

Így van dugo88   :-)  :-)  :D

 
Lapozás:  1 2 3 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©