depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Az órakészítés és a művészet egybeolvadása!

Az órakészítés és a művészet egybeolvadása!

DM & HUBLOT karórák - A depeCHe MODE és a Hublot karórákat gyártó cég egy exkluzív karóra kollekciót bocsájt ki, amelynek teljes bevételével, a kamaszkori rákkal küzdő fiatalokat támogatják. A Rock and Roll történetében erre még nem volt példa!

Tizenkét olyan különleges karóráról van szó, amelyek a depeCHe MODE legendássá vált albumborítóinak mintáit viselik számlapjukon. Az órák pedig egy internetes árverés keretein belül kerülnek árusításra, amelynek teljes bevételét a Teenage Cancer Trust-nak adományozzák.

Az árverés február 8-án kezdődik és február 24-én ér véget.

Az licitálás már megkezdődött és elérhető az alábbi weboldalakon:

Hublot / Teenage Cancer Trust

Február 17-én a depeCHe MODE nyitja majd meg a Teenage Cancer Trust 10. jótékonysági koncertsorozatát a londoni Royal Albert Hall koncerttermében. Az együttes előzenekara a ’The Horrors’ lesz.

Ebből az alkalomból az esemény támogatásaként a depeCHe MODE és a Hublot összefogott és kiadásra bocsájtották 12 darabból álló exkluzív és különleges ’boxset’ kollekciójukat. Az erre a célra egyedileg tervezett órás díszdobozok a depeCHe MODE rajongók számára igazi kis „kincses ládák”, amelyeknek tartalmát maguk a zenekar tagjai választották meg.
 
Minden egyes doboz tartalmazza:
 
- az adott album luxus, vinyl verzióját;
- egy USB kulcsot az album digitális változatával és az ahhoz tartozó dokumentumfilmmel;
- az adott album eredeti borítóját és egy bekeretezett arany CD-ét;
- továbbá egy olyan fényképet, amelyet az együttes tagjai dedikáltak, közöttük Vince Clark és Alan Wilder is, akik az adott albumon közreműködtek.

Az árverést (Geneva aukció / UK) a Patrizzi & Co és a Liveauctioneers.com közösen bonyolítja le, akik energiájukat, idejüket és munkájukat szintén jóindulatúan adományozták fel erre a nemes célra. Szolgáltatásukkal, szaktudásukkal ők biztosítják és adják a világszínvonalú internetes árverés rendszerének hátterét.

Ez a különleges aukció tehát február 24-én zárul. A teljes összeg átadása a Teenage Cancer Trust-nak február 26-án történik majd a depeCHe MODE „Univerzum turnéjának” düsseldorfi (utolsó előtti) állomásán.

További információ:

dM.com / Teenage Cancer Trust

Kapcsolódó hírek:

Jótékonysági dM koncert (2)

Jótékonysági dM koncert

Ütött az órád dM!
 

Hublot SOTU Watch

 




Ajánlott videók
2009.06.09. Peace 1987.04.13. Strangelove 1982.02.01. See You 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész Üzenet a magyar rajongóknak - 2005 1986.02.10. But Not Tonight

2010.02.08. 05:37 | Cívis Target | 6572 Olvasás | 25 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  <  1 2
5. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2010.02.09. 05:24
Jackal76

Én egy fantasztikus kezdeményezésnek tartom ezt, bár az biztos, hogy sajnos kevés olyan rajongó van akik ezt megengedhetnék maguknak! De talán majd 50 év múlva rábukkanunk valamelyik bolhapiacon az egyikre, egykét ezer Ft-ért:))
Nekem tetszenek így is, bár ha én terveztem volna, biztos hogy teljes egészébe lefedtem volna a hátlapot, nem csak egy csíkban!
Illetve, szerintem a legtöbb pénz nem így folyna be a a rászoruló gyerekeknek, hanem ha olcsó órákat gyártanának, és minden rajongónak elérhetővé tennék 5-10 ezer Ft-os áron, mert akkor nem 12 óra találna gazdára, hanem lehet 12 millió! Bár ez csak az én gondolatom:)

 
4. Hozzászóló: Neo71 | Időpont: 2010.02.09. 04:30
Neo71

Nekem a SOFAD-os tetszik, de esélyem sincs rámozdulni! :(

 
3. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2010.02.08. 07:31
Angelus

Nekem a Broken ftame jött be nagyon, de nekem tetszenek ezek az órás és tök jó a kolleksün.

 
2. Hozzászóló: Cívis Target [Szerkesztő] | Időpont: 2010.02.08. 07:09
Cívis Target

A linkeken keresztül a többi órát és azok hátlapjait is meg tudod nézni. Biztos van közötte olyan, amelyik ennél jobban tetszik!  ;)

 
1. Hozzászóló: mata-hari | Időpont: 2010.02.08. 06:55
mata-hari

Nem tetszik a hátlap… :( Sorry ;;;

 
Lapozás:  <  1 2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©