depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Az órakészítés és a művészet egybeolvadása!

Az órakészítés és a művészet egybeolvadása!

DM & HUBLOT karórák - A depeCHe MODE és a Hublot karórákat gyártó cég egy exkluzív karóra kollekciót bocsájt ki, amelynek teljes bevételével, a kamaszkori rákkal küzdő fiatalokat támogatják. A Rock and Roll történetében erre még nem volt példa!

Tizenkét olyan különleges karóráról van szó, amelyek a depeCHe MODE legendássá vált albumborítóinak mintáit viselik számlapjukon. Az órák pedig egy internetes árverés keretein belül kerülnek árusításra, amelynek teljes bevételét a Teenage Cancer Trust-nak adományozzák.

Az árverés február 8-án kezdődik és február 24-én ér véget.

Az licitálás már megkezdődött és elérhető az alábbi weboldalakon:

Hublot / Teenage Cancer Trust

Február 17-én a depeCHe MODE nyitja majd meg a Teenage Cancer Trust 10. jótékonysági koncertsorozatát a londoni Royal Albert Hall koncerttermében. Az együttes előzenekara a ’The Horrors’ lesz.

Ebből az alkalomból az esemény támogatásaként a depeCHe MODE és a Hublot összefogott és kiadásra bocsájtották 12 darabból álló exkluzív és különleges ’boxset’ kollekciójukat. Az erre a célra egyedileg tervezett órás díszdobozok a depeCHe MODE rajongók számára igazi kis „kincses ládák”, amelyeknek tartalmát maguk a zenekar tagjai választották meg.
 
Minden egyes doboz tartalmazza:
 
- az adott album luxus, vinyl verzióját;
- egy USB kulcsot az album digitális változatával és az ahhoz tartozó dokumentumfilmmel;
- az adott album eredeti borítóját és egy bekeretezett arany CD-ét;
- továbbá egy olyan fényképet, amelyet az együttes tagjai dedikáltak, közöttük Vince Clark és Alan Wilder is, akik az adott albumon közreműködtek.

Az árverést (Geneva aukció / UK) a Patrizzi & Co és a Liveauctioneers.com közösen bonyolítja le, akik energiájukat, idejüket és munkájukat szintén jóindulatúan adományozták fel erre a nemes célra. Szolgáltatásukkal, szaktudásukkal ők biztosítják és adják a világszínvonalú internetes árverés rendszerének hátterét.

Ez a különleges aukció tehát február 24-én zárul. A teljes összeg átadása a Teenage Cancer Trust-nak február 26-án történik majd a depeCHe MODE „Univerzum turnéjának” düsseldorfi (utolsó előtti) állomásán.

További információ:

dM.com / Teenage Cancer Trust

Kapcsolódó hírek:

Jótékonysági dM koncert (2)

Jótékonysági dM koncert

Ütött az órád dM!
 

Hublot SOTU Watch

 




Ajánlott videók
Ghost - Russian Version Alan Wilder - Update 3 Műtét után folytatás - RTL Klub - Híradó Dave Gahan - Favorit interjú Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 1 2010.01.11. RTL Klub - dM - Live In Budapest - Mix

2010.02.08. 05:37 | Cívis Target | 6561 Olvasás | 25 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©