depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Alan Wilder újra a depeCHe MODE-ban

Alan Wilder újra a depeCHe MODE-ban

És valóra vált egy álom, még ha csak egy koncert erejéig is! Alan Wilder a depeCHe MODE-al együtt játszott a színpadon, 16 év után újra! Lehet, hogy nem véletlenül késik a Live DVD? Egy ilyen kis extrának mindenki örülne! Alan a Somebody alatt kísérte zongorán Martint. Dave ezekkel a szavakkal üdvözölte Alant:
Ladies and gentlemen, the legendary Mr. Alan Wilder!”.

A közös produkció után Alan a színpad széléről követte végig a bulit, sok más prominens személy társaságában (Jonathan Kessler, Gareth Johnes, Ben Hillier, Flood, Dave felesége Jennifer és ha minden igaz Vince Clarke). A koncertet több, komolyabb kamerával is rögzítették, ha nem is minden dalt. Az pedig biztos, hogy ez a koncert is kiadásra kerül az LHN-nél, amit már a koncert előtt hirdettek.


Alan így nyilatkozott: "Dave contacted me a few weeks back and asked if I'd be willing to join them on-stage. He assured me that everyone in the band was into the idea. I was very happy to accept, especially as it was all in a good cause and we were long overdue some kind of reunion of this sort. It was great to see everyone again and catch up a bit, and it was also the first time I have actually 'seen' Depeche Mode perform!"


Fotók | Gareth Johnes fotói | Koncert info: 2010.02.17 : London, Royal Albert Hall, UK


























Ajánlott videók
2009.11.11. Number One - Német Interjú - 1.rész 1994.01.10. In Your Room 2009.06.24 RTL Klub - Fókusz: Depeche Mánia 1988.05.16. Little 15 2010.01.11. RTL Klub - Fókusz 1987.08.24. Never Let Me Down Again

2010.02.18. 00:53 | Faith | 41588 Olvasás | 303 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás: « Első  <  3 4 5 6 7 >  Utolsó »
223. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2010.03.08. 08:08
Mode93

Na.. a nevedből meg kihagytam az egyik “g” betűt… bocsi :-)

 
222. Hozzászóló: Mode93 | Időpont: 2010.03.08. 08:07
Mode93

pachergo:
Engem is néha-néha megszólnak érte, de amióta pofon vágtam emiatt az egyik fiút, azóta nem csinálja. Nem azt mondom, hogy verd meg az osztálytársaidat, isten ments :-) Nálam akkor elszakadt a cérna..
Szerintem ne foglalkozz velük. Gondolj arra, hogy Te büszke lehetsz magadra, amiért olyanokat szeretsz, akik elértek már valami az életben!!!
A beszólásról meg annyit, hogy addig amíg nem ismernek valakit vagy valamit, nem kellene leszólni. Mert fingjuk nincs arról, mi az a Depeche Mode, egy számukat se hallották, de azért leszólják…

 
221. Hozzászóló: vica | Időpont: 2010.03.08. 07:35
vica

pachgergo még valami ha legközelebb valamelyik osztálytársad kummog neked mikor DM-et hallgatsz kérdezd meg az illetőtől,hogy “nekem zörögsz papírzacskó”?Hátha többet nem tesz neked megjegyzést. :-)

 
220. Hozzászóló: vica | Időpont: 2010.03.08. 07:33
vica

pachgergo:225-ös hozzászólásodat olvasva kissé elképedtem.
Először is az osztálytársaidnak mi köze hozzá milyen zenét hallgatsz a füleseden keresztül?Nem zavarsz vele senkit csak neked szól a hallgatódon.
A másik pedig az,hogy egyáltalán ők hallgattak már DM-et,hogy ilyen véleményt alkottak “már megint ez a szutyok”(ezen kiakadtam mikor olvastam grrr ).Mert talán vegyék a fáradtságot és tegyék meg aztán mondjanak bármit is.
Azt kérdezed miért kell beszólni?Hát én is.Ha te nem kritizálod a zenei izlésüket ők se tegyék.

 
219. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2010.03.08. 05:38

Akkor az én top 3-as listám!

1. SOFAD - hűű, ez micsoda meglepetés! :-) (In Your Room, Walking In My Shoes, I Feel You, Higher Love, One Caress - egyszerűen leírhatatlan mélységű és kidolgozott zenék, bombasztikus hangulattal…Azóta is az ilyeneket keresem, több-kevesebb sikerrel.)
2. Violator - egyértelműen a Clean, Halo és a Waiting For The Night nagy hármasának köszönhetően.
3. Bármelyik dM album.:-) - ide már csak azért sem akarok semmit sem írni, mert állandóan változik.

Szvsz, de ezen a ponton tényleg csak ízlésbeli különbségek vannak. Valakinek a pap, valakinek a papné...nekem meg a lánya! ;)

 
218. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2010.03.08. 04:52
Precious101

Nekem semmi bajom a SOTU-val, de azért nem említeném a SOFAD-al egy napon. Egyszerűen a SOFAD-nál érződik a gondos, alapos, kidolgozottság. Minden hangra odafigyeltek, ehhez képest a SOTU hétvégi termék, mintha nem egy érett dM csinálta volna.
Persze ez az én véleményem.  ;)

 
217. Hozzászóló: Jackal76 | Időpont: 2010.03.08. 01:47
Jackal76

nekem egy kicsit más a top 3:)
1. Depeche Mode minden
2. Depeche Mode minden
3. Depeche Mode az is ami nincs a mindenben:)

Egyébként fiatal rajongóként, 21 éve hallgatok, full csőlátással Depeche Mode-ot! És egyetlen egy kedvencet tudok kiemelni a többi közül, Párizsból /2001/ a Halo /live/ című számot! Ez az amire 110%-al tudok belelendülni, a többi megmarad 100%-an:)
De ettől függetlenül több más rajongótársammal egyetemben, a legjobban annak örülök, hogy vannak 14-15 éves DM fanatikusok, rajongók, és lesz majd olyan aki továbbviszi, továbbadja az utókornak, azt amit ez a Zenekar nyújt, nyújtott sokunknak! Persze még a régi időszakban sok negatívum is volt, mind az együttes, mind a rajongók körében, ezt majd kifejtem délután bővebben, amit nem kell továbbvinni senkinek:) De szerencsére ezek mára már eltűntek!
jp: a kérdésedre csak annyit, én mikor először 93-ban koncerten voltam, és a mai napig is, azt látom, hogy természetesen ha a zenét leveszem a szeretet közül, akkor a lányok, nők, asszonyok, Dave csípőmozgásáért, hasáért, illetve Martin “szexi” kijövetelénél sikítanak mint egy gőzmozdony, és ez úgy hiszem a 82-es koncertfelvételektől hallható, tehát lehet benne valami valóságtartalom:) Bár azt remélem legtöbben mégse, Dave külsője, vagy Martin erotikus kisugárzása, esetleg Alan sármossága, vagy Andy “szolidsága” miatt “depesesek”, “móderek”, hanem azért mert értik, hallják, átérzik amit nyújt ez a zene, szöveg, és egyben a kettő!
huhh na ennyi elég volt írásnak
üdv
Kesik

 
216. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.03.07. 18:38

Mindenki írja le a top 3-ját.  :D
1. SOFAD
2. Violator
3. Ultra, de a 3. helyen állandó a mozgás, Music For The Masses, Black Celebration és a SGR között. Na, lassan az összeset felsorolom. :-)

 
215. Hozzászóló: jp | Időpont: 2010.03.07. 18:11
jp

Üdv minden Depeche Mode rajongónak, “fiatalnak”, “vénnek” egyaránt!:-)

Köszi az újabb hozzászólásokat, válaszokat. Végre már nem csak videókon , koncerten ( bár ebbol kevés van) láthattam új-módosokat, hanem saját elmeséléseiket is olvashattam.

Én pont jókor születtem. A Depeche láz is jókor robbant be elszigetelt világomban ahol éltem ( a diktatórikusan komunista románia)...ha mindez nem így történik, s mondjuk hamarébb születek, a fenét meg érdekelte volna a Modern Talking:-)
Fura mód, a DM már ‘85-ben Budapesten koncertezett, Romcsiban meg alig ismerhették. Ott egyzser csak megjelent,( jobbára a magyar tv, rádió adásokból) ‘87-ben, és tarolt. A könnyü zene és a rock zene hallgatóit azonnal két részre vágdalta: 1. akik Depeche Mode-sok lettek, és 2. akik utálták. Olyan nem volt, hogy nem ismerjük a DM-et. A DM-et vagy szerették, vagy útálták. Nem létezett alternatíva. Modern Talkingosként nem is kérdés, h eloször melyik csoportba terelodtem:-)
(Parchgergőt olvasva, úgy látom, hogy a dolognak ez a része, továbbra is aktuális)

Valakitől olvastam, hogy nem jön be neki a construction time again.  Újabban ez a kedvenc album amit tőlük hallgatok( egy hete. előtte meg vagy 17 éve hallgathattam utóljára) , így a napi 2 meghallgatása nem túlzás. Most direkte még kétszer végighalgattam. Nem tudom mi nem tetszhet benne. Ez olyan megkomponált zene, hogy még én is ledöbbentem a direkte meghalgatáson:-)
Csak egy kérdés merült fel bennem a lemez hallatán: Jó, hogy a 80-as évek így madártávlatból fúrcsának, érthetetlennek tűnik, de érdekelne, hogy a csajok mit szerettek ezeken a zenész pasikon, anno?:-) Fel nem foghatom:-)

 
214. Hozzászóló: pachgergo | Időpont: 2010.03.07. 17:42
pachgergo

Tharsis
Bocs, de leragadtam, és még szeretnék valamit fűzni a fiatal Mode rajongó-témához. :) Méghozzá a dolog “árnyoldaláról” nem írtam még. Pedig ez a legfontosabb, és számomra a legnehezebb is. Nap mint nap illetnek kritikákkal az osztálytársaim, mert depeCHe MODE-ot hallgatok. :[ Az osztályban csak fülessel hallgatom, és ha meglátják, hogy a fülemben van, egyből elkezdik a szitkozódást:“már megint ez a szutyok?”- erre mi lehet a válasz?- kabbe. A tucctucc jobb? Ennyi idős létemre viszonylag reálisan fogom fel a körülöttem lévő dolgokat, de ezt sohasem fogom megérteni. Miért kell beszólni ilyenért? A zenei ízlésről nem lehet és nem is illik vitatkozni. :x És az érdekes az, hogy a dM mellett igyekszem “tartani a tempót”: havonta-kéthavonta eljárogatok disco-ba, rendes társasági életet élek, még öltözni se úgy öltözök hogy minden nap fekete, stb.. de ha előjön a dM, mintha nem is ugyanazt az embert néznék. Ez a rossz oldala a fiatal rajongásnak. Az iskolába ahova járok 720 diák jár, de magamon kívül még senkiről sem hallottam, aki szeretné a Mode-ot. :[

 
213. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2010.03.07. 16:38
Tharsis

Preci. Miért lenne merész? Le van írva valahol, milyen sorrendet kell kialakítani? A realitás az, hogy a SOTU -t naponta hallgatom, a SOFAD -ot meg havonta egyszer. Ez van.

 
212. Hozzászóló: pachgergo | Időpont: 2010.03.07. 16:16
pachgergo

set me free: csak magyarországi koncerteken voltál?

 
211. Hozzászóló: pachgergo | Időpont: 2010.03.07. 16:14
pachgergo

Preci: hát kinek a pap, kinek a paplan. :) Amúgy szabad érdeklődnöm, hogy a te sorrended hogy néz ki?

 
210. Hozzászóló: set me free | Időpont: 2010.03.07. 14:07
set me free

Én 1984-ben ismerkedtem meg a DM-mel. (szerintem nem kell mondani melyik szám hozott közel az együtteshez :D) Eddig 6 koncerten voltam, a legjobb az a 2010-es és az 1988-as volt :) Amúgy nekem így vannak a kedvenc lemezeim: 1. Violator 2. Some Great Reward 3. SOTU.

 
209. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2010.03.06. 19:44
Precious101

@Tharsis

1. SOTU? A Violator és a SOFAD elé sorolni? Merész…  ;)

 
208. Hozzászóló: csajni76 | Időpont: 2010.03.06. 14:13
csajni76

Mindegy hány évesek vagyunk,egy a lényeg,hogy részesei lehetünk ennek a csodálatos zenekar koncertjeinek.A fiam is 8 éves és szereti a D.M.-ot.Ő is szeretne majd koncertre jönni.Remélem még mehetünk hármasban,mert apuka is jobban megismerte általam.Két koncerten volt már velem és nagyon élvezte. :)

 
207. Hozzászóló: Draven | Időpont: 2010.03.06. 13:28
Draven

pachgergo : Köszi xxx

 
206. Hozzászóló: pachgergo | Időpont: 2010.03.06. 12:34
pachgergo

Draven: még annyi, hogy látom holnap lesz a születésnapod. Isten éltessen!  :)

 
205. Hozzászóló: pachgergo | Időpont: 2010.03.06. 12:30
pachgergo

Draven :-)
Niki: igazad van, és erre a legjobb példa a 7 éves unokatesóm, akit most nevelek a dM-re. Sajnálom őt, mert úgy látom, kezdi megkedvelni a zenéjüket, de kizárt hogy 11-12 évesen eljárhasson velem koncertre :[ Az ő korosztálya nem is tudja, hogy mit hagy ki a Depeche Mode-dal.

 
204. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.03.06. 10:53

Örülj annak, hogy most élsz. Lesz még, aki irigyelni fog…

 
Lapozás: « Első  <  3 4 5 6 7 >  Utolsó »
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©