depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A poszterek lejöttek a falról

A poszterek lejöttek a falról

A világ depeCHe MODE rajongóiról készült egy dokumentumfilm Nick Abrahams és Jeremy Deller közös rendezésében.

„The Posters Came From The Walls” - Ebből a filmből került ki pár részlet a világhálóra, amelyet most ti is megtekinthettek!

A filmet 2009. November 27.-étől December 3.-áig játsszák folyamatosan Londonban. (Greenwich / Clapham Picturehouse)

A film játékideje: 72 perc (2008)
 
Forrás: NME.com
 

 




Ajánlott videók
Dave Gahan - RTL - Punkt6 FREESTATE Videó Mix 2007 1998.09.07. Only When I Lose Myself 1988.05.16. Little 15 1982.04.26. The Meaning Of Love 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 1.rész

2009.11.25. 03:29 | Cívis Target | 10754 Olvasás | 43 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  1 2 3 >
43. Hozzászóló: Repi | Időpont: 2010.01.10. 16:29
Repi

Nincs infója valakinek, hogy a hazai DM klub mikor tervezi leadni? ...és ha nem miért nem? :-)

 
42. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2009.12.04. 10:38
Precious101

2010-ben megjelenik DVD-n!  ;)

 
41. Hozzászóló: ildi.dm | Időpont: 2009.12.02. 11:11
ildi.dm

Aspasia!zerge!
Szerencsések vagytok!
Köszi a beszámolót!Tetszett nekem is,amit írtatok!
Érdekes,hogy mindketten ugyanazt néztétek,de mégis mást láttatok!!!!! :)

 
40. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.12.02. 08:31
Useless-girl

Aspasia, terge: nagy mázlisták vagytok ám!
huhh rázott a hideg a beszámolóitokat olvasva! szuper lehetett!
nagyon kivi leszek a filmre és a hosszabb beszámolókra, ha lesznek ilyenek! :D

 
39. Hozzászóló: Aspasia | Időpont: 2009.12.02. 07:34

Hogy honnan kaptam az infót? Úgy, hogy fel vagyok iratkozva a Shunt newsletterre. :-)
Szóval elsősorban az érdekelt volna, hogy milyen kérdések hangzottak el a rendezőkhöz! Mit meséltek a forgatásról, a film hátteréről? Hogy válogatták a szereplőket, stb. Nem akartad volna feltenni nekik a kérdést, hogy miért nem forgattak Mo-n? Talán nem találtak kellően érdekes rajongókat?
Nem ismerem a film hátterét, de az end credits-ben bizony ott virít Daniel Miller és Jonathan Kessler neve is az ilyen-olyan producerek között, valamint a legvégén a Venusnote Ltd, ami nem más, mint a Depeche Mode cége. Teljesen az volt az érzésem, a filmkészítés mögött a DM áll.
Néhány fórumon tényleg írták, hogy nagyon gáz rajongók vannak benne, de vajon normális rajongókról érdemes filmet készíteni?
Egyébként Trent Reznor (Nine Inch Nails) is megszólalt a filmben, igaz, a nevét nem írták ki és nem tudom, hogy hányan ismerték fel. Szerintem a hammersmith-i hajléktalan szívszorító volt, a teheráni fiatalember meg talán bajba is kerülhet, ha valamilyen iszlám rendőrség megnézi ezt a filmet.
Az orosz anyukának az volt a kívánsága, hogy elszavalhassa a Higher Love-ot orosz fordításban, azt miért kellett volna feliratozni? Azzal pedig nem lehet vitatkozni, ha neki a DM történetesen a magányosságról szól. Mindenkinek másról szól. De az legalább jópofa volt, amikor beszólt, hogy ezt az érzést az angolok úgysem értik.

 
38. Hozzászóló: zerge | Időpont: 2009.12.02. 06:26

Jó Jó,az,hogy gagyi és infantilis volt a film az azért túlzás,de néhány jelenet szerintem ciki volt(pl mikor az orosz anyuka oroszúl felolvasta a Higher Love-ot és mégcsak subtitle sem volt és két percig ment a zacccak zsessztyakkk a javarészt angol publicum-nak stb)meg amúgy sem értem,hogy miért szólt 60%-ban orosz rajongókról a film és miért nem kaphatott 2 percet az elmúlt 20-évben átlag 1200-fős havi látogatotsággal működő magyar rajongói klub,ami ha jóltudom a legmasszívabb a világon de legalábbis azok között van!Meg volt 1 pár mondta ami szerintem nem igaz pl,hogy a Mode Zenéje a Magányosok zenéje meg ehez hasonlóak.
Alanről:Mivel ott voltak a film rendezői ezért nem mindíg őt beszélt és a kérdések álltalában már ezerszer ellhangzott kérdések voltak,de pl érdekes volt mikor valaki azt kérdezte tőle,hogy ismeri-e azokat Dm Lemezeket amiket nélkűle adtak ki amire azt mondta,hogy ismeri őket de igazából az Ultra jön be neki és arról is a Home és a a a a a a Barrel Of A Gun.Meg pont az előttem ülő fickó-é volt az uccsó kérdés és pont ekkor kérdezte Alan-t a visszatérés lehetőségéről amire azt mondta sohasem lehet tudni mire én fel kúrjantottam és tapsoltam erőteljesen,hogy HAJRÁ!
Amúgy írtó béna voltam mert nemtudtam,hogy ott lesz ő is és nem volt nálam egy darab cetli sem így a bár-ban kértem papírt meg tollat,kaptam blokk papírt de szerencsére az egyik srác aki szintén aláírást akart kölcsön adta a piros filcét így szerezhettem aláírást Alan-től akit mindíg is a banda tagjának fogok tartani és hiányzik nekem is nagyon a lemezkről,meg élőben is nagyon közvetlennek tünt és mondta hogy semmi gond mikor elnézést kértem a cetliért(mert a filces srácnak a Broken Frame Kinyomtatott borítójára kérte az aláírást),persze ha tudok erről akkor vittem volna a SubHuman cd-m + a Music For The Masses-t mert annak jó világos a borítója.
Hálás vagyok a Freestate-nek hogy megírta lesz ez a film mert nemtudtam semmit erről!
Aspasia:Honnan kaptad az infót,hogy ott lesz a Mágus a Bemutatón?
Egyébként nem ez a film az amire Dave-ék azt mondták nem adják a nevüket mert szerintük nem méltó arra?

Üdv mindenkinek
:)

 
37. Hozzászóló: Léna | Időpont: 2009.12.02. 01:09
Léna

Szerintem mid2 beszámolóra kíváncsiak vagyunk! :)  Már csak azért is, mert még erről a filmről is megoszlik a rajongók véleménye! Zerge, neked viszont kimerítőbb beszámolót kell tartanod, Alanre való tekintettel! :D

 
36. Hozzászóló: Aspasia | Időpont: 2009.12.01. 20:38

zerge: Tudtam róla, hogy ott lesz Alan a claphami moziban, de sajnos már nem tudtam jegyet foglalni, pedig az közel lett volna a lakóhelyemhez. Így jutottam Brixtonba, ahol még volt hely, bár ez a mozi is megtellt. De ha már ilyen szerencsés voltál, akkor légy szíves számolj be valamilyen módon, hogy mi hangzott el a film utáni beszélgetésen. Szerintem egyáltalán nem volt gagyi és infantilis. Szórakoztató volt és érdekes. Mindazonáltal a “rajongásról”, mint jelenségről nem lehetne teljes komolysággal dokumetumfilmet készíteni. Azért azt tudomásul kell venni, hogy a világ nagy része nem Depeche Mode rajongó. Egyébként meg, ezek a csodás rajongók nagy átlagban simán hozták az őrült Magyar Tábor elvetemültségét.

 
35. Hozzászóló: zerge | Időpont: 2009.12.01. 20:17

Aspasia:a Clapham Common-i moziban voltál te is?mert én ott voltam(f-sor 9-es szék).Hihetetlenűl boldog voltam hogy ellmentem,de nem a film miatt(szerintem gagyi és infantilis volt+nem volt benne az igen lelkes Magyar Tábor),hanem mert ott volt Mr ALAN WILDER mint Special Guest és szereztem egy aláírást tőle,+ azt mondta egy rajongói kérdésre,hogy ugyan nem tervez közös dolgokat   Dave-ékel de sosem lehet tudni mit hoz a holnap,azaz nekem az jött le,hogyha megkeresnék akkor nem mondana kapásból nemet,csak szerintem Andy apó miatt ez nemfog megtörténni(Menjen a csába)(ha emlékeztek arra a Remasterelt dvd-n lévő(SOFAD)DOKUMENTUM filmre amiben igen unszimpi arcal zt mondta?hogy ő bizony nemszándékozik még 1 lemezt felvenni Alan-el.

 
34. Hozzászóló: Aspasia | Időpont: 2009.12.01. 19:40

Szerencsém volt látni a filmet ma egy brixtoni moziban, hamarosan szülök valami beszámolót a filmről a Freestate-re.

 
33. Hozzászóló: Házisárkány | Időpont: 2009.11.30. 13:39

Az q….a jó!

 
32. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.11.28. 09:17
Useless-girl

oh, most még várnom kell hétvégéig mire megnézhetem ezeket a vidiket. :S (albiban nincs net, könyvtárban meg fülhallgató)
én is kivi lennék erre a filre amúgy!
látom, szóba került a Dave-es poszteres sztorim! Mikor mailben olvastam ezt a hírt, nekem is mindjárt beugrott! :D Meg hogy hány Dave, Andy, Martin és Alan mászna le az én falamról…. :D (otthon vagy 20-30 kép van kinn a szobámban, az albérletben meg mivel most már én uralom az egészet, van legalább ennyi szintén - tegnap is tettem ki 3-at :P)
Én is szívesen beszerválnék még posztereket, de a metro-nómban már rég nem lehet kapni, sajna. én is meg szoktam kérdezni néha, hogy hátha, de mindig nemet mondanak.
másik lehetőség még, hogy koncerten vesz az ember (januárban az lesz, arra gyűjtök).

 
31. Hozzászóló: jantar | Időpont: 2009.11.27. 14:39
jantar

bocsi, hogy nem sikerült. :((( 8(  8(  ;;;  ;;;  :-)  :-)

 
29. Hozzászóló: jantar | Időpont: 2009.11.27. 12:42
jantar

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=3e4e6165a6&view=att&th=125367ece5720a89&attid=0.21&disp=inline&realattid=file20&zw; Dave ennyire szereti Martint. :D

 
28. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.11.26. 08:51
Angelus

FruMode! Én a Vaterán vettem őket, de lehet eBayről is vásárolni. Ott hatalmas a kínálat DM poszterekből!

 
27. Hozzászóló: Léna | Időpont: 2009.11.26. 08:02
Léna

FruMode87 régen lehetett a Metro-Nóm-ban kapni, de már legalább 10 éve nem jártam ott, úgyhogy nem tudom, hogy most is lehet e. :[

 
26. Hozzászóló: FruMode87 | Időpont: 2009.11.26. 07:04
FruMode87

Angie, vagy valaki, nem tudod, hogy lehet-e még olyan dm-es posztereket szerezni, mint amilyen neked van és ha igen, honnan? Nagyon szeretnék ilyen posztereket, de gőzöm sincs, honnan lehet ilyet szerezni. Régebben tuti lehetett kapni, de a Singles idején még nagyon kicsi voltam, a PTA idejében meg nem sűrűn hallgattam DM-et, bár a dalaikat néha-néha ugyan, de örömmel hallgattam. Az utóbbi 1 évben kaptam nagyon rájuk :) A szobám nincs kitapétázva dm poszterekkel, és az összes albumuk gépen van meg diszkográfia formájában szóval ha meglátnád a szobám, kételkednél abban, h egyáltalán szeretem-e a dm-et :D Van két fekete- fehér kép, amit gugliból nyomtattam ki, de hát az nem ugyanaz az élmény. :(

 
25. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.11.26. 05:58
Angelus

Léna, köszi szépen :) A keretek az Ikeából vannak, vasárnap vettem őket. Éppen azért akartam keretbe tenni őket, hogy ne menjenek tönkre. :)  Remélem így sokkal tartósabbak lesznek a poszterek, mint általában! Sajnos a Singles tour kicsit ferde lett, de nem vészes.  8-)

 
24. Hozzászóló: adriszka | Időpont: 2009.11.26. 05:13
adriszka

Capri: igen emléxem mikor abban jöttél le akkor asszem velem jöttél de nem biztos 8-)  :-)
az első videó a trombitás az marha jó volt a második már kevésbé tetszett :[
persze az sem volt rossz de az elsőőőőő !!!!!az király volt :-)  ;)

 
Lapozás:  1 2 3 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©