depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A PEACE lesz a második kislemez

A PEACE lesz a második kislemez

A depeCHe MODE június 15-én jelenteti meg következő fenséges kislemezét a ’Peace’-t, amely már a jól ismert ’Sounds Of The Universe’ című új nagylemezükről kerül majd kimásolásra. Maga az album Angliában a slágerlista második helyén nyitott, de első lett Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Svájcban, Belgiumban, Mexikóban, Svédországban, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Lengyelországban. Újabb összesítések hamarosan…

PEACE sajtóanyag - Az új kislemez megjelenési dátuma: június 15. (Mute)

A második kislemezes dalt Martin Gore szerezte és Ben Hillier volt a producere. A ’Peace’ megjelentetése a ’Wrong’-ot követi a sorban, amely beharangozója volt az új albumnak. A ’Sunday Times Culture’ szerint: „A ’Peace’ az album legszebb szerzeménye.” A ’The Sun’ pedig így ír róla: „Egy kábító, szinte már klasszikusnak számító elektro-himnusz.”

A ’Peace’ közvetlenül a ’Little Soul’ című dal után íródott. Mindkét dal spirituális töltete fontos meghatározója lett a nagylemeznek.  „Korábbi lemezeinken is jelen van egyfajta spirituális tartalom, de ez most az új albumunkon sokkal inkább előtérbe kerül.” - mondja Martin. A ’Peace’ nem más, mint az elektronikus hangzásvilág, illetve Dave Gahan és Martin Gore közös - katartikus, kórus jellegű énekének tökéletes egyesítése.

A depeCHe MODE 12-edik stúdiólemeze az együttes egyik legelkápráztatóbb és legváltozatosabb albuma. A zenekar már eddig is több mint 400 hetet töltött az angliai slágerlistákon, de úgy tűnik új albumukkal - a ’Sounds Of The Universe’ dalaival, a slágerlistán eltöltött hetek számát még ennél többre is növelik majd.



depeCHe MODE - Peace




2009.05.08. - információink alapján ez a borító törölve lett, mivel ideje korán kikerül. Tehát mégsem ez lesz a végleges.




Kapcsolódó hír: 2009.04.02. 10:38 - Lehetséges második kislemez: Peace

 




Ajánlott videók
2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom Walking in My Shoes - STAR WARS verzió 1988.05.16. Little 15 1982.08.16. Leave In Silence Dave Gahan - MTV EMA07 díjátadó Sajtótájékoztató 2013 - Online videó

2009.04.29. 01:19 | Cívis Target | 5880 Olvasás | 23 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  <  1 2
3. Hozzászóló: lxd2yo | Időpont: 2009.04.29. 06:22

Sziasztok!

Képben van valaki az osztrák jegyértékesítő rendszerrel kapcsollatban?

Szombaton hirdették meg a decemberi bécsi koncertet, és vasárnap már nem tudtam állójegyet rendelni. Zóta sem tudok.

Lehetséges, hogy 1 nap alatt elfogytott? Megkérdeztem az utazási irodás ismerőseimet is, ők sem tudnak rendelni..
Előre is kösz, ha valaki tud segíteni!

 
2. Hozzászóló: .:::Szilard:::. | Időpont: 2009.04.29. 04:46

Ezt látta vki?
http://www.beatportal.com/feed/item/depeche-mode-remix-contest/

 
1. Hozzászóló: Dgahan1 | Időpont: 2009.04.29. 02:58
Dgahan1

Ezt a boritot nem eröltetném ennyire de ugy látszik ezt kapjuk mindenhez :( a többi része mind kiváló.a rádióban leadott Peace az egy radio edit volt csak? mert majdnem eredeti

 
Lapozás:  <  1 2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©