depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A PEACE lesz a második kislemez

A PEACE lesz a második kislemez

A depeCHe MODE június 15-én jelenteti meg következő fenséges kislemezét a ’Peace’-t, amely már a jól ismert ’Sounds Of The Universe’ című új nagylemezükről kerül majd kimásolásra. Maga az album Angliában a slágerlista második helyén nyitott, de első lett Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Svájcban, Belgiumban, Mexikóban, Svédországban, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Lengyelországban. Újabb összesítések hamarosan…

PEACE sajtóanyag - Az új kislemez megjelenési dátuma: június 15. (Mute)

A második kislemezes dalt Martin Gore szerezte és Ben Hillier volt a producere. A ’Peace’ megjelentetése a ’Wrong’-ot követi a sorban, amely beharangozója volt az új albumnak. A ’Sunday Times Culture’ szerint: „A ’Peace’ az album legszebb szerzeménye.” A ’The Sun’ pedig így ír róla: „Egy kábító, szinte már klasszikusnak számító elektro-himnusz.”

A ’Peace’ közvetlenül a ’Little Soul’ című dal után íródott. Mindkét dal spirituális töltete fontos meghatározója lett a nagylemeznek.  „Korábbi lemezeinken is jelen van egyfajta spirituális tartalom, de ez most az új albumunkon sokkal inkább előtérbe kerül.” - mondja Martin. A ’Peace’ nem más, mint az elektronikus hangzásvilág, illetve Dave Gahan és Martin Gore közös - katartikus, kórus jellegű énekének tökéletes egyesítése.

A depeCHe MODE 12-edik stúdiólemeze az együttes egyik legelkápráztatóbb és legváltozatosabb albuma. A zenekar már eddig is több mint 400 hetet töltött az angliai slágerlistákon, de úgy tűnik új albumukkal - a ’Sounds Of The Universe’ dalaival, a slágerlistán eltöltött hetek számát még ennél többre is növelik majd.



depeCHe MODE - Peace




2009.05.08. - információink alapján ez a borító törölve lett, mivel ideje korán kikerül. Tehát mégsem ez lesz a végleges.




Kapcsolódó hír: 2009.04.02. 10:38 - Lehetséges második kislemez: Peace

 




Ajánlott videók
1997.03.31. It’s No Good A legszerencsésebb Magyar dM Rajongó! 1987.08.24. Never Let Me Down Again 1986.02.10. Stripped EMA 2006 - Interview 2004.10.18. Enjoy The Silence [2004]

2009.04.29. 01:19 | Cívis Target | 5829 Olvasás | 23 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©