depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Martin Gore és Vince Clarke újból együtt!

Martin Gore és Vince Clarke újból együtt!

Bár, a képen látható két úriember - Martin Gore a Depeche Mode-ból, és Vince Clarke az Erasure-ből - 1981. végén búcsút intett egymásnak, és azóta külön zenei pályán mozognak, néha mégis egymásba botlanak. A mellékelt fotó pl. az Erasure legutóbbi turnéjának backstage-ében készült, 2007. júliusában. Ennél azonban lényegesen zeneibb találkozásról is hírt adott a zenei sajtó, szeptember 2-án.


Martin Gore és Vince Clarke

Nem, nem új Depeche Mode-albumról, vagy turnéról van szó, amire Vince Clarke-ot is meghívták volna közreműködni, de így is pop-történetinek mondható az esemény!

Augusztus 27-én Clarke megosztott egy hírt a Twitter-en keresztül, mely szerint ő és Gore elkezdtek dolgozni egy közös track-en, mely a „Zaat” (munka)címet viseli. Az erőteljes techno-hatásokat magán viselő felvétel a soron következő Erasure-albumon kap majd helyet. Egyelőre csak keveset tudunk a megjelenés előtt álló LP-ről, azt leszámítva, hogy a Maine-beli The Cabin stúdióban zajló munkálatokat webcam fotókon is figyelemmel lehet követni, Vince Clarke honlapján.


Vince Clarke - Studio

Az új Erasure dalok - nyers változatukban - jelenleg a Mute Records fejénél, Daniel Miller-nél vannak “raporton”, aki a mai napig felügyeli és véleményezi egykori felfedezettei munkáit.

Martin azonban nem csak Vince-nek segített be aktuális projektjénél, hanem a Depeche Mode egykori zenei motorjának, Alan Wilder-nek vendégeként is láthatják / hallhatják őt a szerencsés kaliforniai rajongók. Gore ugyanis október 24-én fellép a Recoil Santa Ana-i Event-jén - igaz, csak DJ-ként. Kedvenc számait fogja pörgetni a Recoil after-party-n.


Recoil Selected Events

Alan ’95-ös, Depeche Mode-ból való kiválása óta ez a második alkalom, hogy ez a két nagyszerű zenész megosztja a színpadot, így egy valóban unikális estére van kilátás!

Mi, magyarok pedig, hamarosan újra üdvözölhetjük a RecoilFőnököt”, aki az év végén látogat el ismét hozzánk - remélhetőleg, kevésbé kalandos körülmények között, mint azt idén áprilisban tette! A kalandokat nyújtsák majd inkább a frissülő háttér-projekciók, valamint a megújuló setlist!

Részletek nemsokára…




Ajánlott videók
Lengyel videó tisztelgés Walking In My Shoes - Magyar felirat 1983.01.31. Get The Balance Right Wrong - magyar felirat Dave Gahan - Use You [Live at Spinner] FREESTATE Videó Mix 2007

2010.09.05. 02:45 | Janurik János | 12215 Olvasás | 38 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©