depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Kislemezek | depeCHe MODE | Where’s The Revolution
Kislemezek

Infó <<<   |   >>>
Where’s The Revolution
Katalógus kód: BONG-COLUMBIA-88985420022
Megjelenés: 2017.02.02.
Címadó dal: WHERE’S THE REVOLUTION
Szerző: Martin Lee Gore
Énekes: Dave Gahan
Dalszöveg: -
 
Album: Spirit [2017]
Megjegyzés: A Depeche Mode "politikus" lemezének beharangozó kislemeze. Témájában már az új album hírnöke, zeneileg inkább a Delta Machine-korszak "gyermeke", dallamában pedig a Corrupt-ra emlékeztet. Vészjósló, lépegető hangulat, mennydörgésszerű refrén, egészen szokatlan "mondókázós" bridge. Felépítésében jóval kevésbé ötletes, mint a később megjelenő nagylemez néhány dala. A kislemezen nem található radio edit (az Ultra-korszakhoz hasonlóan ezúttal is az albumverzió szerepel a maxin). B-oldalas dalt sem kapunk (a Musikexpress nevű német magazin megjelentette vinylen a dalt, a B-oldalán a Should Be Higher Live In Berlin-ről ollózott koncertverziójával) A mixek meglepően sokszínűek: Ewan Pearson messze elmarad a 2004-es Enjoy The Silence-átiratának színvonalától, viszont az Algiers elszállós és Terrence Fixmer és az Autolux beteg verziója ha nem is nagyon magas színvonalú, de legalább elüt a szokásos négynegyedes megközelítésektől. A kislemez sajnos nem jutott fel a brit slágerlistára.
Kapcsolódó anyagok: Album dalszövegei
További információk
Teljes kislemez lista
Where’s The Revolution - Vedd meg most!   Vedd meg most! Where’s The Revolution  
Előző kislemez: Should Be Higher
Következő kislemez: Going Backwards
 
Slágerlisták
UK Single Chart US Billboard 100 US Dance Chart US Modern Rock
- - - -

Borító & Ízelítő
Kislemezlista | 12973 Olvasás | 1 Hozzászólás <<<   |   >>>
 
 
1. Hozzászóló: Tharsis | Időpont: 2017.03.28. 16:28
Tharsis

Kiváló szám! Teljesen más amit a Delta Machine után várhattunk volna. Elektronikusabb, elszállósabb. Már elsőre is tetszett de mára nagy kedvencé nőtte ki magát. Minden benne van ami a DM -et klasszissá tette. Ekkor még csak remélni mertem, hogy ez majd az az új album egészére is ráhúzható lesz.

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©