depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

IGN: 2007 Legjobb Elektronikus Album

IGN: 2007 Legjobb Elektronikus Album

Kicsit megkésve ugyan, de mégiscsak itt a hír, miszerint az IGN a subHuman-t kiáltotta ki az év legjobb elektronikus albumának.

Első ránézésre, amit a Recoil (a depeCHe MODE egykori zenészéne, Alan Wilder) albuma ajánl számunkra, az mintha Moby Play cimű lemezét lenne hivatott követni. Míg Richard Melville Hall (Moby) albuma elfelejtett blues és népdalokat kevert és alapjában véve formált át tömörített elektro-pop csemegékké, Wilder az ellenkező irányt vette célba. A Texasi Blues énekes, Joe Richardson és a bárénekesnő, Carla Trevaskis adottságait vette igénybe és               rafináltan igényes elektronikus elemekkel elegyítette különbözően hipnotikus hangszínüket. Az eredmény pedig a blues a népzene és az elektro változatos kiterjesztése, amely igézően fokozott előadásmódban kerül tolmácsolásra. Mondhatni szellemességből, az album egyik dala sem rövidebb, mint 7 perc.

Forrás: IGN.com

Ajánlott videók
In Your Room - Magyar felirat Dave Gahan - Kingdom [Live at Spinner] 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) EMA 2006 - Interview Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest Dave Gahan - Live - MAP Fund 2007

2008.01.08. 06:06 | Sylvie | 5234 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©