depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

IGN: 2007 Legjobb Elektronikus Album

IGN: 2007 Legjobb Elektronikus Album

Kicsit megkésve ugyan, de mégiscsak itt a hír, miszerint az IGN a subHuman-t kiáltotta ki az év legjobb elektronikus albumának.

Első ránézésre, amit a Recoil (a depeCHe MODE egykori zenészéne, Alan Wilder) albuma ajánl számunkra, az mintha Moby Play cimű lemezét lenne hivatott követni. Míg Richard Melville Hall (Moby) albuma elfelejtett blues és népdalokat kevert és alapjában véve formált át tömörített elektro-pop csemegékké, Wilder az ellenkező irányt vette célba. A Texasi Blues énekes, Joe Richardson és a bárénekesnő, Carla Trevaskis adottságait vette igénybe és               rafináltan igényes elektronikus elemekkel elegyítette különbözően hipnotikus hangszínüket. Az eredmény pedig a blues a népzene és az elektro változatos kiterjesztése, amely igézően fokozott előadásmódban kerül tolmácsolásra. Mondhatni szellemességből, az album egyik dala sem rövidebb, mint 7 perc.

Forrás: IGN.com

Ajánlott videók
1994.01.10. In Your Room Suffer Well - The Sim Version 1981.09.07. Just Can’t Get Enough Dave Gahan - Saw Something dM.com - Videó Blog - Budapest HD Üzenet a magyar rajongóknak - 1997

2008.01.08. 06:06 | Sylvie | 5480 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©