depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Wrong - Promo első hallásra

Wrong - Promo első hallásra

Lesz-e jobb, mint az eredeti?

 
Kicsit kétkedve kezdem hallgatni a Wrong (Promo) PCDBONG40-et, mert a BBC Radio 1 műsorában Pete Tong már leadott egy részletet a Thin White Duke Remix-ből és attól nem dobtam hátast, talán ez azért is van, mert a Wrong -számomra- egy hihetetlenül erős szám, telitalálat. Na, de térjünk vissza a promohoz és ne várakoztassuk meg a CD-t, végül is van rajta újdonság bőven.
 
01. Wrong (Radio Version) 3:06 - 10/10
02. Wrong (Thin White Duke Remix) 7:43 - 7/10

 
Igen, ezt a két számot már volt alkalmam (és gondolom nektek is) teljes hosszában meghallgatni, ezért nem is húzom az időt, továbblépek.
 
03. Wrong (Thin White Duke Dub) 6:06 - 5/10
 
Kevesebb az ének - hisz’ Dub :) - és van végig egy nyekeregő vékony hang ami végképp elveszi a kedvem ettől a mixtől.
 
04. Wrong (Frankie’s Bromantic Club Mix ) 8:26 - 5/10
 
Na ne, egyszerű 2 ütemes remix egy kis Dave énekkel, hozzuk a PTA remixek színvonalát? Kár…
 
05. Wrong (D.I.M. Vs Boys Noize Remix) 5:11 - 6/10
 
Ezt a mixet sokan várták! Semmi köze a Wrong-hoz - ahogy vártuk -, egy teljesen más szám. Talán a Never Let Me Down Again - Digitalism remixhez hasonlítanám, elszállt kollégák legnagyobb öröme lesz ez! :)
 
06. Wrong (Magda’s Scallop Funk Remix) 6:25 - 4/10
 
Na ez lehetne a Legyen Ön is milliomos játék 20 milliós kérdése. Melyik dM szám remixe ez? 3 és fél percig senki nem jönne rá, csak akkor amikor Dave Wrong-ozik egyet! Kedvem lenne leállítani a CD-t… :(
 
07. Wrong (Caspa Remix) 5:07 - 6/10
 
Igen, végre valami jól indul! Mintha Alan tökéletes dobolása hallatszana a háttérben - akár egy devotional - ! De nem tart az örömöm sokáig, mert úgy látszik Scooter-től vették át a folytatást, pedig jó is lehetett volna!
 
08. Wrong (Trentemøller Club Remix) 6:57 - 9/10
 
Ez igen, ez nagyon ott van, a szám az első másodperctől kezdve magával ragad, a ritmus, az energia tombolásra késztet és a végén valami őrült zúzás kezdődik. dM bulikon kötelező darab! Talán azért tetszik, mert ez rugaszkodik el az eredeti daltól a legkevésbé, persze senki ne számítson arra, hogy ugyanaz. Mondhatnám, hogy ez a remix megmentette a promot, de sajnos túl sok volt a negatív élmény.
 
09. Wrong (Trentemøller Club Remix Dub) 6:41 - 9/10
 
Mint a remix, csak kevesebb szöveggel! Ez is üt!
 
Hát ez lett volna a legfrissebb Wrong promo első hallásra a saját szemszögemből, röviden. Lehet persze, hogy nektek az fog tetszeni ami nekem nem, de azért Trentemoller-t meghallgatom még egyszer! ;)
Ajánlott videók
1984.10.29. Blasphemous Rumours 1986 It’s Called A Heart [Cocoricoboy TFI France] Enjoy The Silence - animation video Dave Gahan - RTL - Punkt6 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) LézerSzínház és a FREESTATE a HírTV-ben

2009.03.06. 21:48 | Precious101 | 9161 Olvasás | 30 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©