depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Új, gazdagon illusztrált könyv a depeCHe MODE-ról…

Új, gazdagon illusztrált könyv a depeCHe MODE-ról…

Több, mint 3000 fotót magában foglaló kötet jelenik meg jövő áprilisban minden idők egyik legkultikusabb bandájáról, a depeCHe MODE-ról, az Aufbau kiadó gondozásában.

Számtalan biográfia és egyéb prózai mű, vagy éppen hangoskönyv látott már napvilágot, mely nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy bemutassa rajongók újabb és újabb generációinak és a depeCHe MODE történetét.

A “depeCHe MODE: Monument” című kötet azonban mégsem csupán egy a végeláthatatlan sorban, mivel - a zenekar 1981. és 2013. közötti pályafutásán kívül - eddig soha nem publikált fotókat, autogram-kártyákat, a hírhedt NDK titkosrendőrség (Stasi) velük kapcsolatos dokumentumait, valamint a Kelet és a Nyugat rajongói kultúráját is bemutatja. Ez utóbbi kapcsán mi, magyarok is érintettek vagyunk az elmúlt 30 év egyik legizgalmasabb pop-sztorijában, mely még mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a depeCHe MODE jövő tavasszal új albummal, és turnéval tér vissza a könnyűzene világába.

A “Monument”-ben megszólalnak az együttes támogatói, kortársai, producerek, a turnék kísérőszemélyzete, rádiós műsorvezetők, és akik nélkül ez a több évtizeden átívelő kultusz nem jöhetett volna létre - a rajongók.

Egy igazi rajongói kiadványról van tehát szó, mely 400 oldalon, és több mint 3000 képen keresztül kalauzolja végig az olvasót a depeCHe MODE históriájában. Azt pedig maga a banda is többször is elismerte, hogy nekik van a világon a leghűségesebb, legfanatikusabb rajongótáboruk.

Mottóként, és a könyvajánló záró gondolataként Andy Fletchert idézzük:

A depeCHe MODE-rajongók többet tudnak a depeCHe-ről, mint én. Ha szerveznénk egy kvízt velem, Martinnal és Dave-vel három rajongó ellen - ők játszva nyernének.

A 2013. április 10-én megjelenő “depeCHe MODE: Monument” már előrendelhető a következő címen:

http://www.aufbau-verlag.de/index.php/depeche-mode-monument.html

 

dM Monument (2013)

 




Ajánlott videók
Precious - Compare John The Revelator - magyar felirat FREESTATE Videó Mix 2007 1986.08.11. A Question Of Time Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú 1993.04.26. Walking In My Shoes

2012.12.23. 07:30 | Janurik János | 16498 Olvasás | 9 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©