depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Exkluzív Depeche Mode-koncert Bécsben - Nyerj rá belépőt!

Exkluzív Depeche Mode-koncert Bécsben - Nyerj rá belépőt!

Ahogy azt már bizonyára mindnyájan tudjátok, március 22-én végre a boltokba kerül a depeCHe MODE várva-várt új albuma, a Delta Machine. A kult-banda rögtön megjelenés után be is mutatja sorrendben 13. nagylemezét egy exkluzív koncert keretein belül Bécsben, az Electronic Beats szervezésében. A március 24-i launch eventre belépők bolti forgalomba nem kerülnek, ezeket ugyanis úgy sorsolják ki a szerencsés rajongók között. Részletek lejjebb…

A depeCHe MODE soron következő turnéja május 21-én érinti majd Budapestet, de a játékos kedvű rajongók - két különböző játékban is próbára téve a szerencséjüket - már március 24-én megnézhetik, hallgathatják idoljaikat, mégpedig a bécsi MuseumsQuartier-ben. A patinás koncerthelyszínre kétféleképpen is be lehet jutni, a szervező Electronic Beats, valamint a Rolling Stone magazin német nyelvű kiadása jóvoltából.

Az Electronic Beats játékához nem kell más, mint egy Facebook elérhetőség, majd az adott oldalon minél meggyőzőbben tudatni a szervezőkkel részvételi szándékunkat. Szöveg, video- és audiofájl formájában is kifejezhetjük rajongásunk komolyságát, aztán már csak Fortuna istenasszonyban kell bíznunk, hogy a mi kommentünk legyen a legmeggyőzőbb. A jelentkezési határidő március 7-e!

Electronic Beats

A Rolling Stone magazin egy 158 képből álló galériával fejezi ki tiszteletét a lassan nagypapa korba lépő szinti-rockerek irányába. Ezek között a fotók között bújik meg az a pillanatkép, amire irányulóan egy kérdést tettek fel a magazin szerkesztői a rajongók felé. 2x2 belépő várja náluk szerencsés gazdáját - a helyes választ E-mailben lehet eljuttatni a pályázatban megadott címre.

www.rollingstone.de

A Freestate szerkesztősége sok szerencsét kíván a játékban résztvevőknek, de aki nem nyerne, az se keseredjen el, hiszen a speciális albumpremier-koncertet később elérhetővé teszik az Electronic-Beats-Homepage-en. Május 21-én pedig nekünk-nálunk játszik a depeCHe MODE, a Puskás Ferenc Stadionban!

A Delta Machine albumot március 22-étől lehet keresni a lemezboltok polcain, a SONY Music támogatásában.

 

dM 1985

 
Ajánlott videók
Dave Gahan - Párizsi interjú Barrel Of A Gun - Forgatás 2006.06.05. John The Revelator 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) Recoil - A Strange Hour - back to Europe 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 5.rész

2013.02.25. 11:50 | Janurik János | 25517 Olvasás | 59 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©