depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Elmaradt a Görög koncert

Elmaradt a Görög koncert

Dave betegsége és állítólagos kórházba szállítása miatt elmaradt a turné ma estére tervezett második koncertje Athénban. A hírt a görög rajongók elég rosszul fogadták, komoly zavargások alakultak ki!

Később kiderült, hogy Dave-et kórházba szállították gyomorrontás gyanújával. A tömeg megkezdte az athéni stadion lebontását… Azt egyenlőre korai megmondani, hogy mikor lesz Dave olyan állapotban, hogy újra színpadra álljon. Utoljára 2006. 05. 10-én (Kansas city) szakadt félbe koncert, majd azt követve 11-én a Chicago-i is elmaradt, mert Dave hangszallagjai gyulladtak be (Laryngitis).
 
A szervezők elképzelhetőnek tartják, hogy amennyiben Dave állapota megengedi holnap tartják meg a koncertet, ha marad valami a stadionból, mert nagy zavargások vannak a helyszínen!
***Precious101***
 
Kinti rajongók megerősítették, hogy nagyon komoly zavargások nem voltak, akik balhéztak azokat a biztonságiak leállították, pár palack felkerült a színpadra és néhány eltalálta a szintiket és a kivetítőt. Anyagi kárról nem érkezett jelentés.
 

A szomorú bejelentés

 

Az alábbi kép még a koncert előtt készült pár percel:
depeCHe MODE - 2009 Izrael

 
2009.05.13.
Dave 11:30-kor elhagyta a korházat, az esetleges ma esti fellépésről nem érkezett hír.

2009.05.13 14:00

On Tuesday 12.05.09, at 21:00, the sudden feeling of physical discomfort that hit the singer of Depeche Mode, Dave Gahan, just a few minutes before going on stage for the band’s performance, resulted in his immediate transfer to the hospital and the postponement of the band’s show.

Even though everyone hoped for the singer’s speedy recovery and the rescheduling of the band’s show for today, 13.05.09, according to the information received by the band’s management and the doctor on duty, the artist’s health condition does not allow it.

Shortly, a new announcement will follow that will regard either a new date for the show of Depeche Mode, or its final cancellation.

The show’s organizers kindly request that all you ticket holders keep your tickets as these will guarantee you your entrance if a new show date is scheduled or will allow you to get a refund in the event that the show is cancelled altogether.

Thank you all for your understanding.


Köszönjük RDavid gyors fordítását!

Bár sokan abban reménykedtek, hogy a koncertet áthelyezik a mai napra, az együttes management és az ügyeletes orvos állítása szerint az előadó egészségi állapota ezt nem engedi meg.

Hamarosan világot lát egy újabb közlemény egy újabb időpontra, illetve a koncert lemondására vonatkozóan.

A szervezők kérik a jegyek tulajdonosait, hogy azokat őrizzék meg, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy egy újabb koncert szervezése esetén ott lehessenek, illetve adott esetben visszakapják azok ellenértékét (amennyiben a koncert végérvényesen elmarad).
 
Forrás: Didi Music Görögország (hivatalos helyi szervező)


 
Előzenekar:
19:19 Motor
 
Dalmenet:
 
Black Powder
Yak
Tete On Plastique
Kick It
Flashback
Death Rave
 
A depeCHe MODE koncert elmaradt!
 
Koncertinfó: 2009.05.12. Athén, Görögország, Terra Vibe Park
 
Forrás: GREEK News




Ajánlott videók
Wrong - Studio Session 2006.06.05. John The Revelator 1997.02.03. Barrel Of A Gun 1990. Halo NLMDA - Búzamező Budapesten 2009.06.24 RTL Klub - Fókusz: Depeche Mánia

2009.05.12. 13:38 | Faith | 25115 Olvasás | 115 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©