depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

A Zagar játszik júniusban a depeCHe MODE előtt!

A Zagar játszik júniusban a depeCHe MODE előtt!

A magyar zenei élet egyik legsikeresebb és legegyénibb stílusú zenekarát, a Zagart választotta ki a depeCHe MODE, hogy június 23-án a Puskás Ferenc stadionban bemelegítsék a közönséget.

A zenekar története 2001 elején kezdődött, amikor a Yonderboi Quintet három tagja (Zságer Balázs, Kovács Andor, DJ Bootsie) a Shallow and Profound turné befejeztével külön is elkezdtek próbálni Lázár Tibor dobossal kiegészülve. Első koncertjeiket akkor még Pulzus néven adták. A próbák során összeállt anyagot és Zságer Balázs addig elkészült szólómunkáit összegyúrva aztán kialakult a zenekar mai is jellemző hangzásvilága.

2002 nyarán már Zagar néven játszottak itthoni és külföldi fesztiválokon.

Azóta is szinte minden honi fesztivál nélkülözhetetlen fellépői. Az országhatáron túl játszottak már Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Olaszországban, Szlovákiában, Csehországban és Oroszországban.

S bár ilyen méretű stadionban és színpadon most lépnek fel először, negyven ezres tömeg ovációjában már volt részük.

Zagar

 
 
Forrás: Live Nation
Ajánlott videók
2009.06.25. RTL Klub - Reflektor 2005.12.12. A Pain That I’m Used To 2010.01.11. RTL Klub - dM - Live In Budapest - Mix 1997.10.20. Useless Dave Gahan - Saw Something Wrong - magyar felirat

2009.03.01. 14:08 | Faith | 8992 Olvasás | 22 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©