depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

depeCHe MODE: “Csalódottak vagyunk…!”

depeCHe MODE: “Csalódottak vagyunk…!”

NME / 2013. január 8.: depeCHe MODE - “Csalódottak vagyunk, mert még soha életünkben nem nyertünk még életműdíjat (Lifetime Achievement Brit Award).”

A depeCHe MODE tagjai bevallották, hogy csalódottak, mert eddigi munkásságuk során még egyszer sem kapták meg a Brit Award híres életműdíját.

Az elismerést, amelyet a múltban számos híres előadó vehetett már át zenei karriere alatt - mint pl. Blur, Paul McCartney, Paul Weller, az Oasis és a U2, az electro veteránoknak mindeddig sajnos még nem sikerült begyűjteniük. Az egyetlen ‘magas rangú’ elismerést, amelyet haza országukban átvehettek a hosszú évek során, azt az Enjoy The Silence-ért kapták még 1991-ben. (Best British Single!)

A zenekar egyik alapító- és oszlopos tagja Andy Fletcher így nyilatkozott a Daily Starnak:

“Mindig szertettük volna, ha egyszer felajánlják számunkra, de az, hogy el is fogadjuk - külön lapra tartozik. Sokan azok közül, akik megnyerték ezt a díjat, mondták, hogy már nekünk is rég meg kellett volna kapnunk. Fogalmam sincs, hogy mindeddig miért nem gondoltak ránk. Pedig itthon is rengeteg rajongónk van… na de éppen ezért nem is panaszkodunk túlzottan emiatt.”

Az évente kiosztásra kerülő kategóriák közül idén ez az elismerés ‘kikerült’ a többi közül.

A 2013-as díjátadó ceremónia - a többi megszokott kategóriában, február 20-án kerül majd megrendezése a brit fővárosban, Londonban. A jelöltek listája a mai naptól elérhető.

Eközben a depeCHe MODE továbbra is azon dolgozik, hogy a legújabb “neve-még-nincs” albumukat márciusban megjelentesse…

Fletcher annyit elárult, hogy az új lemez “hasonlóan vibráló” lesz, mint az 1990-ben megjelent Violator (LP) című nagylemezük. Ezt követően pedig két alkalommal is színpadra állnak majd a londoni O2 Arénában - május 28-án és 29-én este…

Forrás: NME.com

 

dM Mic 2012 Paris

 
Ajánlott videók
Dave Gahan - Use You [Live at Spinner] 2010.01.11. RTL Klub - Fókusz Alan Wilder’s History Morph The Ultimate Video Mix 2007 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 5.rész RECOIL EVENT with ALAN WILDER - Prague

2013.01.10. 12:04 | Cívis Target | 26457 Olvasás | 4 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©